Szappanopera-színész lesz Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi polgármestere és felesége, Cecília. A politikus ma forgat a Kossuth téren a Jóban Rosszban stábjával - írja egy bulvárlap.
A TV2 sajtóosztálya elmondta, hogy a történet szerint Konrád főorvoson két rezidens áll majd bosszút a hónapokon át tartó szívatás miatt, azzal, hogy elkábítják a doktort és lakókocsiját a Parlament elé vontatják. A főorvos a Kossuth téren szembetalálkozik a kutyáját sétáltató Rogánnal, akivel rövid szóváltásba keveredik. A jelenet ősszel kerül adásba.
A lap értesülései szerint Rogán egyébként feleségének, Cecíliának kedvez a szereppel, aki gyerekként nagyon szeretett volna egy sorozatban játszani (és le is ragadt azon a szellemi szinten a jelek szerint). Az egyik legszánalmasabb fideszes politikus egyébként is szívesen jelenik meg magánemberként a nyilvánosság előtt. Korábban feleségével a Mr. és Mrs. című "celebvetélkedőben" volt látható, a Playboyban pedig a Csillagok háborúja című film híres robotjaival, R2D2-vel és C- 3PO-val fotózkodott.