Dombóvári István, a Showder Klub egyik fellépője volt az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége hétfő reggel: az egyik műsorvezető a köztudottan buzi Csonka András volt.
A viccesnek szánt műsorban emósnak öltöztették Csonkát, ennek kapcsán jegyezte meg Dombóvári, hogy jó emós lenne belőle, "mert sokat segít, hogy a tegnap esti körömlakkot nem mosta le". Ezt további gúnyos célozgatások követték, amit szemmel láthatóan rosszul tűrt a homár Csonka, pláne, hogy közben épp parókát aggattak a köcsögre:

"Ezzel az öltözékkel még a dílernél is kapsz engedményt... Ja, bocsánat, összekevertelek egy másik műsorvezetővel" - viccelődött Dombóvári Stohl Andrásra célozva az RTL képernyőjén, aminek következtében elég fagyos lett a hangulat. Stohl egyébként ahelyett, hogy a sitten hajolgatna a szappanért kellőképp felajzott kancigányok gyűrűjében, a Való Világ 4 című szennyshow műsorvezetője lesz, visszatér a képernyőre.
Nemzeti érzelmű emberek gyalázása belefér, a buzikon és drogosokon való viccelődés viszont nem, legalábbis az RTL Klubnál: a humorista megrovást kapott, a kirúgást végül megúszta.
Hollik Péter - Kuruc.info