„Levadászni való" Toroczkai Lászlónak és Budaházy Györgynek
...évek óta számtalan közismert ember – Dr. Hack Péter, Babus Endre, Posta Imre, Dr. Szabadi Béla, Dr. Somos Zoltán és legutoljára Dr. Hende Csaba – egyaránt felhívta a figyelmet arra, hogy az igazságszolgáltatás velejéig romlott, minden erkölcsi és szakmai hitelét elvesztette, az emberek nem bíznak már sem a bíróságban, sem a rendőrségben, sem az ügyészségben. 

Ő valódi bizonyítékok alapján
lesz elítélve
Nyílt levél Dr. Sólyom László köztársasági elnöknek,
Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek,
Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének,
Bihari Mihálynak, az Alkotmánybíróság elnökének
és Orbán Viktor volt miniszterelnöknek, a Fidesz elnökének


Tisztelt „Közjogi Méltóságok"!

Hosszas mérlegelés után én, mint a hivatásom tisztességét megőrizni kívánó bíró úgy döntöttem, hogy az alábbi nyílt levélben fordulok önökhöz, hiszen a Magyar Köztársaság mint alkotmányos jogállam – jórészt önöknek köszönhetően –  mára megszűnt létezni. Helyébe egy a demokrácia álcája mögött egyre erősebben és kíméletlenebbül kiépülő, már-már a Rákosi-rendszert idéző diktatúra lépett.

Levelemmel elsősorban a magyar állampolgárok figyelmét szeretném felhívni arra, hogy önök teljesen törvénytelenül vannak hatalmon, illegitimitásuk mára a joghoz valamit is értő emberek számára megkérdőjelezhetetlen. Ugyanis hiába ragaszkodik körömszakadtáig a Köztársasági Elnök úr az Alkotmány kikezdhetetlenségéhez, ez a sztálinista gyökerű alkotmány nem is lehetne ma érvényben Magyarországon, hiszen a rendszerváltáskor született egy törvény, amelynek értelmében csak az első hét évben maradhatott volna hatályban az Alkotmány, azt követően népszavazásra kellett volna azt bocsátani. Azt, hogy önöktől mennyire távol áll a jogállamiság ismerete és tisztelete, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a nemzet akaratának megkérdezése helyett inkább megsemmisítették a kérdéses törvényt, csakhogy illegitim hatalmuk csorbát ne szenvedjen, és tovább butíthassák a magyar embereket!

Be kell látni azt is: Orbán Viktor hiába áltatja az egyre fogyatkozó táborát azzal, hogy a Fidesz hatalomra kerülése esetén majd jogállamot épít Magyarországon, hiszen ő maga volt az pártja élén, aki több ízben habozás és gátlás nélkül elárulta a nemzeti érdekeket, mi több, amikor alkalom adódott rá, még bankot is rabolt (Postabank), hiszen megtehette. Orbán hangzatos ígéretei ellenére az első adandó alkalommal elárulta határon túlra szakadt testvéreinket, megtagadva tőlük az állampolgárságot. Orbán az ügynök Martonyival kéz a kézben gátlástalanul eladta a magyar termőföldet Brüsszelben, miközben itthon népszavazást akar rendeztetni a magyar föld védelméről. Arról, amit ő tett lehetetlenné!

Orbán szintén skrupulusok nélkül kifosztotta a Postabankot, 100 milliárd forintot a saját képviselőivel megszavaztatva a bank konszolidációjára azzal a nyíltan elismert céllal, hogy a százmilliárd a pártkasszát hivatott feltölteni. Orbán 12 állami gazdaságot úgy játszott át törvénytelenül, fillérekért a csókosainak, hogy közben a magyar mezőgazdaság védelméről és a gazdák támogatásáról papolt. Gyurcsány(i)t neki is köszönhetjük, hiszen a Fidesz Sólyom Lászlóval összejátszva semmit nem tett Gyurcsány államcsínye ellen, szemet hunyt az elmebeteg, cezaromán őrült hatalomra kerülése felett, és a mai napig asszisztál hozzá.

Gyurcsány hazugsággal, megtévesztéssel és választási csalással került hatalomra és tartotta meg azt mindmáig, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ez mind a köztársasági elnök, mind pedig az Országgyűlés felelőssége, hiszen egy jogállamban egy notórius hazudozó, elmebeteg és köztörvényes bűnöző miniszterelnököt nem is engednek eljutni a bársonyszékig, vagy ha időközben hivatali ideje alatt fény derül a bűneire, azon nyomban lemondatják és bíróság elé állítják azt. Persze a felelősségben osztoznak az egész magyar igazságszolgáltatással és ez az a pont, amiért igazából tollat ragadtam.

Arra ugyanis évek óta számtalan közismert ember – Dr. Hack Péter, Babus Endre, Posta Imre, Dr. Szabadi Béla, Dr. Somos Zoltán és legutoljára Dr. Hende Csaba – egyaránt felhívta a figyelmet arra, hogy az igazságszolgáltatás velejéig romlott, minden erkölcsi és szakmai hitelét elvesztette, az emberek nem bíznak már sem a bíróságban, sem a rendőrségben, sem az ügyészségben. Hende Csaba legutóbb az ECHO TV egyik műsorában egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy az igazságszolgáltatás alapjaiban összerohadt, éppen ezért mind a rendőrséget, mind az ügyészséget és a bíróságot fel kellene oszlatni, ugyanis véleménye szerint ezek mindegyike megreformálhatatlan intézmény. Márpedig ha egy volt igazságügy-minisztériumi államtitkár, az Országgyűlés jelenlegi jegyzője egy tévéműsorban arra ragadtatja magát, hogy a rendőrség feloszlatásáról beszél, és arról, hogy a bíróság, ügyészség, rendőrség alapjaiban szétrohadt, erre – bármennyire is védi Sólyom László ezeket az intézményeket – csak oda kellene figyelni.

Én hozzáteszem még e felsoroláshoz „szűkebb pátriámat", a Legfelsőbb Bíróságot is, hiszen pont itt a Kuruc.infón lehet már egy ideje sorozatban olvasni a Legfelsőbb Bíróság elnökének, Lomnici Zoltánnak a viselt dolgairól, egészen pontosan az általa elkövetett bűncselekményekről.

Én ezek többszörösét tudnám leírni. A Kuruc.infón eddig megjelent írások ráadásul csak a felszínt karcolták, mert Lomnici cselszövéseinek és védettségének köszönhetően, írói soha nem tudták bizonyítani, hogy Lomnici Zoltán milyen bűncselekményeket követett el. Én, ezt minden, Lomnici mocskos dolgait leleplezni kívánó tisztességes magyar ember helyett most megteszem, hogy segítsem az igazságszolgáltatás megtisztítását, egyben megtisztulását.  Természetesen a Kuruc.infón közzétett egyik írás kapcsán szólok, mert azt már csak be kell fejezni.

Nem másról van szó, mint a Transelektro felszámolási botrányáról.

Ebben az ügyben ugyanis Lomnici Zoltán több bűncselekményt is elkövetett, ráadásul nem egyedül, hanem tettestársaival bűnszövetséget alkotva.

Kapaszkodjanak meg: a Legfelsőbb Bíróság elnöke ugyanis arra is képes volt, hogy a Transelektro felszámolási eljárásában már kikézbesített, jogerős ítéletet semmisíttessen meg kollégáival, terrorizálva őket. Pedig Lomnici Zoltán nem utasíthatta volna a Csongrád megyei bíróság elnökét arra, hogy a Transelektro ügyében a jogerős ítéletet változtassák meg. A Bács-Kiskun megyei bíróságon hozott első fokú ítéletet ugyanis Dr. Mánya bíró úr tanácsa az eljárás menetrendjének megfelelően jogerőre emelte, és azt a szolgálati úton visszaküldte első fokra. A sok cselszövésbe azonban belebonyolódott a főbíró, mert bár Lomnici nyomására kényszerítették a bírót, hogy változtassa meg az ítéletét, az események ekkor már az ő lehetőségét is túlnőtték, hiszen a bíró visszaküldte az ügy teljes dokumentációját Kecskemétre, ahol az eljáró bíró a felszámolásban érintett feleket kiértesítette.

Hála Istennek azonban ez a tisztességes, szakmájának élő bíró kolléga még ennél is tovább ment, és precizitásának megfelelően a dokumentációt beletette a rendelkezésére álló kóddal abba a számítógépes rendszerünkbe, ami alkalmas lett volna a hivatalos bírósági közlönyben történő közzétételre.

Lomnici Zoltán ekkor követte el a csőd bűntettet, ugyanis arra vetemedett, hogy utasította Orosz Árpád bíró kollégánkat – aki egyébként szintén tagja az OIT-nak, mint az igazságszolgáltatás legfelsőbb szintű fórumának –, hogy a zárt számítógépes rendszerből a közzétételt vegye ki, és azt semmisítse meg. Orosz kollégánk sajnos engedve a főbíró terrorjának, belenyúlt a zárt rendszerbe, kivette a közzétételt, és ezzel a jogerős ítélet ellenére megakadályozta a felszámolás életbelépését. Tette ezt a jogállamiság „nagy dicsőségére", ugyanis mindenki tudja, hogy a hatályos büntetőtörvénykönyv értelmében, aki a bíróság által jóváhagyott csődeljárást illetve felszámolást megakadályozza, az csőd bűntettet követ el. 

Tudható, hogy Lomnici Zoltán főbírói kinevezése 2008. június 4-én lejár. Köztársasági Elnök úr természetesen újra jelölheti, de remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni. Bár tudunk arról, hogy Magyarországon regnálhat ÁFA-csaló pénzügyminiszter és köztörvényes bűnöző miniszterelnök, az azért mégiscsak borzasztó lenne, ha egy szintén köztörvényes bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy lehetne változatlanul a Legfelsőbb Bíróság elnöke. Természetesen levezethetném Lomnici büntethetőségét a Zanathy Jánossal közösen elkövetett sikkasztásukból is, amiről korábban szintén olvashattunk itt a Kuruc.infón. Amíg azonban önök, „Tisztelt Közjogi Méltóságok” a bírósági zárt láncon nem több mint két perc alatt utánajárhatnak és megbizonyosodhatnak Lomnici bűnösségéről, addig a sikkasztás kiderítéséhez venniük kellene a fáradságot, hogy elolvassák az ügyészségi titkos nyomozás anyagát, vagy annak az OIT-ülésnek a jegyzőkönyvét, ahol rögzítették, hogy Zanathy János 300 MILLIÓ forintot sikkasztott a Bíró Akadémia beruházásának építkezésénél. Igaz, a jogállamiság védelmében nem lenne ez sem nagy áldozat, nem venne ki önökből túl sok energiát, hiszen csak olvasni kell tudni ahhoz, hogy kiderüljön az igazság.

Érdekes adalék Lomnici beteg személyiségéhez, hogy a korábbi tettestársa, Zanathy bukását szintén az ő cselszövése segítette elő, hiszen Lomnici teljesen tisztában volt azzal a ténnyel, hogy a hivatal vezetőjét rendezetlen nőügyei miatt közvetlen helyettese, Dr. Szemán Felicitász bírónő szerelemféltésből elárulja. Zanathy első szeretője ugyanis az előbb említett hölgyemény volt, akin Zanathy mély lelki sebet ejtett, mivel ebben az időben már a személyzeti főosztályvezetővel bújt szívesen egy ágyba.

A két nő egymásnak esett és Szemán elárulta Zanathyt. Erkölcsi fertő a javából a Legfelsőbb Bíróságon! Persze ez nem szokatlan az önök rendszeresen elhibázott kinevezési gyakorlatában. A Legfelsőbb Bíróságon ugyanis minden további nélkül lehet olyan némber bíró, aki lop, csal, hazudik, okiratot hamisít, ítéletet befolyásol, nem beszélve az egyre inkább elharapózó, mérhetetlen korrupcióról. Mindezt fedezi az OIT Hivatal testülete, ahol Lomnici támogatására a kétes értékű megyei bírói beltenyészet bármikor bármit megszavaz.

Ott üldögél az a Varga Zoltán, aki a móri ügyben keményen mellényúlt, az a Gatter László, akinek testületéből 90 százalékban tévesen rendelték el statáriális módon az előzetes letartóztatásokat 2006. október 23-án és azt követően, de itt vigéckedik és költi az adófizetők pénzét az a Laki főbíró is, aki Kuncze Gábor utasítására ártatlanul elítéltette Tánczos Gábort. S mit ád Isten, a Legfelső Bíróságon rontja a levegőt az a vérkommunista Uttó György is, aki azzal károgta tele Európát, hogy a magyar bíráknak kevés a fizetése. Nagyon örülök annak, hogy a Kuruc.infón kívül – azt megerősítve – a HVG is megírta a Komárom-Esztergom Megyei bírósági anomáliákat. Álláspontom szerint csak és kizárólag azért védelmez, ajnároz, és tűr meg Lomnici a testületben egy közönséges női mivoltáról elhíresült megyei bírósági elnök asszonyt, mert a cédától az "egyéb szolgáltatásokon kívül" időnként a pénzügyi apanázst is megkapja.

Sajnos ismét fekete felhők gyülekeznek a rendőrség, az ügyészség és a bíróság feje fölött, mert mint ahogy a móri ügyről bebizonyosodott, hogy nem az elkövetőket juttatták börtönbe, úgy rövidesen a jogállami bíráskodás történetében eleddig soha nem látott botrány robbanhat ki, mert mint ahogy önök is tudják, a Körmenden lemészárolt kislány nyakát nem Tánczos Gábor vágta el. A saját hivatásom és szakmám tisztességének megvédése érdekében remélem, hogy elnyerik méltó büntetésüket a mindnyájunkra szégyent hozó „bíró kollégák".

Arra kérem tehát önöket, „Tisztelt Közjogi Méltóságok”, hogy tényszerű írásom leellenőrzésére nyugodtan használják a bírók levelezésére kiépített zárt számítógépes rendszert, olvasgassák az ügyészségi raktár idevonatkozó iratanyagát, és forgassák haszonnal azokat a jegyzőkönyveket, amelyek az OIT Hivatalban titkosítottan bár, de fellelhetők. Önök ehhez hozzáférnek, és az igazságszolgáltatás rendbetételéhez ezek ismeretében hozzákezdhetnek.


Intézkedésüket és az igazság napvilágra kerülését minden bíró kolléga érdekében várva,

egy hivatásának hitelét és tisztességét megőrizni kívánó bíró
Kapcsolódó cikkünk: