Aki nem ért egyet a buzifelvonulásokkal, az aberrált, perverz, ráadásul huligán, akinek botrányba torkollnak a rendezvényei. Továbbá azért ellenzi a homárok felvonulását, mert nincs jobb dolga, sőt, ő az eltévelyedett, amiért a "kicsit szabadosabbakat" nézegeti. Mi több, a gyerekei annak lesznek köcsögök, aki megpróbálja elmagyarázni nekik, hogy miért kell egymással csókolózó, közösülést imitáló, női göncökben vonagló provokátorokat néznie az utcán. (Ahol még Medgyessy szerint is közlekedni kellene.) Ezt állította az egyik fő felvonuló, "Amanda Elstak" még tavaly nyáron egy mokkás beszélgetés során Jakupcsek undorító alákérdezgetései közepette. Közeleg a nyár, annak minden meleg mellékhatásával, ez a társaság pedig már készítgeti a piros tangát. Amanda speciel fehéret visel.
Ha netán nem ért egyet ennek a szerencsétlennek azon véleményével, hogy a normálisak szégyelljék magukat, amiért rendet és egészséges közerkölcsöt szeretnének a fővárosban, közölje vele bátran, alább az elérhetősége. De előbb nézzük meg a videót, ahol mindezt kifejti, hátha "normalizálódunk" egy kicsit.

Ha nem történt meg, olvassuk el Amanda Jobbikhoz írt levelét, melyből kiderül, hogy azok, akik nem akarják Szodomává változtatni a fővárost, "unintelligensek" és "nyálcsorgatók." Bizony.

A stúdióban kicsit másképp fest...
És most, miután megtudtuk, miféle perverz alakok vagyunk, térjünk rá magára Amandára. A "hölgy" úgy került ismét a Kuruc.info célpontjába, hogy egyik olvasónk elküldte a szolgáltatásait népszerűsítő honlap linkjét. Feltételezzük, csak véletlenül tévedt oda. Amanda a következő szöveggel és nyelvhelyességgel ismerteti foglalkozását:
"Transzvesztita az ország legnagyobb 120-as szilikon ciciéivel várja kedves intelligens gavallér urak hívását Budapesten. Kívánságra transzvesztita barátnőmmel is!"
Nyitva minden nap, 24-ből 24 órán át.



Ez tehát az, ami nem perverz, nem unintelligens és egészséges gondolkodásúvá teszi gyerekeinket. Ez vonul Magyarország fővárosában minden évben sokadmagával mindenki szeme láttára. Ha egyetért vele, gratuláljon neki és erősítse meg hitében! Telefonszáma: +36/70/572-8550.

"Adatlapja"
Kuruc.info
Jelezte egyik kedves olvasónk, hogy nem mutattuk be Amanda partnereinek véleményét a hímringyó "szolgáltatásairól".
Valóban, nem volt gusztusunk tovább kalandozni az oldalon. Most viszont bepótoljuk, mert igen mulatságosnak találjuk a két buzijelölt beszámolóját a "borostás" és "mély hangú" partnerről.
Reméljük, nem törjük össze a gyönge kicsi szívét, de hát ez van.

Legalább hasznos munkát végez, mint az az utolsó mondatból kiderül.