A választási csalása miatt bíróság elé álló Spiclicat és több társa, köztük egy kamerás várta a bíróság tárgyalóterme előtt leleplezőjét, Novák Előd országgyűlési képviselőt. A gyáva Tomcat váratlanul, sunyin, cigány módon, debiljeinek gyűrűjében ököllel támadt a Jobbik volt választási bizottsági delegáltjára, míg korábban nem mert kiállni párviadalra a vele egy súlycsoportban lévő Toroczkai Lászlóval.

Novák már a tárgyaláson elmeorvosi vizsgálatra javasolta küldeni a cédulagyárost, akinek kényszergyógykezelését és gondnokság alá helyezését is javasolja ezután

A ferencvárosi választási csalásával történelmi rekordot felállító cédulagyáros abszurd módon azért perli Novákot, mert a jobbikos politikus leleplezte őt, akinek ezért tönkrement az élete, sőt a boltja is. Egyéb követelései mellett ezért négymillió forintot szeretne Elődtől, akit azért is számon kért, hogy Budaházy György ajánlószelvényeivel kapcsolatos tavaszi csalás ügyében miért nem emelt szót (pl. mert nem ő volt a helyi választási bizottsági delegált...). Az országgyűlési képviselő ügyvéd és bármiféle kíséret nélkül jelent meg a tárgyaláson, ahol a kakigyáros bohóc igazságügyi elmeorvosi vizsgálatát kezdeményezte.
SpicliCat többek közt azt állította, hogy Novák a Kuruc.info „egyik” főszerkesztője, míg egy másiknak a kezdetben a teremben hallgatóként jelen lévő Molnár Balázst nevezte, később azonban már azt állította, hogy Molnár már nem szerkesztő. Az elborult agyú szélhámos egyik, portálunkra vonatkozó állítását (hogy ő még mindig címlapon van dossziéjával) helyben cáfolta Előd az oldal laptopon történő bemutatásával, erre P. Tamás azzal támadott, hogy ott a teremben (a Spicli két kamerája előtt) szerkesztette át az oldalt maga Novák, erre bizonyítékai vannak (persze végül a bíró sem értett semmit az elképesztő zagyvaságból). Később azzal a hazugsággal is előjött a spicli, hogy három éve, amikor a Magyar Sziget sajtóklubján ő a Bombagyár bloggereként ült ki a kerekasztalhoz, akkor Novák Előd a Kuruc.info képviseletében, harisnyával a fején foglalt helyet mellette. A jobbikos politikus ezt azzal „pontosította”, hogy ő valójában a Jobbik sajtósaként ült ki, és nem volt a fején harisnya. (Ehhez köszönettel veszünk olvasói fényképeket erről a 2007-es eseményről.) A Magyar Gárdát első fokon feloszlató Pataki Árpád bírónak ekkor elege lett a tyúkperből, és február 13-ára elnapolta a folytatást. A magából hülyét csináló, a perben is vesztésre álló csaló a tárgyalóterem előtt csalta csapdába Novák Elődöt.


Az előre megszervezett akcióban a Spicli mellett féltucatnyi debilje, köztük egy kamerás állt. A felvételért 20 ezer forintot kaptak a Hír TV-től – tudatta a Kuruc.infóval a tévé egyik dolgozója. A minden előzetes figyelmeztetés nélküli, orv, cigányoknál megszokott támadásra válaszul Novák Előd nem ütött vissza a vele nem egy súlycsoportban lévő bűnözőnek, azért amúgy őt is felelősségre vonták volna. Képviselőként hivatalos személy elleni erőszaknak minősül a tett, Novák azonban leginkább kényszergyógykezelését és gondnokság alá helyezését javasolja a begőzölt Spiclinek, miután már a tárgyaláson is elmeorvosi vizsgálatra javasolta küldeni a cédulagyárost.
Nincs mit vesztenie

Az egykor szebb időket látott Tomcatet hiába keresné bárki: mára teljesen eltűnt a közéletből, miután lelepleződött. Lajstromán sok minden található: százezreket lopott el olvasóitól (amit a mai napig nem fizetett vissza), egy dokumentum szerint önként ajánlkozott társával besúgónak a 2006-os események kapcsán, és az ő nevéhez fűződik a legnagyobb választási csalás (a Zöld Párt jelöltjeként indult a 2009-es időközi ferencvárosi választáson, ahol ajánlószelvényeinek 99%-a hamisítvány volt, köztük egy régóta halott is "aláírta" neki a cédulát - a rendőrség választás rendje elleni bűncselekmény miatt azóta is nyomoz "ismeretlen" tettes ellen, merthogy a cédulákat lehet, hogy a Mikulás vitte neki).
Legutóbb pedig akkor cikkeztünk Spiclicatről, amikor kiderült: a Bombagyár nevű blogon sok ezer nemzeti radikális bizalmas adatait gyűjtötte össze, az adatbázist pedig végül a titkosszolgálatok kezébe juttatta. Ahogy megírtuk, információink szerint Tc Alfa néven tartotta a kapcsolatot a rezsimmel. A besúgó Polgár Tamás leleplező cikkünk után kétségbeesetten próbálta menteni irháját, magát áldozatként kívánta beállítani. Egykori olvasóinak postafiókjába levelet küldött, amelyben ez a "szenzációs" érv szerepelt: "A fedőnevek megválasztásánál értelemszerű alapfeltétel, hogy a fedett személyre a legtávolabbról se utaljon. Akkor vajon miért éppen az "Alfa" nevet kaptam volna, a német juhászkutya nevét, akivel felnőttem, és akinek megírtam a történetét a régi blogomon?" A szánalmas hazugságra bőven elég egy példát hozni: Vikidál Gyula rockzenészként, a Dinamit együttes tagjaként a magyar zenei világ szereplőiről jelentett a belső elhárításnak. Vikidál fedőneve Dalos volt...
A Bombagyár nevű blogja megszűnt, Tamásmacska boltja bezárt, a botrányhősről semmit sem hallani, már Tc is érzi, hogy kár erőlködni a magyarázkodással, soha nem tudja már kimagyarázni tetteit.
S. Tibor - Kuruc.info
Olvasói kommentár: Sunyin, orvul támadni egy bő harminc kilóval kisebb ellenfélre (miközben annak hátán táska, kezében mobil, és szemüveg is rajta, és öltönyben feszít): gyáva, cigány dolog. Legalább szólt volna előre a puffancs, hogy védd magad, vagy emelte volna fel a kezét, hogy a másik is felkészülhessen, vagy meghátrálhasson, de nem, egyből ütött. Cigánymódszer. Jó hogy bicska nem volt nála. Érdekes, hogy 20eFt-ért ezt bevállata. 50eFt-ért mit vállal be? 100eFt-ért? Érdekes az emberek ára. Gerinctelen dolog sunyin megtámadni bárkit, de egy fizikailag sokkal gyengébb embert meg különösen.