Orosz Jozefina nem nyugszik. Az E. Zsanettet alig burkoltan leprostizó, ám az ügyvédi kamarától csupán figyelmeztetést kapó szélsőséges ügyvéd, Magyar György volt Buzefina vendége a zsidó rasszista Klub Rádióban, ahol is a Kuruc.info-val kapcsolatban már korábban megdőlt ostobaságokat szajkózó kormányjogász új javaslattal állt elő. Szerinte lapunk a terrorizmussal hozható összefüggésbe, egy szakértőnek ezt a vádat kell ráhúzni a Kuruc.info-ra, és akkor az Egyesült Államok majd kiadja portálunk szerveradatait.

A közép-ázsiai, burmai és kínai cenzorális módszereket kedvelő kaftánosok persze ismét hazudnak, és végtelenül ostobán. Amennyiben a Kuruc.info terrocselekményeket tervezne vagy hajtana végre, vajon jogellenes adatkezelés miatt kérték volna kiadatásunkat? Ennyire még Gyurcsányék sem hülyék.

Arról nem beszélve, hogy hónapokkal korábban a maffiózó ügyvéd is helyénvalónak találta az elmúlt hetekben szépen elbukott jogsegélyt. Most, jó ávós mentalitással új kabátot szabna a gombhoz.

Terrorcselekményeket nem áll módunkban kivitelezni, e műfajban a gumigolyó sortüzet vezénylő, szemkilövető kormány és fogdmegjei utaznak már jóideje.

Erőszakcselekményekre, népirtásra való felhívások is a szocionista sajtóban látnak napvilágot, elég a Tilos Rádió keresztényirtásra való felszólítását, vagy az mszp.hu szerkesztőink agyonverésére buzdító írására utalni, de tucatszámra akadnak hasonló példák. Ez persze nem témája a férfi hátsókban kutakodó Jozefina (és társai) műsorainak.

Még a maffiakormány sem kockáztatna olyasmit - egy kamu terrorellenes átiratot - , amivel végképp nevetségessé válna az USA szemében, már ha egyáltalán bármilyen hitelük is van azon túl, hogy huszadrangú csicskaként kezeli őket Washington.

Sötétagyú médiakajmánunk és az ügyvédi hivatást rendszeresen és jogellenesen vérvádas kommunista ügyészi szereppel felcserélő vendégének fogalma sincs, mi az a sajtószabadság, és, hogy milyen újságok, portálok működhetnek szabadon Amerikában. Vagy éppen Angliában. A szólás és véleményszabadságba magától értetődően beleférnek az ottani hatalmat a miénknél sokkal keményebb stílusban bíráló nemzeti szocialista és egyéb portálok éppúgy, mint Tony Blair likvidálásának helyeslése. Az utóbbi óhajt többen is megfogalmazták már Nagy-Britanniában, többek közt egy alsóházi parlamenti képviselő, s még csak eljárás sem indult senki ellen. Gyurcsány likvidálása is kívánatos lenne, mondjuk mi, nem először, és ehhez még Kurvaország törvényei szerint is jogunk van.

Egy szónak is száz a vége, a közpénzből élősködő Orosz és bandája tehetelenségében megint a félretájékoztatás és a megfélemlítés eszközéhez nyúlt, mert alkatilag képtelen beismerni, hogy rágalmazáson kívül egyébre nem futja erejükből.

Héjjas - Kuruc.info

Kapcsolódó cikkünk:

Washington: Alkotmányos, tövényes a Kuruc.info - Csótányék nem tiporhatják a sajtószabadságot