Friss: Sajnos egyelőre nem kaptuk meg az RTL programigazgatójának privát mobilszámát, a munkahelyi emailcímén viszont várja Kolosi olvasóink visszajelzéseit: Kolosi_Peter@rtlklub.hu
Korábban írtuk: Újabb részletekre derült fény a cigány VV Gigi állatias, pornóskurva múltjából. "A bizarr izgalmakra gerjedők gyűjtőoldalán látni, ahogy 'kolléganői' Gigit felakasztják" (így fogalmaz a Velvet, pedig valójában csak büdöskurvákról van szó és elmebeteg emberekről, akik erre gerjednek). A Való Világ "sztárjára" ezután fegyvert fognak és összekötözik. Sajnos Gigi túlélte az akasztásos produkciót, így a fekete retek most az RTL képernyőjén züllesztheti és hülyítheti a népet.
"Nemcsak a szenvedő szerepben tündököl Rácz Ildikó, van, hogy ő maga fog fegyvert nőtársaira, hogy ő kötözi meg valamelyik lányt. Erőszak, akasztás, vér, fegyver és leszbizés – ezek a jellemzői a játékerőszak pornónak, amit a 8mm című filmben gyilokpornónak neveznek. Az orosz oldalon szemezgetve szerkesztőségünk egyes tagjai játékból lefejezős gyilokpornót is találtak" - írja a Velvet.
Az RTL Klubnak gratulálunk, hogy szándékosan ilyen kotonszökevényeket gereblyézett össze, és ezeket állítja példaképként a befolyásolható fiatalok elé.
A Kuruc.info várja az SZDSZ Klub programigazgatójának, minden mocsok kiötlöjének, Kolosi Péternek a lakcímét, mobilszámát, anyja nevét, TAJ-számát, egyszóval minden kényes, személyes adatát a keres(kukac)kuruc.info címre.
Köszönjük.
Kuruc.info