A fél világ seggét fényesre nyalogató Bencsik ismét új irányt talált magának és egyre fogyatkozó példányszámú lapjának. A pártállami Néphazugságnál eltöltött évtized, az MDF-es, KDNP-s, majd narancsgőzös talpnyalás után felfedezte a liberalizmusban rejlő lehetőségeket is.
A Demokrata múlt heti számának címlapján – nem, most nem Orbán Viktor, de nem is Kövér László, hanem – egy magát a pártpolitikától viszolygó, független értelmiséginek valló, magyarul SZDSZ-közeli anarchozsidó portréja látható.
Aki látott már életében droglegalizációs tüntetésekről szóló tudósítást, annak nem ismeretlen Prieger Zsolt.
Prieger, az Anima Sound System Szadesz-kapcsolatokon felfuttatott zenekarának frontembere nyíltan kiáll a marihuána legalizálása mellett, zenekarával fellép minden Kendermag-tüntetésen, ahol törvénytelenül kábítószer fogyasztására buzdítják a közönséget. (De az ÁVH az ő esetében furamód nem akar eljárni törvények elleni izgatás miatt, mint Budaházynál láttuk.) A drogos ellenkultúra fellegváraként üzemelő Kultiplex bezárása ellen szervezett tüntetésen is megtalálható volt - az áruló Feróval együtt.

Vajon milyen forradalomra vágynak?
Ez a hulladék volt az is, aki az ÉS-ben és a liberális Magyar Hírlap idején mocskolta a jobboldalt, és ez a szarfaszú bibsi volt az is, aki Himnuszunkat átírva megbecstelenítette azt. Első lemezük nem mellékesen Shalom címmel jelent meg. A jól fizetett "lázadók" így írnak a cionrasszista hatalommal teljes szinkronban álló szemétről: "Antirasszista tánczene, dub-echo, cigány, reggae, és zsidó dalok, politikai korrektség és dub mixek."
Ehhez képest az Agyar Narancs, a 168 Tóra, a H(itközségi)VG mikor fog Kárpátia, vagy még inkább Titkolt Ellenállás interjút közölni címlapon a kopasz, bomberdzsekis énekessel, akinek horogkeresztes kitűző virít a kabátján? Ilyen erővel...

Nyíltan helyeslik a cigányterrort - Bencsik is?
Tehát ismét nagy biztonsággal megállapíthatjuk, hogy a Magyar Gárdát lenácizó Bencsik nemcsak aljas, de egyre hülyébb is. Mert ugye a drogos bibsigyerekek akkor sem fogják a lapját vásárolni, ha Shalomnak kereszteli át. Hacsak nem közöl a következő számban egy nagyinterjút a keresztények kiirtására buzdító Tilos Rádiós Sickratmannel és az egész Belgával. Akkor már jöhetne az arckép rovatba egy Toepler Zoltán életinterjú is, a borítón meg stílszerűen egy macskát fojtogatna ez a vadállat (elnézést a vadon élő, hozzá képest intelligens lényektől).
Elképzelhető, hogy Bencsikre ekkora hatással volt a színházigazgató Kerényi-karmester? Vagy magától ennyire ostoba? Ez esetben szomorú sorsa lesz a nemzeti oldalnak, ha továbbra is a Demokrata marad a "vezető" hetilapja.
Normális, nemzeti érzelmű polgár ilyenkor lemondja az előfizetését, tartózkodik a lap megvásárlásától és nem látogatja a Bencsik által létrehozott kereskedelmi intézményeket, mint amilyen a Szkítia könyvesbolt például. De nálunk biztos nem lesz ilyen polgári akció, hiszen ha forgatnának is ilyesmit a fotelnarancs ellenzékiek a fejükben, Kerényi, Rogán és Csintalan első dörgedelmes szavára biztos letesznek a Bencsiket pénztárcán keresztül megleckéztető tervükről. Ez egy ilyen ország, egy ilyen "jobboldallal".
Lapunk legfrissebb információi szerint a Bencsikrata már csak 23 ezer példányban fogy, nagyjából elveszítve korábbi olvasói kétharmadát. Lehetséges, hogy a Magyar Gárdát lenácizó Bandit az eladási mutatók már nem is érdeklik, és új forrásból finanszírozza igencsak legyengült harsonáját? Vagy pedig néz, mint kacsa az eperfára, és nem érti, hogy miért áll lapja a megszűnés szélén...
Jéney Szabolcs - Kuruc.info

Tisztelt Szerkesztőség!
Véletlenül rossz képet vettek át és közöltek priiigerről, csatolva küldöm a helyeset.