Február 8-án, hétfőn kezdődik az ajánlószelvények kézbesítése, ezért Budaházy György önkéntes kampánycsapata már gőzerővel dolgozik azon, hogy a hazafi minél hamarabb friss levegőt szívhasson. Ehhez kapcsolódva elindult a Budahazy.com.

A Budahazy.com megkönnyíti az aktivisták teendőit, hiszen mindjárt az első menüpontban bővebben tájékozódhatunk arról, mi is a teendő. Fontos: nem csak budapesti aktivisták jelentkezését várjuk, az interneten is akad tennivaló!
A honlap kibővítése folyamatban, itt lehet majd elérni az akár otthon is kinyomtatható kampányanyagokat. Helyet kap majd az oldalon egy számláló is, mely az összegyűjtött kopogtatócédulák számát mutatja majd.
Hamarosan elkészül egy összefoglaló a Magyarok Nyilai-ügyről azoknak, akik most találkoznak először a hazafi nevével, küzdelmeivel.
Mivel valószínűleg elég nagy látogatottságú lesz az oldal, és talán még a szolgamédia is felkapja, hamarosan elkészül az angol változtat is, az ügy iránt érdeklődő külföldiek számára.
További fontos információk:
- Budaházy teljes nemzeti összefogással indul, "hivatalos" támogatói a HVIM, a kuruc.info és a Szent Korona Rádió.
- Gyuri jelöléséhez 750 kopogtató összegyűjtése szükséges
- Budaházy György független jelöltként indul a 17-ik választási körzetben.  
(SZKR)
Ajánlószelvényt más választókerületből Budaházynak felajánlani nem lehet. Gyuri körzete a Bp. 17. OEVK (Kelenvölgy, Őrmező, Gazdagrét, Sasad), melynek térképe, határai:

Budapest 17 nagyobb térképen való megjelenítése
Kapcsolódó anyagok: