Nem mint parlamenti képviselő, hanem mint kormánytag kellett vagyonnyilatkozatot készítenie a leendő miniszterelnöknek. Nyilatkozata szerint nagy megtakarítással és nagy adóssággal is rendelkezik.
Ingatlantulajdonosa egy 271 négyzetméter alapterületű XII. kerületi háznak és egy nagytétényi háznak, amelynek alapterülete 380 négyzetméter. Rendelkezik egy tihanyi és egy etyeki telekkel is. Borpincéje és présháza van Nemesnádudvaron: pincéje 137 négyzetméteres, a présház 52 négyzetméteres. Megszabadult viszont korábbi földjeitől, amelyek, a korábbi 2008-as bevallása szerint Bátán, Grábócon, Sükösdön voltak.
Nagy értékű ingóságai közt egy hároméves BMW-t említ. Ugyancsak nagy értékűnek tekinthető (a mindenkori képviselői fizetés hathavi összegét meghaladó) ingósága még két festmény, néhány szőnyeg és a bútorai.
Jelentős összeget, 170 milliót tart forintalapokban, és közel 25 milliót euróalapban. Ezek mindegyike változott tavalyelőtthöz képest, akkor forintalapban még 242 milliót tartott, míg eurókötvényben 202 ezer eurót.
Egyéb banki megtakarításai elérik a 16 millió forintot, és baráti kölcsön nyomán is tartoznak neki 13 millió forinttal. Ugyanakkor ő maga is jelentős adós, több mint 51,6 millió forint követelés él vele szemben magánszemélyek részéről.
Céges érdekeltségként egyedül a kaposvári bejegyzésű Allódium Zrt. ötszázalékos tulajdonrésze szerepel a miniszter 2009-es vagyonnyilatkozatában. A cég az IRM cégbejegyzése szerint ingatlanforgalmazással foglalkozik.
(FN)