Bűncselekménynek minősül-e vajon, ha valaki kételkedni merészel Elie Wiesel hivatásos holokauszt-túlélő szavaiban? Fogas kérdés. Még bonyolultabb ügy, hogy ha valamit egy holokauszt-túlélő és egy náci német egybehangzóan állít, akkor azt holokauszt-alapdogmának kell-e tekinteni. Van ugyanis egy holocsoda, amelynek Elie Wiesel és Adolf Eichmann is egyaránt tanúja volt: mindketten látták ugyanis a földből gejzírként feltörő vért.


Eichmann, a nagy mókamester és a vérgejzírek

Elie Wiesel holokausztpápa – aki 2009 decemberében személyesen jött Magyarországra, hogy a holokauszt cáfolását tiltó törvény elfogadtatását parancsba adja – a következőképpen emlékezett: "Egy szemtanú elmesélte nekem, hogy a föld hónapokkal a vérengzés után sem szűnt meg mozogni, és időről-időre, mint valami gejzír, vér tört elő a földből." (Against Silence: The Voice & Vision of Elie Wiesel, Vol 2 (1985), Elie Wiesel & Irving Abrahamson, lásd itt.)
Az egyik náci főgonosz, Adolf Eichmann, akit Izraelben egy kirakatper után 1962-ben kivégeztek, szintén számos roppant hasznos "beismeréssel" gazdagította a történettudományt. Így például ő is látta a "vérgejzírt", melynek léte ezek szerint a holokauszt-mítosz kétségbevonhatatlan eleme.: "Emlékszem arra, amint autóval haladtunk át Lemberg külvárosán, valami olyasmit láttam, amit még soha korábban: egy vérszökőkutat. Egy olyan hely mellett haladtunk el, ahol zsidókat lőttek le korábban, és ahol – nyilvánvalóan a gázok nyomásának következtében – mint valami szökőkút, vér tört elő a földből.” (The Trial testimony of Adolf Eichmann, Session 87 - Court Transcript - Israel 1961, ld. itt.)
Felkérném a hivatásos holokauszt-történészeket, a holokauszt cáfolását tiltó törvény elfogadtatásáért küzdő jogászokat, politikusokat, a holokauszt-propagandistákat, valamint az oktatásügy illetékeseit: adjanak hivatalos tájékoztatást elsősorban a tanárok részére, de minden magyar ember számára arról, hogy a földből feltörő gejzír csodája hivatalosan elfogadottnak minősül-e, melyben börtönbüntetés terhe mellett hinni kell. És ha úgy döntenek, hogy igen, legyenek szívesek azt alá is támasztani a természettudományok legalább egyikének meggyőző érveivel.
De inkább könyveljük el nyugodtan: Adolf bátyánk halála előtt még egyszer utoljára jól megtréfálta a tetűhintásokat...
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó: