Vona Gábor helyesen foglalt állást, amikor sajtótájékoztatóján bejelentette: a Jobbik elhatárolódik az LMP szervezte tüntetéstől, miután ott Gyurcsány Ferenc „lenyúlta a show-t”. Vona joggal mutatott rá: az LMP (az MSZP-vel együtt) a hazánkat gyarmati sorba döntő IMF és a mögötte álló nemzetközi pénzoligarchia szolgálatában áll.

A Jobbik parlamentbe jutása óta számos alkalommal illette éles kritikával a Fidesz hibáit, arroganciáját, a párt kétkulacsosságát, a nemzetközi zsidó pénztőke előtti súlyos megalkuvásait. Bárki, aki ma Magyarországon tüntet, teljes joggal teszi – kivéve a cionista pénzoligarchia pórázán rángatott LMP-s és MSZP-s társaságot. Tetszik vagy sem, becsületes magyar embernek ezzel a cionista bandával semmilyen körülmények között nem lehetséges „közösen tiltakozni”, még a Fidesz vezette kormány ellen sem. Főleg most nem, amikor minden jel szerint a gyarmattartó hatalom központilag vezérelt támadást intézett Magyarországgal szemben, pusztán azért, mert a budapesti vezetés bizonyos kérdésekben nem hajlandó alávetni magát a pénzmágnások akaratának.
Orbán Viktor személye ellen joggal lehetnek kifogásaink – a jelek szerint azonban a miniszterelnök most az úgynevezett hitelminősítők, az IMF, az EU, a cionista nemzetközi sajtó támadásainak kereszttüzébe került. Könnyen elképzelhető, hogy a kissé nehezen kezelhető és saját elképzeléseihez bizonyos pontokon ragaszkodó Orbán helyett egy a Fideszhez közel álló „pragmatikus bankárt” akarnak helytartóként a nép nyakába ültetni – hasonlóan ahhoz, ahogyan Görögországban és Olaszországban is a pénzoligarchia feltétlen utasításait követő személyeket állítottak a kormányfői posztra. A parlament előtti LMP-s tüntetés, ElQró bohóckodásával megspékelve, része a magyar kormány térdre kényszerítése céljából indított hadjáratnak. A Jobbik semmilyen körülmények között sem sodródhat a cionista bankárkaszt hazai kiszolgálóinak oldalára!
A Jobbik akkor döntene okosan, ha megkísérelné kezébe ragadni az események irányítását. Fel lehetne ajánlani a Fidesznek: a Jobbik minden lehetséges eszközzel támogatja a kormányzó pártot, amennyiben Orbán Viktorék tényleg elszánták magukat hazánk pénzügyi függetlenségének visszaállítására. Itt az ideje annak, hogy a Jobbik nagyszabású demonstrációt rendezzen az IMF, a hitelminősítők, a bankok, hazug cionista sajtó, és általánosságban a nemzetközi pénzoligarchia és hazai szekértolói ellen – felajánlva a Fidesznek a csatlakozás lehetőségét. Végre színvallásra kellene kényszeríteni a Fideszt: hagyjon fel kétkulacsos, lavírozgató politikájával, mely eredménytelennek bizonyult, és álljon ki végre nyíltan a magyar nemzet függetlenségének és szabadságának ügye mellett.
Perge Ottó