Mindaz a döbbenetes eseménysorozat, amely Szíriában lejátszódik, valójában újabb nyomós érv azok számára, akik úgy vélik: a szeptember 11-i merényleteket az izraeli és amerikai titkosszolgálatok közreműködésével szervezték meg. Afganisztán, Irak, Líbia után Szíria a negyedik ország, amely ellen a cionista birodalom terrorista hadereje agressziót indít. Immár nyílt szövetségben azokkal, akik állítólag felelősek az ikertornyok elleni támadásokért.

Ami most a szemünk előtt Szíriában lejátszódik, megerősíti azt a gyanút, hogy egy vérszomjas, az emberi életet a legteljesebb mértékben semmibe vevő, a világuralmi mámorba beleőrült, bűnöző „elit” irányítja Amerikát és Európát. Ennek az „elitnek” a titkosszolgálatai működtek közre a szeptember 11-i merényletek végrehajtásában, ennek az „elitnek” a lakájmédiája terjesztette el az „iraki tömegpusztító fegyverek” meséjét, ennek az „elitnek” a hadereje rohanta le Afganisztánt és Irakot, és szervezte meg a véres felkeléseket Líbiában és Szíriában. Érdemes lenne végre a közvélemény figyelmét felhívni arra a tényre is, hogy a nyugati világ népeinek adójából fenntartott fegyveres erők és titkosszolgálatok az agresszióik nyomán kirobbant háborúkban a katonai összecsapások évezredek óta érvényes szabályait nyíltan semmibe veszik. A Nyugat úgynevezett „terrorellenes háborújában” nincsenek hadifoglyok, és az ellenséggel szemben a cionista haderő semmiféle kíméletet nem tanúsít.
Miként korábban Líbiában, most Szíriában is a minket is gátlástalanul kiszipolyozó bűnöző oligarchia fegyverrel és pénzzel támogat olyan fegyveres csoportokat, melyek háborús bűncselekmények sokaságát követték el. Mi több, ismét előállnak azzal a hazugsággal, mely közel tíz évvel ezelőtt az Irak elleni agresszió egyik hivatkozási alapja volt: mindenféle konkrét bizonyíték nélkül azt állítják, hogy a damaszkuszi kormány vegyi fegyverek bevetésére készül. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy maguk a szíriai felkelők fognak majd vegyi fegyvereket használni a nyugati hatalmak legteljesebb jóváhagyásával, majd a bűncselekmény elkövetését a szíriai kormányerőkre fogják. Megteremtve így a jogalapot arra, hogy a NATO és Izrael összehangolt támadást indítson a cionista világuralmi tervek útjában álló szíriai rezsim ellen.
Némi reményre feljogosító fejlemény, hogy a világ közvéleményének jelentős része ellenzi a Szíria elleni agressziót, és nem hiszi el a damaszkuszi rezsim szándékairól terjesztett hazugságokat. De hiába az orosz, a kínai ellenkezés és a harmadik világ államainak tiltakozása, egyelőre nincsen olyan hatalom a világban, mely képes lenne lefogni a vérszomjas cionista „elit” kezét. A nyugati birodalom ugyanis még mindig óriási katonai erőfölényben van riválisaival szemben. Sajnos arra sincsen esély, hogy a nyugati világ tudatosan „válságba” taszított népei megálljt tudnának parancsolni a világuralmi álmokat kergető őrült oligarchia ámokfutásának.
A „demokrácia”, az „emberi jogok”, az „emberi méltóság”, a „humanizmus”, a „tolerancia”, a „béke” és a „jólét” hamis jelszavai mögött megbújó nyugati uralkodó köröknek egyre gyakrabban villan elő az igazi arca. A szeptember 11-i terrormerényletek, Afganisztán és Irak lerohanása, a Líbiában, Palesztinában, Szíriában, valamint a muzulmán világ más pontjain elkövetett döbbenetes bűncselekmények, a szemérmetlenül hazug médiakampányok sorozata, a háborúskodás évezredes törvényeinek gátlástalan felrúgása mutatta meg igazán, miféle emberi mivoltukból kivetkőzött bűnözőkből és fanatikus terroristákból tevődik össze a nyugati világ – és benne sajnos hazánk – fölött is egyre erőszakosabb eszközökkel uralkodó cionista „elit”.
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó: