Egy másik korábbi írásunk is aktuális. Az egész alábbi videó érdekes és tanulságos, de különösen (a tényeket letagadó, különösen irritáló politikai kurva, Lévai hiába vendég, csupán mellékszereplő) a harmadik perc környékétől izgalmas. Hogy a tisztátalan Havas a mokkás pályafutása utolsó időszakában rendszeres igazmondásáért (cigányozás) távozott-e, érdektelen, fontosabb, hogy egyszer Jakupcsek is elszólta magát. No persze csak azután, hogy csemetéjét érte bántódás az orkok részéről.
Archív, 2007. június 25: A 12 éves (cigány) gyilkos (áldozata nem halt ugyan meg, "csak" súlyosan megsérült, de nem a cigányon múlt - a szerk.) kapcsán beszélgetés a cionista Lévai Katalinnal. Az adófizetők nyakán Brüsszelben élősködő luvnya a szokásos módon mellébeszél, de kellemetlen hanghordozásán érezhető, olykor tán maga is tisztában van vele, hogy hazudik. 
Jakupcsek próbálja élezni a helyzetet, felhozza, hogy attól, hogy nem mondjuk ki, mindenki tudja, kik az elkövetők - és itt még felsorol néhány esetet a közelmúltból.
Többek között a saját fia érettségi bankettjét - amit jól körülhatárolható banda vert szét. Kihívták a rendőröket, ám azok amint megtudták, kikről lehet szó, ki sem jöttek. Mindez fővárosunkban, nem lepukkant vendéglátóipari egységben történt. Jakupcsek egyszer életében (majdnem) teljesen őszinte volt.
A neki nem tetsző vendégekkel szemben arrogáns, szavukba vágó, kérdések helyett balliberális állításokat megfogalmazó, agresszivitása miatt eltorzuló mimikáját fegyelmezni nem mindig képes médialakáj ennek ellenére, pár hónappal később Vona Gábort azzal próbálja letorkolni, hogy miért nem a rendőrségre (!) bízzák a dolgot, illetve, hogy nincs cigánybűnözés, punktum.
Lehetséges okok: Jakupcsek szenilis. Jakupcseket irgalmatlanul lebaszták a június 25-i műsorért. Vagy, és ez az életszerűbb: le sem kellett teremteni, gyorsan túllépett fiacskája sérelmein, fontosabbnak ítélve a rendületlen, magyarellenes félretájékoztatást.
Kuruc.info