A magyar Anonymous csoport támadást indított a vegyipari vállalat ellen.

Totális háborút indítunk a Monsanto ellen, szerte a világon.
Mi a Monsanto?
A világ legnagyobb vegyipari vállalata, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élővilágot, földjeinket, vizeinket, a levegőt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket.

Géntechnológiai úton olyan növényeket állítottak elő, amelyek minden sejtje rovarölő hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen - általában a vállalat által előállított - totális gyomirtószerrel szemben.
Ennek a vállalatnak az emberei mérgezőek: mint a halál istene, elveszik az életet, Magyarországon is.
www.monsanto.hu
Monsanto Hungária Kft.
H-1238 Budapest, Majori út hrsz0195975.
Telefon: +36 (1) 289 3100
Fax: +36 (1) 289 3131
E-mail: reception.budapest@monsanto.com
Nézzük a példákat:
Egy alabamai kisváros, Anniston lakosait, a település patakjait évtizedeken át mérgezte a Monsanto helyi, poliklórozott bifenileket (PCB-ket) gyártó üzeme. A szennyezés következtében a helyiek közül sokan rákos megbetegedésben haltak meg, 450 gyerek súlyosan mozgássérült lett. Végül több mint 3500 panaszos pert indított az óriáscég ellen, amelyet Johnnie Cochran sztárügyvéd segítségével megnyertek. A bíróság az Egyesült Államok történetének legnagyobb összegű kártérítését, 700 millió dollárt ítélt meg az áldozatoknak. Az is kiderült, hogy a PCB-k káros hatásáról már a múlt század '40-es évei óta tudott a Monsanto.
További esetek itt érhetők el.
Kuruc.info