Autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről videó is készült. A különleges rongálás még 2017 novemberében történt, de az erről készült felvétel csak most került fel a világhálóra. A fajtalankodó ellen eljárás indult, kiderült, hogy az elmúlt években több mint 20 autót rongált meg így - közölte az RTL Klub híradója.

A pszichológus szélsőséges-őskonzervatív beállítottságából kifolyólag a szexuális orientáció torzulásáról beszél, gyermekkori traumát és fejlődési rendellenességet emlegetve, de bízunk benne, hogy a felvilágosult LMBTQ csoportok (kiegészülve esetleg a Vadai-kommandóval) felemelik a hangjukat ez ellen, elmagyarázva, hogy ez a szexuális orientáció ugyanolyan, mint bármelyik másik, fel kell hagyni a kriminalizálásával, sőt, lehetővé kell tenni, hogy szerelmével házasodhasson, és gyerekeket fogadjanak örökbe, leszámolva a meghaladott családmodellel.
Sok sikert hozzá, fiúk! Pontosabban lányok! Azazhogy inkább harmadik neműek, vagy negyedikek... Inkább hagyjuk.
A lényeg, hogy e nagyszerű irányultság neve mechanofília, így újabb M-nek kell bekerülnie a betűszóba, mely így LMBTQM lesz.
Íme a szerelmi történet, de előbb egy figyelmeztetés: hősünk a nőies autókra bukik, ebből is látszik, hogy teljesen normális, autóbuzinak nevezni tehát elítélendő mechano-homofóbia lenne.
(Kuruc.info)