Megerőszakolta saját anyját egy 32 éves férfi Voinesti-Iasi-ban egy hónappal ezelőtt, mert a fiatalember ittas állapotban túl vonzónak találta. Elmondta, igazából az keltette fel a vágyát, hogy anyja nadrágja a lába között el volt szakadva, és nem hordott alatta bugyit.
A férfi aznap is kiosztotta anyjának a pofonokat, a dulakodás közben vette észre az elszakadt nadrágot. A nő az ütések miatt a földre került, és miközben próbált feltápászkodni onnan, kivillantotta a nemi szervét. "Azt állította, hogy én provokáltam, mert nem volt rajtam bugyi. Nagyon szegények vagyunk, és gyakran nem hordok alsóneműt. Nadrág volt rajtam, amely éppen azon a részen szakadt el..." - számolt be az esetről az 57 éves Valerica Dobreanu.
Fia, Vasile Dobreanu végül azt vallotta a rendőrségnek, hogy részeg volt, és nem tudta, mit csinál. "Két éve nem voltam senkivel, a feleségem elhagyott. Egy picit be voltam rúgva, és megb... az anyámat" - mondta nemes egyszerűséggel az erőszakoló, aki több év börtönt is kaphat tettéért.
(Manna nyomán)