Novák megütése kapcsán előrehozzuk ezt a cikkünket, mert igencsak tanulságos, jól mutatja Tomcat cigány jellemét. Kiderül belőle, hogy ha nála jóval kisebb súlycsoportban lévőkről van szó, akkor Tamásmacska nagyon bátor, ám amikor Toroczkai hívta ki egy tisztességes párbajra Tomcatet, a cédulagyáros megfutamodott...
Korábban írtuk: Spiclicat nem tudta elviselni, hogy tényeket közölnek piszkos tevékenységéről. Sodi amúgy a ferencvárosi cédulagyárost lebukása után is rendszeresen és korrektül nyilatkoztatta, ha szóba került, tudósított egy peréről vágatlan videókon keresztül, de a férget ez nem hatotta meg, hiszen így sem tudta kimosni magát bűncselekményeiből.
Hangfelvétel: Tomcat váratlanul lefejeli SoDit
 
Az áldozat előtt pedig le a kalappal, hiszen nem ijedt meg, nem hátrált meg, miután a többszörösen bukott választási csaló, aberrált és köztörvényes zsidókat védelmező tolvaj valamint rendőrségi besúgó beszélgetés közben bodzaszedő módjára megpróbálta lefejelni.
Érdemes megfigyelni továbbá az 56-osokat mocskoló, Gyurcsány Ferencet és Kádár Jánost mentegető, (bizonyítékok és dosszié ide kattintva) a 2002-ben saját bevallása szerint MSZP-szavazó Tomika cigányos-prolis, sarokba szorított patkányhoz hasonló stílusát. Artikulátlan hörgése, sipítozása és kolompárékhoz méltó "érvkészlete" - "k.anyád, köcsög, kicsinállak" stb. jelzi, hogy mentális és erkölcsi fertőjéből fakadó testi-lelki betegségei előrehaladott stádiumba léptek, és aligha él túl sokáig.
Polgár Úr a mindenki hülye, csak én vagyok normális típusú mentalitással, ideológiai bakugrásaival, szavahihetetlenségével sikeresen kiutáltatta magát a radikális oldalról,  ahová liberális előélet után érkezett (persze-persze, bizonyára alaptalanul vetik meg őt a magunkfajták, mondaná tucatnyi megmaradt követője).
Korábban Toroczkai elégelte meg ténykedesét, és ahogy azt egy igazi férfi teszi: párbajra hívta  a kakiszexes prostikat kedvelő, foglalkoztató Tamásmacskát, hogy lerendezzék egymás között a dolgokat. Persze Spiclicat nem mert kiállni, hebegett-habogott, hogy hát bunyózni nem szép dolog, meg hát ez kocsmai verekedés lenne szerinte és ő ezt elítéli...  Tehát nem mert megküzdeni egy olyan emberrel, aki vele egy súlycsoportban van, de tömegét nem a zsír adja. De ha vélhetően gyengébbről van szó, Sir Thomas rendezi verekedéssel a nézeteltéréseket, mint most Sodi esetében. Valójában persze ez sem volt verekedés, hiszen sunyi módon, egy váratlan pillanatban fejelte le vitapartnerét. Hiába, bátor ember(?) az ilyen.
Polgár úr barátja, a cédulagyár.hu másik szerkesztője, Dragon64 egyébként nemrég ismerte be cikkünk nyomására: valóban elköltötték és lenyúlták azt a több százezer forintnyi pénzt, amit egyes naiv olvasók adtak nekik kölcsön. Ha mi nem feszegetjük a témát, erről is kussoltak volna. Hosszú hónapok óta nem rendezték tartozásukat, korábban is csak ígérgették, de mára semmi hajlandóságot nem mutatnak erre a tolvajok, akik alaposan rászedték néhány hiszékenyebb, egykori hívüket. Az ügy lassan feledésbe merül - gondolták a szélhámosok, nekik jó üzlet volt, a becsület meg nem számít odaát.
Kuruc.info
 
Kapcsolódó:
Ajánlott összefoglaló: