Ugyan a kezdeti felhívásaikban "a legnagyobb magyar szélsőségesek legfontosabb szócsövéről" írtak, kiderült, hogy az Anonymous "magyar" részlege nem "náci"-, hanem magyarellenes támadásra szánja a mai délutánját és éjszakáját: több nemzeti szervezeten és honlapon kívül számos jobbikos politikus szerepel a listájukon, de még olyanok is, akik nemzeti radikálisnak is aligha mondhatók, mint például a zsidóbarát Semjén Zsolt vagy a cigányimádó Balog Zoltán.

Ezzel a plakáttal toboroznak
"Néhány cim ahová küldhetitek a kedvességet, Heckereink eközbe mail bomb scriptekkel is támadják őket!" - olvasható a csodálatos helyesírással megírt mondat az Anonymous Facebook-oldalán, s a címek (vagy, hogy ők is értsék: cimek) között szerepel például a Morvai Krisztináé, a Vona Gáboré, a Szegedi Csanádé, a Gaudi-Nagy Tamásé, a Novák Elődé, a Molnár Oszkáré vagy az érpataki polgármesteri hivatalé, de megtaláljuk a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg e-mail címét és persze a Jobbikét is, utóbbi időnként elérhetetlenné vált, majd visszatért az elmúlt néhány órában.
Javasoljuk olvasóinknak, jelentsék a magyarellenes csoport Facebook-oldalát. (A Tetszik mellett elhelyezkedő Üzenet mellett van egy kis fogaskerék, ott lehet kiválasztani az oldal jelentését, a zaklatás vagy a gyűlöletkeltés egyaránt belefér.)
Frissítés (22:20): Közel másfél órája küzdenek a hős hackerek a Jobbik.hu ellen - eddig 1-2 perces kieséseket sikerült elérniük. Pár perccel ezelőtt büszkén jelentették be, hogy kilőtték az oldalt - néhány percre rá viszont a hozzászólók jelezték, hogy tökéletesen működik - ahogy most is.

Frissítés (22:50): Mivel a Jobbik elleni támadás - szerintük - sikeres volt, továbbmentek a magyargárda.hu-ra.  A hozzászólók pedig nem értik, mi történik (és ha továbbra is ilyen komoly harci sikerekről tudnak beszámolni, akkor mi sem ígérjük, hogy figyelemmel követjük a továbbiakban e dicső hadjáratot):

Frissítés (23:00): A félelmetes Anonymous még a Gárda két éve nem frissülő honlapjával sem bír. Egymást biztatják, de már csak nevetnek rajtuk a hozzászólók. Mi pedig fontolóra vesszük, hogy nyugovóra térünk, több szót nem is érdemelnek.

Korábban írtuk: Ezzel a komoly alkotással üzennek hadat portálunknak a Facebook-oldalukon:

Újabb igényes munka: ez a mai akció legújabb plakátja, rajta az SS logójával:

Korábban írtuk: Meglepő fordulatot hoztak az elmúlt napok azok számára, akik azt hitték, hogy az Anonymous nevű hackercsoport az egész világon uralkodó 1% hatalmának megdöntésével foglalkozik, s elismerően bólogattak, amikor meghekkelték a CIA vagy a Moszad honlapját, vagy éppen pedofilokat buktattak le. Most ugyanis bejelentették, hogy azok ellen fordulnak, akik ugyanazon fent említett hatalmak és jelenségek ellen harcolnak, a saját nemzetük védelmében, ezért a Moszad és az ő szólamait hangoztató, hatalmukat féltő csoportok náciknak nevezik őket.
Az Anonymous tehát most azok szolgálatába szegődött, akik ugyanúgy el akarnak pusztítani bennünket, mint őket, s mindenkit, aki az útjukba áll. Akarva vagy akaratlanul, felmérték-e ezt vagy sem? Nem tudjuk. Magyarországi partizánakció, vagy a teljes szervezet egyetértésével bír e támadás? Azt sem tudjuk, s azt sem, nem történt-e esetleg itt is rendőrségi beépülés, mint Európa más országaiban, s nem velük akarják-e elvégeztetni azt a piszkos munkát, amit ők nem tudnak vagy nem mernek. Mindenesetre eddig nem is határolódott el a csoport nemzetközi része a magyarországi akciótól (ha tudnak róla egyáltalán), és le sem állította a készülődést.
Annyit viszont tudunk, hogy erősen megosztotta a hazai Anonymous-tagokat a terv, mely szerint "április 20-án (pénteken) leromboljuk a legnagyobb magyar szélsőségesek legfontosabb szócsövét": számtalan levelet kaptunk olyan anonymous-osoktól, akik nem értenek egyet az akcióval (s egyben jelezték, hogy tegnap hatalmas viták folytak a csoporton belül e lépés helyességéről, és kértek, hogy ne azonosítsuk valamennyi taggal a szervezetet - ami egy kicsit nehéz, ha Anonymous név alatt csinálják), de ugyanez a jelenség érhető tetten a Facebook-oldaluk hozzászólásai között is. Arra is felhívják itt egyébként a fiatal, tudatlan antifa-hajlamúak figyelmét, hogy súlyos bűncselekményt készülnek elkövetni a hangzatos jelszavakon felbuzdulva.
Idézünk néhány hozzászólást (az Anonymous magyarországi részlegének "demokrata és szólásszabadság-párti hozzáállására" jellemző, hogy ezeknek kb. 90%-át törölték, hogy ne lássa a megosztottságot és a helytelenítést a saját táboruk, s többnyire csak az őket támogató kommenteket hagyták meg - nekünk viszont megvan az összes):
Szánalmas ez az antifasiszta propaganda amivel itt kiszúrjátok az emberek szemét, hatalmas tudás hogy rányomtok a HOIC/LOICra,... idióta scriptkiddie társaság, nulla tudással, nagy szavakkal, olcsó nevetséges liberális frázisokkal. 2012 van, a németek 45-ben elvesztették a háborút, nektek mégis az a hatalmas problémátok, hogy egy két degenerált négerezik az interneten. Ez Magyarország! :D Társuljatok az antifasiszta ligával vagy mittudomén, alapítsatok egy csoportot hogy "Antifascist Scriptkiddie Alliance", aztán lehet köcsögnácizni, de a magyar "képviselet" ne erről legyen már híres. Az Anonnak köze nincs az afa "mozgalomhoz". Remélem hörögve maszturbáltok miközben kigúvadt szemmel nyomkodjátok a gombot, miközben magatoknak hazudtok hogy bármit is elértek ezzel... sajnos semmit, viszont nevetségessé teszitek magatokat. Gratulálok!
Kedves Anon, azt azért ugye tudjátok, hogy az a nagyonfasiszta kuruc.info szinte az egyetlen site, amelyik be szokott számolni a rendes Anon működéséről? (Legalábbis a legtöbbet ott olvastam politikai újságban róla...) Ugyanígy pl. a palesztinokért tüntetőkről is csak ott olvasni, minden magyar média elhallgatta a hírt... Szóval szép, hogy miközben szavakban az Anon a szólásszabadságért küzd, közben azt az egy "más" portált veszi célkeresztbe, amelyik sok olyan témában a legkorrektebb, amit a nagy Anon csoport is felvállal... Mindegy, nem akarom őket tovább védeni, csak érdekesnek tartom, hogy ti inkább vagytok a Milla infomatikai szárnya, semmint az Anon magyar szárnya...
nyaljatok be izraelnek, a "nagy demokratikus országnak"
én még nem éreztem, hogy a nácik elnyomtak volna... de amit a zsidók tesznek attól nagyon kellemetlenül érzem magam, mindenki a nácikkal van elfoglalva, de nem veszi észre senki, hogy semmi közük a hatalomhoz ami elnyom minket?!
kezdem azt hinni hogy ez 1 mocskos zsidó oldal!!!!!!!!!!!
Nos, mivel ez a kezdetekben értelmesnek látszó szerveződés átalakult egy hatalmas SZDSZ/LMP partivá, ezért én most kilépek és nem szeretnék rólatok többet hallani, max az igazi szervezetről. Ez a magyarországi ez valami gyülölködő, szűklátókörű vicchalmaz, nincs erre szüksége senkinek. Keveritek a szezont a fazonnal.
Félelmetes, hogy még egy ilyen mérnök emberekből álló társaságot is meg lehet etetni olyan gumicsontokkal, mint a "náci kártya". Semmi közötök az eredeti Anonymus törekvéseihez. Állítsatok fel valami értelmes fontossági sorrendet abból, hogy a rendszer mely elemei okozzák a legnagyobb problémákat! Bankrendszer, multinacionális cégek oligarchiája, szólásszabadság eltiprása, politikai maffia, liberalizmusnak álcázott szabadosság ... ezek azok az elemek, amik sanyargatják a népet és degenerálják a társadalmat, ezekkel kellene foglalkoznotok! Így csak az erőforrásaitokat pocsékoljátok. Másrészről: tanuljatok meg különbséget tenni a hőbörgő, kopasz focidrukkerek és a hazájukat féltő, becsületes emberek között!
Ez az egész egy ballibes brigád????????????? Már dobtam is a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!
Kibújt a szög a zsákból...
úristen... azt hittem magasztosabb céljaitok vannak. Nem a nácik kezében van a pénz, ők kb semmit nem irányítanak. Csak szívességet tesztek a kormánynak. És ami a legrosszabb, hogy az igazság és szabadság nevében teszitek ezt. A szegénység az, ami szélsőséges gondolkodásra sarkallja az egyént. Ezen azért gondolkodjatok, mielőtt össze-vissza náciztok.
mik ezek a szar postok? Csináljatok már valami értelmeset is! Egyre gázabb ez a csoport!!!
Kedves Anon, még annyit, hogy ugye szóltok majd a résztvevőknek, hogy amit tesznek, az bűncselekmény? Konkrétan:
BTK 300/C. §
(2) Aki
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Persze ettől még lehet csinálni, 2006-ban mi is tudtuk, hogy el fognak verni a rendőrterroristák, mégis tüntettünk, de mi tudtuk mit teszünk. A titeket követő 14 éves scriptkiddieknak fingjha sincs róla, hogy komolyabb bűncselekményben vesznek részt, mint ha ellopnának egy autót!
Így buzdítják tagjaikat FB-oldalukon a szervezők:
Szép jó reggelt barátaink! A mai este felejthetetlen élmény lesz, számítunk a segítségedre! Nélküled nem sikerülhet, csak együtt tudunk célba érni!
A menetrend a következőképpen alakul:
11h FONTOS technikai információkat és útmutatót közlünk az esti akcióról (hogyan tudsz részt venni, támogatni minket, könnyen, egyszerűen és kockázatmentesen)
16h MEGNEVEZZÜK A TRAGET(EK)-ET és nyilvánosságra hozzuk a boostert (a terheléses tömegtiltakozáshoz /hoic és loic/ szükséges összes technikai részletet)
20h GYÜLEKEZŐ, RÁHANGOLÓDÁS
21h AKCIÓ!!!!!!!
kb 22-23h körül várható az első TANGO DOWN, majd szép sorban megyünk tovább, egészen hajnalig tart majd a fieszta:)) Ma este Légió leszünk, közösen megmutatjuk, hogy milyen, amikor az emberek valódi hangja megszólal, és NEM-et mond a gyűlöletre! Számíts Ránk, mi is számítunk Rátok!
A hosszabb felhívásuk pedig ez:
Üdvözlet, polgárok! A magyar Anonymous vagyunk.
Évek óta tétlenül nézzük, ahogy a szélsőjobboldal aktivizálódik, a gyűlöletkeltés, a rasszizmus, az idegengyűlölet, a szexizmus és a homofóbia erősödik, a paramilitáris csoportok razziái, felvonulásai mindennapossá váltak. Gyűlöletet szítanak az utcáinkon, a tereinken, a médiában; a cigányok, zsidók, melegek, bevándorlók és mások kiirtására szólítanak fel. Magyarországon ezek az erők már a Parlamentben is ott vannak, és rengeteg embert, sok fiatalt tévesztenek meg hazug és emberiségellenes ideológiájukkal. Meg kell állítanunk őket! Ezért úgy döntöttünk, hogy április 20-án (pénteken) leromboljuk a legnagyobb magyar szélsőségesek legfontosabb szócsövét! Tarts velünk!
Április 20. Hitler születésnapja – a magyar nácik és szélsőségesek nem fogják elfelejteni ezt a napot!
Hitler meghalt, és méltó helyére, a történelem pöcegödrébe került. Mégis vannak, akik kiássák hamis,  gyűlöletkeltő eszméjét a sírból. Nem fogadhatjuk el, hogy egyesek módszeresen üldöznek embereket a másságuk miatt! Nem minden ember egyforma, de minden emberi lény egyenlő. Egyek vagyunk. A történelem folyamán sokan voltak, akik többnek érezték magukat embertársaiknál. Ez egy beteg és megosztó politikai gyakorlat, amelynek következménye végzetes volt sok millió emberre nézve. A gyűlölet brókerei megtévesztik társaikat és követőket toboroznak. Magyarországon is már régóta gyökeret vert az emberellenes megosztó gondolkodásmód, amely kikezdi az ép emberi kapcsolatokat és bűnbaknak kiált ki bizonyos közösségeket. Eltiporja az olyan egyetemes emberi értékeket, mint az egyenlőség, szabadság, igazság, becsület. Egy beteg, magát felsőbbrendűnek képzelő emberen a gyűlölet és az agresszió uralkodik, nem ismeri a szeretetet. Mi, Anonymous harcot folytatunk ezek ellen az emberek ellen – kövess minket! Ne hagyd, hogy a világ és országunk ismét a megosztó gyűlölet uralma alá kerüljön! A nácik, a szélsőséges, rasszista ostobák  megismételnék a történelem legsötétebb bűneit, újabb zsákutcába kergetnének minket, céljuk a háború.
Nem kérünk ebből! Csatlakozz hozzánk a harcban: állítsuk meg az embergyűlölőket! Pénteken megmutatjuk nekik, hogy minden ember egyenlő, kivétel nélkül! Anonymous vagyunk, nem felejtjük el a bűnöket, nem bocsátunk meg a bűnösöknek, nácik! Pénteken számítsatok ránk!