"Csak produkálta magát a tanárverő diák?

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a fővárosi, VIII. kerületi tanárverést. Az igazgató szerint a fiú csak produkálta magát. A tanár idegszanatóriumba került.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az elsődleges információk alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben, ennek keretében tanúkat hallgatnak majd meg.

Ha a közigazgatási eljárás során felmerül a bűncselekmény gyanúja, a rendőrség elrendeli a nyomozást.

A Blikk pénteken egy mobiltelefonnal felvett videó alapján számolt be arról, hogy egy VIII. kerületi középiskola (Kuruc.info: “kedves” ez a kis fajvédő csúsztatás – hadd higgye azt a jónép, hogy nem cigány, hiszen középiskolába kerülhetett. Ahogy azt már bizonyítottuk, az oktatási intézmény esti közép- és nappali általános iskola, és többek között a fényviszonyokból IS látszik, hogy a videót fényes nappal rögzítették.) 16 éves diákja fizikaóra alatt odament tanárához, belerúgott, lökdöste és egy fém csapteleppel fenyegette. A lap beszámolója szerint az érintett pedagógust annyira megviselte az eset (Kuruc.info: nem csak ez – lásd EZT), hogy benyújtotta felmondását, s jelenleg idegszanatóriumban kezelik. Az iskola igazgatónője vizsgálatot indított.

Az MTV Híradójában megszólaltatott igazgatónő ugyanakkor azt mondta, a tanárát ütlegelő fiú nem durvaságból tette azt, amit tett, hanem azért, hogy "produkálja magát".

(FigyelőNet, MTI)

Kuruc.info / Arppi S.:

1. Ha nem tudnánk, hogy Soros György kitartottja az iskola igazgatója, Süveges Éva, és az iskola maga a cigó deszegregáció egyik fellegvára, már akkor is a fejünket fognánk. Így viszont csak beletörődve mondjuk: igen, mi mást is várhatnánk Soros egyik magyarországi helytartójától.

2. a rendőrség kettős mércéjéről meg ne is beszéljünk. Amikor Szigetvárott, rasszistát üvöltve, könyörtelenül bevágnak eminens középiskolai (fehér) tanulókat előzetesbe azért, mert állítólag (kórházi látlelet által SOHA nem igazolva) megpofoztak egy cigányluvnyát (aki valószínűleg zsebtolvajlása vagy egyéb bűncselekménye által szolgált rá e büntetésre), a rendőrség ezt az esetet szimplán csak közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Ez (megint) kettős mérce, aminek, bizony, meglesz a nagyon kemény ellencsapása, amikor visszalendül az inga.
3. Persze, szerintem is ez a gyerek egy szelíd, kedves emberpalánta, aki kicsit sem erőszakos (mondotta az anyuka), ráadásul a színjátszókörben dicséretet is kapott.

Anyuka szavai nem burkoltan: "mijafaszt akarnak ezek a rasszernácik! Ha a fijjam erőszakos akart von lennyi azzal a vén fasszal, akoor kiskalánynyal sem szedik őssze. Nehogymáá egykis pofozgatástó ennyire szartkavarjanak, a zigazgató is megmonta, nem bántanyi akarta, csak gúnyolni. Jahogy meg a szinjáccóba is jár, hát mög köll aztat tanuni, hogyan kö a riporterek elött meg a hivatalba a píínzoszáskó jáccani szint, merhá azkő a tapló magyarnak, hogy pínzt is aggyon... Meg amikor a biró megmíír, akkor is kő színt jáccani, hogy micsoda ártatlaok vagyunk, mi nem is bántanyi akartuk aztat csak gunyúni... Mert há az a tanár 69éves fejjel tanyíít, azt ki kő gunyúni, naháty mit nye értesz ezeny?"