Tán kap még egy bohócszerepet
A 2010-es országgyűlési választások előtt a Heti Váladék nevű Fidesz-hetilapban sokak meglepetésére Koltay Gábor és Dörner György is hitvallást tett: Orbán kell miniszterelnöknek. Bár Koltayban még nem egészen bíznak Likud Viktorék, Dörner végre megkapta méltó jutalmát, ahogy Csurka is (bár állami kitüntetése még késik).
Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot 13 éve vezető Márta István helyett. Dörner pályázatában az egykori III/III-as ügynök Csurka Istvánt, drámaírót, a MIÉP vezetőjét nevezte meg intendánsának.

Nem csak kenyéren él az író
A főpolgármester július végén írt ki pályázatot a Madách Színház és az Új Színház vezetői posztjának betöltésére, miután eddigi vezetőik igazgatói megbízatása 2012. január 31-én lejár. A Madách Színház élén maradt Szirtes Tamás. Az Új Színház igazgatói posztjára ketten nyújtottak be pályázatot: az eddigi igazgató, Márta István rendező, illetve a Pécsi Nemzeti Színház vezetésére tavaly sikertelenül pályázó Dörner György színművész.
A szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, csak a két hivatalnok delegált - a Fővárosi Önkormányzatnak és a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának küldöttje - voksolt Dörner Györgyre. A bizottság azonban csupán javaslattételre jogosult (6:2 arányban ezt megtették), a döntést a pályázatot kiíró főpolgármester hozza meg.

Kisegíti az öreget a Fidesz
Dörner György a budapesti Katona József Színház alapító tagja volt, később szabadúszó színészként fordult meg több színházban, legtöbben szinkronszínészként ismerik: ő Bruce Willis, Eddie Murphy és Michael Douglas állandó magyar hangja. Többször részt vett a MIÉP, később a Jobbik választási gyűlésein. A Heti Válasznak tavaly azt nyilatkozta: "magamat nemzeti radikálisként határozom meg, vagyis minél gyorsabb változtatásokat szeretnék. Sokan természetesnek veszik, hogy ezért jobbikos vagyok, de tévednek."
A Fidesz-bérenccé lett Csurka Istvánt mindeközben tovább futtatja az Orbán-tévé. A Raszkolnyikov néven beszervezett III/III-as ügynök olykor a kérdést sem érti meg, értelmes válasz híján, kisiskolás zavarában pedig inkább vízért nyúl... Ennyi mondandója maradt: 
(Origo, Kuruc.info)