"Április 21-én rendezik meg Budapesten az Élet menetét - amelynek során a holokauszt sokszázezer magyarországi áldozatára emlékeznek. Ugyanaznapra motoros felvonulást is szervez egy csapat, amely demonstratívan elvonul a magyarországi zsidóság jelképes épülete, a pesti Dohány utcai zsinagóga előtt. Plakátjukon árpádsávos zászlók erdeje alatt motorozgatnak. A menet címe pedig csak ennyi a szórólapon: Adj gázt!" - tájékoztatja elborzadva Dési János a Népszavának e témára különösen érzékeny olvasóit.


"A felvonuló motorosok ezek szerint először is nettó rasszisták" - szögezi le. "Másodszor felettébb ízléstelenek, harmadszor pedig, nagyon gyávák. Eljátszanak vele, hogy ők csak persze a motoron való gázadásra céloznak - ebbe aztán nem lehet belekötni - de közben ők is tudják, hogy mi is tudjuk, mire gondolnak valójában" - állapítja meg.
"E nyúlszívű banda azt hiszi, hogy itt mindent lehet. (...) Csak úgy mondom, európai országban civilek százai és ezrei, papok, tanárok, önkéntesek, politikusok, balettáncosok és kőfaragók, kétkezi miniszterek akadályoznák meg, hogy efféle gyalázat, mint ezen beszariak felvonulása, megessen" - buzdít Dési. Nos, hajrá, kőfaragó zsidók, lehet hősiesen a motorok elé állni, ne feledjétek otthon a bányász fajtársakat sem!
(Kuruc.info)