Az LMBSTB-kreatúrákat csak azért nem vették még védelmükbe, mert most épp rájuk építettek egy kampányt (de volt már Viktor tarka magyar is, ha úgy kívánta az érdeke, és persze küzdött a jogaikért is), talán majd jövőre. Lehet egyáltalán szánalmasabb magát nemzetinek hazudó párt a folyamatos zsidó-, cigány- stb.-imádatával?... És most már itt vannak a négerek is.
Zoom
Holnap Kocsis Máté várhatóan sajtótájékoztatót tart, melyen elmondja, hogy MZP megsértette az afroamerikai és afroeurópai közösséget, követeli a bocsánatkérést, a Pesti TV pedig megszólaltat egy hazánkban élő nigériait, aki példaértékű életet él, reggeltől estig dolgozik, tiszteli a kultúránkat, tökéletesen beilleszkedett, és elmondja, nem ezt várta a baloldaltól, és mennyire bántó, amit hallott... Ezért egyértelműen a Fideszre fog szavazni, és ezt tanácsolja minden illedelmesen kopogtatónak.
Zoom
Kislány, vigyázz, nehogy a fasiszta (amúgy nagyrészt zsidó, de oda se neki) Gyurcsány-bandára szavazz!
Talán még Fekete Pákó is plakátarc lesz, "Tiszteletet a négereknek, soha többé Gyurcsányt!" jelmondattal, de ez csak a jövő héten dőlhet el, mert Ibizán már ma reggel elkezdődött a hétvége.
Íme a legújabb "botrány":
Zoom