18+: A felvonuló buzik szerint mi vagyunk a betegek - ha másként látja, közölje "Amandával"! címmel emlékeztettük olvasóinkat, hogy a megnevezett szerencsétlen szerint aki nem ért egyet a buzifelvonulásokkal, az aberrált, perverz, ráadásul huligán, akinek botrányba torkollnak a rendezvényei. Továbbá azért ellenzi a homárok felvonulását, mert nincs jobb dolga, sőt, ő az eltévelyedett, amiért a "kicsit szabadosabbakat" nézegeti. Mi több, a gyerekei annak lesznek köcsögök, aki megpróbálja elmagyarázni nekik, hogy miért kell egymással csókolózó, közösülést imitáló, női göncökben vonagló provokátorokat néznie az utcán. (Ahol még Medgyessy szerint is közlekedni kellene.)
Mivel az egyik olvasónk rábukkant Amanda hirdetésére az egyik ilyen profilú portálon, mi is népszerűsítettük a köcsögjogi harcos szolgáltatásait, ha kedvet kapna valaki rá...
Írásunkat képekkel, videóval ide kattintva olvashatja el.
Most, mikor visszalátogattunk az oldalra, azt láttuk, hogy Amanda eltüntette hirdetését. Tán nem is nagy baj, kliensei úgyis azt írták élménybeszámolóikban, hogy szőrös, durva, formátlanok a lábai, nagy a pocakja és mély hangon "nyögdécsel". Újabb borzalomtól szabadítottuk tehát meg a nemzet normálisabbik részét, foly. köv.
(Kuruc.info)