És még a sabbathot sem tartották meg
(kép: Scenic)
Az MTI híreit ész nélkül átvevő oldalakon, valamint az Indexen és az Origón ordít a "hír": "Lelőtte a Jobbik honlapját az Anonymous". Ezekben a "hírekben" arról írnak, hogy tíz óra körül összeomlott a Jobbik oldala, mert nem bírta a terhelést. Ezt talán nemcsak mi olvassuk értetlenkedve, hanem azon olvasóink is, akik még 11 órakor vagy az után is frissítgették a Jobbik.hu-t - és látták, hogy az bizony működik (
tegnapi képernyőfényképeink is ezt igazolják: a "hekkerek" örömködve jelentették be, hogy Tango Down, a hozzászólók pedig írták nekik, hogy de hiszen tökéletesen működik, s végül már csak nevettek rajtuk).
Mi 11 után, látva hogy még a Magyar Gárda két éve nem frissülő honlapjával sem bírnak, édesdeden álomra hajtottuk fejünket, s elalvás előtt megállapítottuk, hogy ez a szegény ország még hekkerből is csak a selejtet kapta (legalábbis ballib hekkerből, és ez így van jól). Ők viszont nem adták fel az erőlködést (egy kicsit bánjuk is, hogy nem követtük végig, mert igen vidám pillanatokról maradhattunk le), s talán meg is van a magyarázat "a Jobbik honlapjának lelövésére".
Olvasónk írja:
Sziasztok!
Biztosan érdekesnek találjátok, hogy tegnap este ~23:30 után azzal kezdtek kérkedni a Facebook-oldalukon, hogy a jobbik.hu-t defacelték, és hogy elérhetetlen lett.
Mint kiderült, egy photoshopos vagy más módon hamisított képet tettek fel, ami a "www.jobbik.info"-t ábrázolta "feltört" állapotban. A www.jobbik.info pedig, úgy tűnik, hogy sosem létezett.
A hozzászólásokban nagyon sokáig ment a hangos röhögés a kamu kép láttán, míg végül éjfél után leszedték a falról.
Zoom
Zoom