A proliszintet átlépve, már cigány módjára tépték egymást a "nők", mert összevesztek Molnár Richárdon. A férfi tíz éve vádlott volt a kecskeméti maffiaperben, sőt, el is ítélték. Aki erről nem hallott, azzal a történettel már biztos találkozott, hogy Molnár Richárd volt az egyik résztvevője annak a két halálos áldozattal járó balesetnek, amely során egy autó az egyik Dózsa György úti trolimegállóba hajtott.
Zoom
Molnár Richárd kétszeres gyilkos, elítélt maffiózó és a láthatóan ragaszkodó Kálmán Szilvia
A Dózsa György úti két halálos áldozattal járó autóbalesetet okozó, de azóta is vígan vezető "M. Richárdot" újabb trauma érte. Szakított vele a barátnője, Kálmán Szilvia. Ez onnan tudható, hogy a testében meglehetősen sok implantátummal élő kreatúra letörölte az összes közös képüket a közösségi oldalakról.
Zoom
Kálmán Szilvia (j.) és a felvételt készítő bűnsegéd
De van egy ennél is konkrétabb jele: Szilvia feltett a netre egy videót, amin összevissza ver egy nőt a nyílt utcán, és közben olyan magvas gondolatokat önt Kazinczy-díjas szavakba, mint például a "Beleülsz a f*ba, te f*szszopó kurva, te g*ci!"
Tépi a haját, ököllel is veri a fejét, és hiába próbál az áldozat segítségére sietni egy járókelő, Kálmán Szilvia feltartóztathatatlanul üti sorstársát, aki szintén volt olyan pénzéhes szuka, hogy Molnár Richárdra vágyott, és meg is kapta.
Zoom
Bakó Diána fitneszmodell - nyilván az áldozat sem a doktori disszertációjával jut hozzá a betevő falathoz (bár ez elég áthallásos)
A megosztásnál Kálmán Szilvia még azt is kedvesen a nagyközönség tudtára adta, hogy Bakó Diána az illető, aki Molnár Richárd társaságában nyilvánvalóan még élvezte az életet, a kegyetlen ütlegelés során viszont nemhogy megbánta, hogy ránézett a kétbites maffiózó, de még azt is, hogy egyáltalán megszületett.
Zoom
A hölgynek már nem nevezhető Kálmán Szilvia a videót időközben letörölte, de a buta liba arra már nem gondolt, hogy az internet korában mindez hiábavalóság. Az ismeretlen "hölgynek", aki pedig rögzítette a proliharcot, valószínűleg az nem jutott eszébe, hogy bűnrészesség miatt ő is felelősségre vonható.
(Kuruc.info - Borsonline nyomán)
Kapcsolódó: