Naftali Kraus
Naftali Kraus, a Pro Cultura Hungarica-emlékplakettel kitüntetett izraeli rabbi, a Mazsihisz újságjainak tel-avivi tudósítója azt írja a világhálós naplójában, hogy a marcali zsidó temető sírköveit „cigánykölkök, purdék” döntögették le. Szalai Annamáriától ezért követeljük Kraus blogjának azonnali betiltását!
Miközben a magyarországi zsidók szinte naponta követelik Orbán Viktortól, hogy számolja föl a Jobbikot, a Magyar Gárdát (vagy legalábbis kenjen le nekik két pofont) és tiltsa be a Kuruc.infót, Izraelben egyre többen olvassák a hírportált, sőt, egyesek egyenesen a hatása alá kerülnek. A magyarországi zsidók legfőbb érve az, hogy az említett parlamenti párt és portál zsidó- és cigányellenes tevékenységet folytat, félelmet és gyűlöletet kelt.
Nos, ezúttal portálunk régi híve, lankadatlan olvasója és jó hírünk szentföldi öregbítője, a derék Naftali Kraus újságíró, rabbi, a Mazsihisz hivatalos sajtóorgánumainak tel-avivi tudósítója szinte szóról szóra úgy vélekedik a magyarországi cigányokról, ahogyan esetenként - teljes joggal - a Kuruc.info is szokta tenni.

Hiller István kitünteti Naftali Kraust

Naftali Kraus magyar nyelvű blogjának legutóbbi bejegyzésében ugyanis a többi között ez olvasható: „Néhány tizenéves cigánykölök szórakozott a marcali zsidó temetőben, és ledöntögetett néhány tucat sírkövet”, írja Kraus, majd az áruló, nem elég jó zsidó és a kósersági szabályokra fittyet hányó Mazsihisz-vezetők alapos megostorozása, valamint a Dohány utcai központi zsinagóga szerinte elhájasodott főrabbijának leköcsögözése után azzal vádolja meg az általa „Csoknyaknak” átkeresztelt Feldmájer Pétert, hogy Magyarország fogadatlan prókátoraként „az ország jó hírét kéri számon a marcali purdéktól”.
Végül föl kell tennünk a kérdést a hazai zsidóság vezetőinek és az Orbán-kormánynak: amit szabad a Pro Cultura Hungarica-emlékplakettel kitüntetett Naftali Kraus rabbinak, újságírónak, azt miért nem szabad a Kuruc.infónak? Mármint nevükön nevezni a cigányokat.
Mikó Áron – Kuruc.info
Kuruc.info / A.S. plusz kommentár: ugye, hogy milyen szépen ráhibáztunk a cigány elkövetőkre az eredeti cikkünkben? Nem volt nehéz dolgunk: tudtuk, hogy ha fehér(ek) lett(ek) volna a temetőromboló(k), akkor a rendőrség 1-2 hétig is elszöszmötölt volna azok kapcsolatainak felgöngyölítésével, politikai irányultságának kiderítésével. Az ugyanis, érthetően, időt igényel (tanárok, ismerősök, családtagok, szomszédok, a Jobbik / Gárda helyi szervezeteinek kikérdezése stb.). Amikor viszont látták, hogy kétszersültekről van szó, eleve tudták, hogy semmi értelme a „náci vonal” keresésének, így seperc alatt meg is lett az eredmény.

Már csupán azt várjuk, hogy Feldmájer Péter, ill. a nácizásba talán túlságosan gyorsan bekapcsolódó Orbán Viktor bocsánatot kér-e. Eddig nem tették. Az sem ért váratlanul bennünket, hogy egyetlen egy(!) „hivatalos” médiumban sem jelent meg az az információ, hogy bizony megint a cigányok „szórakoztak”. Nem is fog: baloldaliakban azért, mert a kedvenc fajtájukról van szó, fideszesben (az MTI is idetartozik) meg azért, mert nagyon nagy "blama" Orbánnak is ez az egész ügy. Apropó, MTI: talán mondanunk sem kell, az ő híradásukból is hiányzik az elkövetők származásának megemlítése.

De ne féljünk, lesz a történetnek folytatása. Akár már most is fogadásokat köthetünk arról, hogy melyik nyugati lapban jelenik meg és mikor a legelső, az esetet megemlítő, „érvként” felhasználó nácizás, jobbikozás, gárdázás. Balliberálisaink még az ilyen esetekre is „rárepülnek”, csak hogy nácizhassanak, szörnyülködhessenek egy jót.