Antonio Franco
A holokausztot kétségbe vonók nem tekinthetők katolikusnak – jelentette ki a Vatikán izraeli követe hétfőn - adja hirül a Háárec. Az akaratukat és mitoszaikat az egész világra ráerőszakoló zsidóbűnözők rögvest meg is dicsérték a szégyenletes kijelentés gazdáját, s a pápa eddigi megnyilvánulásai alapján attól is tarthatunk: hamarosan hivatalossá válik ez a beteges hozzáállás.

Antonio Franco pápai nuncius azért tagadta meg a katolikusok tekintélyes részét Krisztus gyilkosai előtt, mert enyhiteni akarta a Vatikánra nehezedő zsidó nyomást, amiért Williamson püspök kétségbe merte vonni a szappanfőzős-gázkamrás gyermekded meséket.
Ávner Sálev, a Jád Vásem nevű sci-fi központ elnöke elégedetten nyugtázta a hiveit a talmudisták oltárán feláldozó álkatolikus szavait, elmondva, hogy végre "elkezdődött a párbeszéd" és a kölcsönös bizalomépités (most, hogy szóról szóra azt mondják, amit ők hallani akarnak).
A pápai nuncius egy olyan konferencián hirdette meg a holokauszt hivatalos dogmává emelését, melyet a Vatikán és a Jád Vásem holokamu-meseközpont szervezett XII. Piusz pápáról, aki a zsidók szerint nem tett eleget azért, hogy megakadályozza azt a holokausztot, melyet éppen ők találtak ki a háború után. Erre a Szűz Máriát rendszeresen ácsok kurvájának nevező zsidók előtt folyton megalázkodó katolikusok szerint valószinűleg azért volt szükség, hogy megnyugtassák a kiválasztottakat, nem ragaszkodnak a korábbi pápáról kialakitott álláspontjukhoz. Két évvel ezelőtt ugyanis a "múzeumban” egy Piusz-képaláirást tettek szóvá, mely a fent ismertetett nehezményezést tartalmazta, de azóta megbánták, hogy szólni mertek, s nyilván ennek jele a holokamu-dogma alapján való kiátkozással való fenyegetés is.
Kun András - Kuruc.info
Kapcsolódó: