Azok csatlakozására számítok, akik úgy gondolják, hogy Magyarország jelenlegi állapotában nem engedheti meg magának ezt a beruházást - írja a Facebook-csoportot elindító olvasónk.
Romokban az egészségügy, az oktatás, nincsenek munkahelyek, nem születnek magyar gyermekek, mert egyszerűen kilátástalan a jövő - áll a folytatásban. "Az emberek szemlesütve járnak az utcákon, s a mi adóforintjainkból, a mi megkérdezésünk nélkül mit építenének? Egy újabb holokauszt-emlékhelyet. 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintból. Ez szerintem egy agyrém."
A Facebook-csoport ide kattintva érhető el.
Frissítés: Holokamu-központra vagy a magyarság egészségi állapotának javítására költené a 6 milliárd 208 millió nyolcszázezer forintot?
Dr. Gyenes Géza, dr. Kiss Sándor és dr. Gaudi-Nagy Tamás módosító javaslatot nyújtottak be, mely alapján a Holokauszt Gyermekáldozatainak Emlékhelye - Európai Oktatási Központ létrehozásával kapcsolatos tervezett kiadások (6 milliárd 208 millió nyolcszázezer forint) gyógyító-megelőző ellátások intézeteire lenne fordítva.
Ön melyiket tartja időszerűnek? Ha a gyógyító-megelőző ellátásokra költené ezt az óriási összeget, ha Ön is inkább a katasztrofális egészségügyi helyzetben és európai szinten is kiemelkedően rossz mutatókkal rendelkező magyarság egészségi állapotának javítására költené, akkor ossza meg ezt a bejegyzést, "tetszikelje", jusson el minél több emberhez! - olvasható a "Nem kérünk a 6208800000 forintos új Holokauszt-emlékhelyből" címet viselő Facebook-csoport üzenőfalán.
Zoom
Kapcsolódó: