2006. március 20-án közölte az itt látható két fényképet a 168 óra Online. A cikkben az áll, borítékban kapták a fotókat. Alább közöljük az írás vonatkozó részeit.
Mi van, ha a fotó hamisítvány? Digitális technikával montírozni ma már beugró feladat egy általános iskolás kémszakkör felvételijén. Utolérjük a rendvédelem területén dolgozó, a folyamatokra rálátással rendelkező, neve elhallgatását kérő szakértőnket (önmeghatározás). A tiszt rápillant a felvételre. Ezt nem most látom először. Honnan van?? Mondjuk, hogy postaláda. Kérdjük, valódi-e. „A hamisítás kizárható.”
Van még egy fotónk, az is a borítékból. Erről heten mosolyognak az objektívbe. Orbán Viktor, M. (azaz Magyar - a szerk.) Róbert és még öten. Frizurából, testalkatból úgy tetszik: M. Róbert barátai, munkatársai lehetnek.


Cigánybűnözők gyűrűjében a "nemzeti vezér" (?)

Ezt a képet is mutatjuk rendőrségi segítőnknek, ezen is akad ismerőse, köztük „M. Róbert spanja”. Hivatalosabban: „M. Róberten kívül is van köztük olyan, aki tagja szervezett bűnözői körnek, ült is. Zsarolásért, önbíráskodásért, súlyos testi sértésért és hasonlókért.” (Könnyen lehet, hogy néhányuk büntetlen előéletű, tisztességes polgár és sportember, ezért arcukat kitakarjuk.)
Persze ez is lehet „véletlen” fotó, bár elgondolkodtató, hogy Orbán mindkét vállán nyugszik egy-egy kéz. S ilyen mozdulathoz azért kell némi nexus - ha nem is közös gyerekkor, de minimum egy dumálós esti sörözés.
Hol és mikor készült a fotó? A már hivatkozott, „folyamatokra rálátással rendelkező” szakértőnk állítja: 2004. január 17-én olimpiai bajnok ökölvívónk, Kovács Kokó István Boksz utca nevű vendéglőjében gyűlt össze társaság megünnepelni Erdei Zsolt Karlsruhéban aznap este szerzett profi világbajnoki címét. (A kis kép felső részén van egy tévéképernyő, azon valóban közvetítés látható.)
Nézzük akkor M. Róbertnak a sajtóban is port kavaró ügyeit. Egy óbudai biliárdterem előtt 2003 augusztusában tizenkét lövéssel kivégezték H. Antalt, alvilági nevén Ragyás Tónit. A rendőrség másfél évvel később fogta el a feltételezett elkövetőt, egy albán férfit. A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a gyilkosság egyik fő szervezője M. Róbert.
Egy mátészalkai vállalkozóhoz M. Róbert 2004-ben leküldte tizenkét emberét, azok lövöldöztek is a „célpont” udvarán. Őket még éjjel a megyében, M. Róbertet Budapesten gyűjtötte be a rendőrség. A brigádnál baseballütőket, fémbotokat, bicskákat, golyóálló mellényeket foglaltak le a kommandósok. A rendőrség nyomozott, az ügyészség azonban néhány hét után - sokak meglepetésére - nem látta indokoltnak az előzetes letartóztatások meghosszabbítását. Sőt, nyolc személynek csupán magánlaksértést róttak fel.
Tavaly ismét őrizetbe vették M. Róbertet, akkor éppen önbíráskodás miatt. A férfi érdekeltségébe tartozik a XV. kerületi Colosseum Casino, ahol egy vendég többször is milliókat nyert. A sokadik eset után M. Róbert utasította üzletvezetőjét, többé ne engedje be a meglepően szerencsés látogatót, aki utóbb valahogy mégiscsak a gépek közelébe került, és megint nyert. A vád szerint M. Róbert büntetésből összeverte alkalmazottját, majd nyilatkozatot íratott vele alá, miszerint tízmilliókkal tartozik neki.
Egyébként a kaszinó 2004 júniusában, lövöldözés miatt már szerepelt a bűnügyi hírekben - úgy tudni, elszámolási vita állt a háttérben.
Szerkesztőségünk nem tud arról, hogy Orbán Viktor például hamisított fénykép leközlése miatt beperelte volna a 168 Tórát...
Kuruc.info
Kapcsolódó: