"Adoptálna a Megasztárban Karcsiként megismert Szecsődi Kari. A férfitestbe született énekesnek még egy műtétre van szüksége ahhoz, hogy teljesen nővé alakuljon, utána készen áll az anyaságra" - írja a Bors, a bulvárlap fényképet is mellékel cikkéhez. Ez alapján pedig felvetődik a kérdés: milyen "anya" lenne ez a beteg állat, milyenné változna a szegény gyerek lelkivilága, és ki vállalna felelősséget azért, hogy egy ilyen perverz nyomorult nem molesztálná a karmai közé került, védtelen kicsit? Egyáltalán hogy van lehetőségük az ilyeneknek gyermeket fogadni örökbe egy magát családbarátnak hazudó kormány regnálása alatt?


"Hónapok óta női hormonokat szed, és a végleges nemváltoztatás hosszú, fájdalmas útján is elindult már Szecsődi Kari. A Megasztárban még Karcsiként fellépő, huszonegy éves énekes nemrég mellet operáltatott magának, s a hormonkúrától a hangja is egyre nőiesebb. Munkatársunknak elárulta, hogy ha túlesett a teljes nemváltoztatáson, és megfelelő párt is talált magának, gyereket szeretne" - folytatja buzireklámozó cikkét a lap.
– Már tizenhat éves korom óta foglalkoztat a gyermekvállalás kérdése, minden vágyam egy gyerek. Mindig is nőként gondoltam magamra, és minden nappal egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy a testem is az legyen. A személyi számom már kettessel kezdődik, s ha elég erős lesz a szervezetem, a fő nemátalakító műtét is következhet – mesélte "Kari".
– A mostani adottságaimmal még esélyem is lehetne egy vér szerinti gyerekre, azt azonban nem akarom, mert akkor inkább az apja lennék, semmint az anyja. Én viszont anyukája szeretnék lenni, így csak az örökbefogadás jöhet szóba – tette hozzá, mintha mindez a világ legtermészetesebb dolga lenne.