Februártól Tel-Avivban dől el, milyen fénykép kerülhet fel Mesterházyról a párt honlapjára, az izraeli kampányfőnököt ugyanis kiakasztotta egy előnytelen felvétel. (Nem mintha Szarházyról lehetne egyáltalán előnyös képet készíteni.) A válogatást már személyesen Werber végzi, annyira balfék a szoci csapat, azaz naponta Mesterházy-fotókat nézeget a zsidó - ez még nem a méltó büntetése, de kezdetnek mindenesetre megteszi.
Mesterházy jófej titkárnőjének a cigányokat Indiába visszaküldő körlevele után újabb ínyencséget mutatunk olvasóinknak (katt a képre):
Zoom
Ron Werber és a többiek címe csak hab a tortán:

A lecsesző levél fordítása:
Az illetékes figyelmébe.
Nem tudom, ki van megbízva azzal, hogy kiválogassa és engedélyezze, mely Attiláról készített képek kerülhetnek fel az MSZP.HU-ra vagy bármilyen más világhálós oldalra - de az alábbi példa őrületbe kerget, még akkor is, ha Tel-Avivban vagyok. Ez szabotázs.
Remélem, törölték már ezt a képet - de ha nem, kérem, gondoskodjanak arról, hogy ez azonnal megtörténjék.
Mostantól kezdve az a kérésem, hogy egyetlen kép se kerüljön fel Attiláról a világhálóra az én engedélyem nélkül.
Remélem, nem túl nagy a kérésem.
Kösz.
Ron
A szolgák persze azonnal engedelmeskedtek, a szóban forgó cikket már más képek "színesítik", lásd a honlapjukon itt, vagy itt, a mi mentésünkön.
Hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk, készülhetnek a hatóságok is, amennyiben valóban végezni akarják a munkájukat (ami ugye egy normális országban nem a mi ellehetetlenítésünkből állna).
Reméljük, jól telik a hétvége az MSZP csapatának. (Ne feledjék, Ront illetlenség szombaton zavarni!)
(Kuruc.info)
Friss: