A Kuruc.info számtalan politikus és médiakajmán mobilszámát tette már közzé. A ballib média szerint ez törvénysértő - pedig nem ütközik az amerikai törvényekbe.
A demokrácia arról szól, hogy a nép érdekeit képviseljék a választott (és nem kiválasztott) képviselők, újságírók. Az őket érintő kérdésekről kellene beszélni, ám legtöbbször magasról tesznek az átlagembert érintő problémákra (ld. cigánykérdés, ami a szőnyeg alá lett söpörve).
A Kuruc.info csak lehetőséget adott arra, hogy a nép hangja messzebb jusson: létrehozta a kapcsolatot az "átlagember" és a politikusok között. Ismét leszögezzük, ez semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis nem magánemberekről, hanem közéleti szereplőkről beszélünk, akiket bárki felhívhat néhányszor egy kis beszélgetésre, amely nem minősül zaklatásnak (feltéve, ha nem fenyegeti meg).
Úgy érezzük, ideje egy cikkben elérhetővé tenni a korábban már megismert mobilszámok zömét - ezen cikkünket folyamatosan frissítjük majd.
Az érintettek többsége telefonszámot cserélt, ami komoly érvágást jelent a csúszómászóknak, hisz régóta bejáratott számokról van szó - így például újságírók nehezebben érik el őket, a médiaszereplők pedig fellépésektől eshetnek el.
Viszont az alábbi listában lehetnek olyanok, akiknek a száma még mindig él, hisz ahogy lecsúszott a TOP híreinkből a cikk, az illető visszakapcsolta, és vígan használja ismét a telefonszámát - kérjük, ha ilyenre akadnak, írják meg azt a szerk(kukac)kuruc.info címre.
Egyebek mellett közzétettük már Dobrev Klára, Molnár Lajos SZDSZ-es egészségügyi miniszter, Győzike és Szalai Annamária mobilszámát is, hogy kedves olvasóink átadhassák nekik gratulációjukat.
Íme a lista: