Aláírásgyûjtés a Ki nyer ma? címû mûsor megmentéséért

Azt reméltük, hogy lassan véget ér a Magyar Rádiót (annak minden csatornájával együtt) szinte teljesen hatalma alá gyûrő, magyargyûlölő társulat ámokfutása a legismertebb nemzeti elkötelezettségû - vagy egyszerûen csak tisztességes - szerkesztők elnémítása után. De nem így történt.

A hallgatóságot nap mint nap, óráról órára a holokauszttal és az Izraelből irányított cionista propagandával bombázó kultúrmegszállóknak azonban semmi nem szent.

Az elmúlt hónapokban megszüntették, többek között, Sedianszky János vasárnap reggeli Múzsák kertje, igen színvonalas ismeretterjesztő mûsorát, Németh Miklós Attila A mi időnk címû betelefonálós mûsorát. De nem haboztak kiirtani a Kossuth adó hagyományos jelzését, a Kossuth-nótát sem, amely helyett most a pontos időjelzés előtt egy rendkívüli módon idegesítő, csörömpölő hangzavart hallhatunk. Kiebrudalták Kondor Katalint is, miután megszüntették a szombat reggeli mûsorvezetését.

Most tudtuk meg, hogy a minden nemzeti és keresztény mûsort likvidáló rádióvezetés megszünteti a Czigány György által közel fél évszázaddal ezelőtt útjára indított Ki nyer ma? címû játékos komolyzenei mûsort. A Ki nyer ma? déli adásainak jóvoltából nemzedékek ismerték és szerették meg valamilyen szinten a komolyzenét. Mi következik ezután, a Déli harangszó?

Aláírásunkkal követeljük a Magyar Rádió vezetőségétől, hogy hagyja abba nemzetellenes ámokfutását, s ne szüntesse meg a Ki nyer ma? valóban népnevelő mûsort.

Aláírók:
Hering József - újságíró, Budapest
Írja alá Ön is erre a linkre kattintva!