"Megrúgta a tanárát egy 16 éves diák (márc. 24 délutáni frissítés új képekkel, levelekkel, Tomcat-felhívással legalul!)

Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves fiú. Az eset egy józsefvárosi iskolában történt. A fizikatanár azóta felmondott, jelenleg szanatóriumban ápolják - írja a Blikk. Kuruc.info: hol van megint a csakis magyar hazafiak ellen serény ÁVH? A patkánynak ugyanis előzetesben a helye, nem pszichológusnál.

Megtámadta és megrúgta egy 16 éves diák a tanárát. A tanár azóta abbahagyta a tanítást, és szanatóriumba került - írja a Blikk. A lap birtokába került a verekedésről szóló videó. A diák, L. (Kuruc.info: Lakatos) Zoltán trágár szavak kíséretében azt mondta a tanárnak: "Te nekem ne merjél rossz jegyet adni!", majd rátámadt. A felvételek szerint L. Zoltán a láthatóan megrettent idős tanár felé nyúlt, egy vascsővel ütött felé, és megrúgta. A Blikk szerint a jelenetet a fiú osztálytársai szó nélkül nézték.

A tanár az eset után felmondott, a szülőket ezután behívták a VIII. kerületi iskolába. Süveges Éva igazgatónő fegyelmi vizsgálatot indított. Az iskolában még nem történt hasonló eset (Kuruc.info: legalábbis csúsztat, ahogy a Blikk alább idézett cikkéből is kiderül: “Arról már többször írtunk, hogy az iskola valóságos pokollá vált” – tehát, ez még csak véletlenül sem az első ilyen eset volt.) - nyilatkozta az igazgató. L. Zoltán édesanyja szerint a fia nem agresszív, és színjátszókörbe jár, ahol dicséreteket kap. Az asszony a Blikknek azt mondta, pszichológushoz fordul majd."

(zsOrigó, kommentezhető. Érdemes átolvasni a kommentárokat is; pl. “Valahogy az összes kis renitens bűnözőpalántáról kiderül, hogy színjátszókörbe, papneveldébe, meg tudom is én, hova jár. Nevetséges. Ha a tanár csak csúnyán nézett volna, tárgyalás nélkül 20 évet kapott volna. Ezt (is) hozta a "demokrácia"! Tanárként végeztem, de tanítani biztosan nem fogok.”)

Kuruc.info: hogy honnan tudjuk, cigány? 1. Helyszín (VIII. kerület) 2. 16 évesen általános iskolás (ha nem az lenne, akkor nem csak mint “iskola” hivatkoznának rá). 3. a szülők pofátlan hazudozása (egy fehér ilyenkor alaposan megverte volna a gyerekét; a cigány meg csak arról hazudozik, hogy ugyanmár, a gyereke angyal – lásd pl. Patai Józsika esetét) 4. a tanár felmondott (!) és szanatóriumba került: valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, ahogy a gyöngyösi orvosverés kárvallottjánál is. 5. Tegezés

Ne féljetek, cigányok, meglesz még ennek a böjtje. Az inga visszaleng, és nektek nagyon rossz lesz.
Frissítés: a Blikk is lehozott egy sokkal komolyabb cikket:

"Őrület! Diáktársai előtt megverte saját idős fizikatanárát egy VIII. kerületi iskola diákja.

A pedagógus néhány nappal ezelőtt felmondott munkahelyén, jelenleg egy idegszanatóriumban ápolják. Az iskola igazgatója fegyelmi eljárást indított. A fiú, L. Zoltán (16) édesanyja pedig kis híján rosszul lett, amikor végignézte a videofelvételt, amelyen fia megrúgja, és egy vascsővel ütögeti a nevelőt.


"Te ne merjél nekem rossz jegyet adni, b...meg" – figyeljük meg a rasszjegyeket, a fekete hajat. Persze, biztosan nem cigány...


BUDAPEST – Bronxban, a rossz hírű amerikai városrészben szinte minden iskolában fémkereső kapukon kell áthaladnia a diákoknak reggelente, és komoly biztonsági szolgálat ügyel a tanárok és a tanulók biztonságára. Talán hamarosan itthon is ilyen körülmények között kell majd tanulnia a diákoknak.

Megdöbbentő, brutális képsorok kerültek a Blikk birtokába, a hozzánk eljuttató, neve elhallgatását kérő olvasó-riporter természetesen megkapja a 10 ezer forintos jutalmat. Arról már többször írtunk, hogy az iskola valóságos pokollá vált (Kuruc.info: biztosan nem a cigányok jóvoltából), ám arról, hogy egy diák nekiesik tanárának, még nem volt felvétel.

A mobillal felvett videón egy budapesti, közelebbről VIII. kerületi iskola diákja fizikaóra alatt kisétál tanárához és üvölteni kezd, közben pedig belerúg, lökdösi, és egy fém vízvezetékcsővel ütögeti a láthatóan rémült tanárt. Közben azt mondja neki: „Te nekem ne merjél rossz jegyet adni, b... meg!” Osztálytársai szó nélkül nézték a bicskanyitogató jelenetet.

Az érintett pedagógus, András ezután elbúcsúzott az intézménytől, majd szanatóriumba szállították, mivel idegei felmondták a szolgálatot. A szülőket már a tanár felmondása után behívták az iskolába.

– Természetesen azonnal vizsgálatot indítottunk. Az, hogy milyen szankciót alkalmazunk, a 27-i fegyelmi tárgyalás után fog eldőlni – mondta a Blikknek Süveges Éva, az intézmény igazgatója, aki hozzátette: az iskolában még nem történt hasonló eset. A Blikk megmutatta a tanárnőnek a felvételt, az igazgatónő döbbenete egyszerűen leírhatatlan volt, ami nem csoda a képeket elnézve. Az anya, amikor meghallotta, mit csinált a fia, el sem akarta hinni.

– Zoli itthon soha nem viselkedik agresszíven. Színjátszókörbe jár, ahol még a tanárok szerint is kiválóan dolgozik – mondta el a megtört anya, Szilvia asszony. A szülő elmondta, hogy egyenlőre tanácstalan, hogy mitévő legyen, de biztosan pszichológustól fog segítséget kérni. – Nem dúskálunk a pénzben, de azért éheznie nem kell a gyerekeimnek. Az igaz, hogy a 16 éves fiammal legalább 16 albérletet megjártunk, de ettől függetlenül mindig mindent megpróbáltam megadni neki és a testvéreinek – bizonygatta az asszony.

Szövegdoboz 1: Családsegítőre és pszichiáterre is szükség van

Tárnokiné Törő Krisztina pszichológus szerint a fiú esetében már nem elég a pszichiáteri segítség, az ügybe be kell vonni a családsegítő munkatársait is, mivel a probléma feltehetőleg Zoltán környezetében keresendő. – Ez már nem serdülőkori krízis, ez egy antiszociális, deviáns viselkedés. A rossz szociális körülmények (Kuruc.info: ha valakinek még mindig kétségei lennének az elkövető cigány származásával kapcsolatban...) semmiképpen nem magyarázhatják a fiú tettét, ugyanis rengeteg szegénységben élő gyermek nő fel biztonságos háttérrel – magyarázta a szakember, és hozzátette, a diák baráti társaságában kell keresni az agresszív viselkedés okait. A családnak a lehető legjobban együtt kell működnie a szakemberrel. (Kuruc.info: Cigánycsaláddal együttműködés? Ez vicc?)

Szövegdoboz 2: Erőszakos felnőtté válhat

A történtek még az agressziókutató Münnich Ivánt is megdöbbentették. A szakember szerint a probléma abban gyökerezik, hogy a fiatalok példaképei már nem a szülők, hanem a filmekben látott hősök, és a környezetükben lévő fiatalok (Kuruc.info: lóf..t. A probléma abban gyökerezik, hogy a cigány kultúra=bűnözés). – Amennyiben ez a fiatal nem kap segítséget egy szakembertől és a környezetétől, nagyon veszélyes felnőtté válhat, aki erőszakkal próbál majd mindent megoldani – fejtette ki az agressziókutató. Hozzátette, a megváltozott értékrendekben és az egymásra mutogató szülők és tanárok között bizony egyre több ilyen fiatal nő fel.

Koós Szabolcs"
Kuruc.info - Arppi S.
 
Jól látható, hogy a full cigány (aki a videón feltűnik, kivétel nélkül mind kolompár – tessék megfigyelni például a hihetetlen értelmet sugárzó cigányluvnyát) osztály hangos tetszésnyilvánítása közepette csinálja ezt a cigánybűnöző. Bíztatták ezerrel, ahogy Olaszliszkán tették. Ezek ilyenek. És ezeket kell szeretnünk?! Most mondja meg valaki, hogy egy ilyen videó után nem nyílik ki a zsebében a bicska, és nem akarja azt, amit csak körülírva szabad leírnunk: igazságszolgáltatást?
zsIndex-fórumidézet (borzimorzi): A nyóckeres tanárverés kapcsán esett csak le nekem, hogy ezek miért nem véletlenszerű esetek. Rendszer van benne. Amilyen hülye vagyok, bona fide hozzállást tanúsítok még nyilvánvalóan ámokfutó kormányok tekintetében is. A jelek szerint nem volt bennem elég rosszindulat ahhoz, hogy időben meglássam a jelenségek mögött a rendszert.

De látom már, erre megy ki a kormányzati politika. Az állami finanszírozású iskolákat a minősíthetetlen viselkedésű, de szent tehénnek kikiáltott (mert kisebbségi, mert HHH) gyerekekkel kell telipakolni, ettől aztán a színvonal lezüllik a béka sejhaja alá. Na, ezt követően, aki szeretné, hogy a gyereke legalább annyit megtanuljon az iskolában, amennyit ő maga, az majd szépen kiizzadja a magániskolák tandíját. Van a kerületünkben is már ilyen, potom 10 000 USD egy szemeszter (kb. 1,8 millió forint.). Aztán ott merészeljen beugatni valami hülyegyerek, hogy ő nem veszi fel a - nem ám köpenyt! - az iskolai egyenruhát! Vagy nem fogja be a száját, amikor a tanára magyaráz…

Értem én, hogy erre megy ki a játék, csak baromira nem szeretem! Mert ezzel aztán tuti lesz az elit szűkített újratermelése, és garantálják, hogy azok a társadalmi mobilizációs folyamatok, amelyek a Kádár-korban még működtek, mind becsődöljenek. 1950 és 1990 között ugyanis, aki tanult, az ki tudott emelkedni bármilyen hátrányos szociális helyzetből is.

Igen ám, csak ez nem tetszik a rózsadombi elitnek! Mert hogy is jön ahhoz valami csóró kis csepeli prolikölyök, aki magam is voltam, hogy tehetségesebb legyen, mint a lumpenmónikák kölykei, akik már 13-14 évesen seggrészegre isszák magukat a házibulikon, 17-18 évesen már nem is buli nekik az, amelyik éjfél előtt kezdődik, és amelyikben nincsen kokó!

Mert az ilyen elkényeztetett, alkoholizáló, drogos elitcsemetéket a magamfajta tehetséges prolikölykök ott dózerolják le bármilyen tanulmányi versenyen, ahol csak akarják! Na, ez nem tetszik az álliberális és álszocialista bagázsnak!

Hogy jönnek a tehetségesek ahhoz, hogy jobban érvényesüljenek a társadalomban, mint az ő hülye, lusta, bedrogozott kölykeik?! Hát tenni kell róla, hogy a tehetségesek ne jussanak semmiféle érdemi oktatáshoz!

Lezüllesztett iskolákba kell hát bezsúfolni a tehetségeseket, a sokadik generációs vérfertőzésekből származó, már magzati korban alkohollal, drogokkal és nikotinnal mérgezett, születése után pálinkás szopaccsal altatott, elhanyagolt, lebutított, ámde felsőbbrendűségi tudattal átitatott, agresszív lumpengyerekek közé. (Ezeknek nagy része cigány is, de nem ez a baj velük!) Na, aztán az ilyen kuplerájjá tett iskolákból emelkedjen ki az a tehetséges, ha tud! Úgy szeretik ezek a versenyt, mint Kóka...
:-)

Nem azért mondom, de tényleg nagyon szomorú lennék, ha ez az MSZP-SZDSZ bagázs, meg a más ideológia mentén, de ugyanezt a színvonalat és elitérdeket képviselő, ugyanúgy kleptokrata Fidesz nem lenne 2010-ben a kormányalakítás közeléből is elzavarva, de nagyon messzire! Persze, jó esély van rá, hogy a róka helyett a farkast fogadjuk meg a baromfiól őrzésére, aztán a médiavezérelt zombik még 20 év múlva is azon fognak vitázni, hogy aktuálisan éppen melyik a farkas és melyik a róka, ahelyett, hogy végre elhajtanánk mindkét mószerváltó kerekasztalnyik bagázst oda, ahová való!
Olvasó: Nem akarom a Kádár-diktatúrát különösebben dícsérni, de sajnálatosan meg kell állapítani, hogy az akkori helyzet ebben a tekintetben sokkal jobb volt. Ugyanis a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium (Bp. II. Keleti Károly utca) egyik tanulóját viselkedése miatt 1958-ban ki lehetett, és ki is merték tiltani Budapest összes gimnáziumából, így az illető kölyök kényetlen volt Egerben befejezni középiskolai tanulmányait.
Még annak ellenére is, hogy apját Apró Antalnak hívták.
Olvasó:  L. Zoltán iskolája az Erdélyi utcai Általános Iskola

Tisztelt Szerkesztőség!

Ezen a címen megtalálható, hogy Süveges Éva melyik tanintézménynek az igazgatója. (Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnázium)
Érdemes az iskolára is rákeresni, a Soros támogatottja, a cigány integráció misszionáriusa. (Kuruc.info: nesze, itt a cigány integráció / deszegregáció "eredménye"...)

Kérem, hogy a nevemet ne közöljék.
Idézzük a finoman szólva nem széljobber (lásd pl. EZT a MIÉP-cikket) Csucsuka blogját is (ha már ő is, mint széllib, felháborodik, az mutat valamit...):
Jajj, ez a zaklatott időjárás mindenkit megbolondít.
Valakinek megfájdul a feje, térdkalácsa, és kissé ingerültebb. Másokat levertség sújt, Szellő István szájából se úgy gördül ki a röneszánsz meg az erbász (AIRBUS), ahogy azt megszoktuk, és hát a feledékenység, hisz minap én is nyitott sliccel mentem be a Gyerekkönyvtárba, aztán majdnem kihajítottak. Egy józsefvárosi középiskolás (Kuruc.info: korrekció: nem középiskolás. Az iskola, ahogy olvasónk már fentebb felhívta rá a figyelmünket, az Erdélyi utcai [nappali] Általános Iskola és [esti] Gimnázium. A túlkoros, többször bukott L. Zolika ez előbbi hallgatója. Ez nem csak abból látszik, hogy a felvételnél bőven volt külső, természetes fény, ami ilyenkor, márciusban esténként nem játszana be; abból is, hogy az osztály egyrészt teljesen cigány, másrészt a Kedves Olvasó el tudja képzelni, hogy van olyan középiskolai csoport, ahol a cigánypurdék büntetlenül (“nem kötelező a gimnázium!”) bíztathatják az ilyen börtöntöltelékeket, szurkolhatnak neki?) (L. Zoltán, 16) pedig megrúgta és csővel ütlegelte a vénember fizikatanárt, a "te nekem ne merjél rossz jegyet adni bazdmeg" szofisztikált invokációt követve, míg mások a mobiljukkal kamerázták. Kedves Zoltán biztos elfelejtette bevenni a Béres Antifrontot, és azért volt feszült, mint sokan mások. Ha! Bolond idők. A klímaváltozás.
És itt az asztalra csapok, hogy a kurva életbe, és nem látok a dühtől, noha én egy magamban is elmatchboxozó békés filosz vagyok, nem pedig egy ilyenre hazatérő veterán, kinek barátai arccal a sárban haltak meg Vietnámban. Ezekért? Ezekért?
Nem mondom, régen én is csináltam sok szemtelenséget napköziben, és ha belegondolok, hogy egykor vagánynak tartottam, ha pufit ettem énekórán, akkor ég is a pofám, de az ilyen kamerázott tanárverésekre kinyílik a bicska a zsebemben. Nem érdekel, ha ez a fizikatanár amúgy egy fatestápolóval fenyegetőző autokrata barom volt. Akkor is.  Bár az olyan tanárokkal általában nem is mernek állatkodni a hiperaktív tinédzserek, annál inkább a franciskánus lelkületű jámbor galambetetőkkel. Hú de bátrak, hogy szúrnák szemükbe, tüdejükbe az érdemrendet.
És egyre több ilyen felvétel kerül napvilágra, ahol valaki a mobiljával veszi, amint kikészítenek egy tanárt, vagy éppen egy alsós leragasztott szemüvegest, miközben kacagnak a kis pondrók, aztán megy a youtube-ra, hogy a világ lássa kincsemet. Valamit tenni kell.
Mert kit érdekel az időjárás, meg hogy közben biztos felnőtt az a nemzedék,  kit megmérgezett a sok E-adalékanyagos túrócsoki,  meg a tévében a kirakat-szociálpedagógus elmondja a vulgárliberális maszlagot, hogy ezek a fiatalok valójában csak a környezetük áldozatai, a szociális háttér, és a rengeteg deviancia. Borzalom. És hogy a Blaha Lujza téren késelő kölköt se sintértelepre kéne vinni, hanem inkább egy baptista családnak adni, ahol szeretetre és gyengédségre lel, és akkor megbékél a világgal. Igen? Akkor miért nem tetszik Ön befogadni? Hisz akkora nevelésszakértő! Ja, hogy az már büdös. Inkább töröljük el a tornasort, hátha csak az frusztrálja a kamaszokat.
Szóval ne jöjjenek azzal, hogy jajj, ezek sérült gyerekek. Mert vannak olyan sérültek, akik csak magukat vagdossák, vagy elvonulnak a lépcsőházba szipuzni, mások kannásbort isznak, verseket írnak, és azon keseregnek, hogy senki se érti meg a zseniális vízióikat, és ezért még többet isznak, egyes kamaszlányok pedig még a szeméttelepi kutyákkal is összefekszenek. De nem károsítják meg a környezetüket, nem vernek másokat, nem úgy, mint ezek. Mert ezek ilyenek. És ha most L. Zoltán tanárt ütlegel, ha rossz jegyet kap, akkor később ki tudja mit tesz, ha mustár helyett majonézt kap a hamburgerre. Meg kéne előzni. Valami jó leckét adni, nem intőt, vagy hogy összehívják az értekezletet és fegyelmit indítanak, mert azok semmit se érnek. Semmit. Azt meg végképp hagyjuk, hogy pszichológushoz küldjük a TB költségére, mert úgyis csak flegmázni fog a faszagyerek. A családsegítőkkel is kíméljenek, akik annyira langyosak, mint Oli úr a Szomszédokból. Van más opció.
Fiatalember! Igen? Imponálni akar a háttérben kacarászó patacipős lányoknak, hogy még egy idős tanárt is ütlegel, annyira vagány? Meglátjuk, mennyire tetszik majd a csajoknak, ha hat hónapra tolószékbe küldjük, mert kezét, lábát eltörjük, aztán megetetjük magával azt a kamerás mobilját, de előtte még tükrözünk vele végbelet. Egy-két vállalkozó olcsón megtenné. (Persze csak tisztán átlátható közbeszerzési pályázat után alkalmazza őket a magyar állam, mert rendes ország vagyunk.) Az ifiuraknak jót tesz majd az a kis féléves kényszerpihenő, és akkor majd tényleg kiderül, a mutatvány annyira megtetszett-e a sötét osztálytársnőknek, hogy kitartóan ápolják őket, vagy inkább lelépnek mással a diszkóba. Egy-egy ilyen demonstratív büntetés után azt hiszem radikálisan csökkenne a rossz jegyért kiosztott tanárverések száma.
És mielőtt valaki aggályoskodna kezdene, hogy ez esetleg valami erőszakspirált indítana el, mert aztán a parkolópályára tett srác barátai, rokonai az éjszaka leple alatt állnának bosszút a korábban megvert, jelentő tanáron, szögezzük le: nem, nem. Megtennénk mindent, hogy ezt elkerüljük.
A vagány fiú száját ugyanis nem vernénk szét, hogy hangosan tudjon imádkozni: még véletlenül se legyen baja a tanárnak, mert aztán őt borítjuk ki a tolószékből, és rajta verjük le megint, még jobban, ha valami történne a pedagógussal, és csak egy kicsit is fennáll a bosszú gyanúja. Azt pedig nyugodt lelkiismerettel vélelmezhetjük.
Ahhoz, hogy szabadok legyünk, nyugodtan élhessünk, meg kell védeni magunkat az ilyen kis köcsögöktől, mielőtt még igazán kifejlődnek, és igazán terrorizálni kezdenek. A szúnyogokat is még lárva korukban kezdi irtani a sárga helikopter. Ahhoz képest ez még mindig toleráns, mert ha még idejében kapnak egy ilyen leckét a középiskolások, és ha a tolószékben átértékelik tettüket, akkor még mindig  rendes emberek lehetnek, miután felépülnek. A szúnyogoknak nincs meg ez az esély, hát élni kéne vele. Mert én liberálisan gondolkodom, és még esélyeket is adok az embereknek, az ilyen, izé, L. Zoltánoknak. Bízok bennük, nem kell ide agyátprogramozás, mint a Gépnarancsban.
Csak egy kiadós verés, amiből tanulnak, ha már az iskolában nem akaródzik.
Tomcat blogját is érdemes elolvasni!
Megint egy olvasói levél (márc. 22 19:46): Tisztelt szerkesztőség!

Megdöbbenve olvastam a cigány söpredék által elkövetett újabb tanár megverését. Elolvastam az összes ehhez kapcsolódó cikket, és TV híradásokat, természetesen sehol 1 szó sem esett arról, hogy cigány volt az elkövető. Meddig kell még ezt eltűrnünk? Sajnos abban az iskolában, ahol tanítok, Széchenyi I. Kereskedelmi Szakközépiskola Kaposvár, gyakorlatilag hasonló esetek fordultak elő az elmúlt napokban, csak mindenki fél, és nem mernek lépni a sajtó felé. Konkrétan az egyik cigány tanuló nyilvánosan leköpte F. Tamás tanár-kollégánkat. G.Teréz tanárnő-kollégánkat pedig nyilvánosan többszörösen lekurvázták. /Természetesen cigány tanulók/. Mindkét kolléga megtagadta a továbbiakban, hogy az adott osztályban tanítson. Panaszukkal megkeresték az iskola igazgatóját, aki a tudomásunk szerint az önkormányzathoz fordult, ahol természetesen semmit nem léptek idáig. Föltételezem, nem is fognak, mert az önkormányzatnál is hasonló állapotok vannak a szoc. segélyek osztályán.

Üdvözlettel: az iskola egyik tanára

Kérem az e-mail címemet ne közöljék le.További sok sikert a portáljukhoz.
Új fejlemények (márc. 23 12:19):
Új fejlemények (márc. 23 21:01): Olvasó: "Másrészt pedig [küldök] néhány képet az iwiw-ról, annak illusztrálására, hogy milyen szegény, hátrányoshelyzetű, jogfosztott fiatalok járnak abba az Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnázium nevű "intézménybe", ahol a cigánygyerek a tanárra támadt!"
Dulity Márk:



Tipikus "magyar"

Horváth Zsolt:
 


Vajon mennyibe került a fuksz? Segílykéből vette, vagy lopta, rabolta, rablógyilkolta?

Olvasó: A tanárverő kamaszt mentegető igazgatónő, Süveges Éva címe és telefonja:

1194 Budapest Zalaegerszeg utca 179. (1) 282-5941
Szakkommentár, amely megvilágítja az igazgatónő viselkedésének indítékait:

Szar került a palacsintába - aztán az igazgatónőtől a jogvédőkig mindenki egy kicsit ideges lett...
 
Évek/hónapok óta ez megy nyilván, ahogy más iskolákban is (lásd a Széchenyi I. Kereskedelmi Szakközépiskolában tanító kaposvári olvasónk levelét feljebb) - csak kiemelt suli meg hű ez fantasztikus ez a cigányintegráció - talán még titoktartásit is aláírattak a tanárokkal. Most, hogy a tanár felmondott, szabadon beszélhet, és elmondhatja, mi a helyzet.

Aztán kijött egy ilyen videó, amely bizonyítja a Soros-féle mintasuli, és amúgy a deszegregáció életképtelenségét (mintha ez utóbbit nem írta volna meg n+1-szer megannyi balliberális lap – lásd az ITTENI linkeket a Mohácsi Erzsébet-szócikkben), és most szaladgálnak össze-vissza kínjukban. És pont nem fehér gyerek van rajta és ez kínos. Pont megint nem fehér gyerek van rajta.

Nem csoda, hogy próbálják oltani a tüzet. Nem megy, egyáltalán nem megy. Kilóg a lóláb.
Olvasó (márc. 24 18:01): Megvan a tanarvero neve es meg 2-nek a videorol!

Sziasztok kurucok!

 ott van a tanarvero Lakatos Zoltan a myvipen:

ITT
 
a videón még látható michelin-baba kinézetu ciganylany: Gurbai Barbara

ITT

az Urbán pedig akire a videó végén rászólt a kamerás:  Urbán Richárd (ennek a képei között van egy, de lehet hogy tobb is csak nem volt gyomrom vegignezni, ahol ott virit Lakatos Zolika)

ITT
 
a nevemet ne hozzátok le, köszi..mert még fórumozgatnék "lájfocskával" az indexen ha lehet :) (Kuruc.info: csak így tovább, LIFE-ot keményen osztani kell, különösen, amióta kiderült, hogy a legganébb, a nem putriscigány többségnek mérhetetlen károkat okozó cigányfajvédő Mohácsi Erzsébet szegedi csicskása és spiclije!)

Vigyázzunk a képpel: nagyon csalóka tud lenni egy fénykép, ha plusz megvilágításkorrekciót (EV) használunk vagy akarattal, vagy a gép rosszul mér fényt, emiatt kicsit túlexponálja, azaz kifehéríti az arcot. Itt pl., mivel a kép kb. középső, a megvilágítás-paraméterek beállítása szempontjából a súlyozás miatt döntő részét jórészt a fekete dzseki foglalja el, ezért kicsit túlexponált lett a kép, hiszen a kamera középre súlyozva, átlagolva számította az expozíciót. Ezért nem látszik barnának a srác bőre. Ez ne tévesszen meg senkit – ez azért van, mert a gép átlag fényelolszlás alapján állította be a felvétel paramétereit, amit erősen befolyásolt a fekete dzseki. Egy kis, ezt ellensúlyozó korrekcióval máris máshogy néz ki a dolog; az így korrigált kép ITT található.

Hoppá! A srác valóban általánosba jár (értsd: jópárszor bukott) és nézzük csak meg, kitől kapta az invite-ot! Horváth Renátó! Milyen szép magyar keresztnév, ugye? Ugye, hogy igazunk volt?!


Olvasó: Tisztelt Szerkesztőség!

Mélységesen felháborít a rendőrség nemtörődömsége.

Véleményem szerint azt kell mondani, hogy a tanár úr izraelita származású.

Innét kezdve a magyar polgári demokratikus rendőrség az üldözött majmokat magszégyenítő gyorsasággal fog intézkedni.

Különben a felháborodásomat fokozza, hogy édesapám szintén tanító volt. (arany és gyémántdiplomás néptanító).

Bakonya, hétfő, 2008. március 24.      Maradok tisztelettel: XY okl.gép.m.

Kuruc.info: 1. igen, ez a megoldás. Vagy a médiahack, ahogy Tomcat-ék elmondták a legújabb Bombagyár-adásban (vagy a két cikkük valamelyikében egy kommentben olvastam?) Azaz: egy megrendezett, antiszemita támadás (ahol mindkét fél jól képzett színész és/vagy bevetünk némi videotrükköket) egy „szegény zsidó tanárt megveri a fehér, náci osztály“ hasonlóan, idegösszeroppanással a végén. Tuti, hogy 40-50 nyomozó ráállna, hiszen ismerjük a kettős mércét - lásd a szigetvári esetet, ugyebár. Itt meg egy fehérembert, egy életét tisztességesen, a haza érdekében ledolgozó fizikust (!!!) tönkretesz egy bűnözőcigány-osztály, és természetesen semmi sem történik. Ahogy szokott lenni.

2. Kérek mindenkit, hogy ha névvel aláírja a levelét, közölje, hogy mehet-e a név, vagy sem! Amennyiben nem közli, akkor a saját érdekében NEM írom ki azt!


Végül, ne felejtsük el aláírni a Tomcat-feljelentést – ITT található az eredeti, bombagyáros cikk.
 
(Márc. 25 11:01): Olvasó: "Szevasztok Kurucok,

spicliskednék egy kicsit, megnéztem myVIP-en ezt a mocsok cigányt, és az egyik képénél a kommentekben ezt találtam. Csak azok kedvéért, akik még ma is kételkednének a cigó rasszizmusban, ami szvsz erősebb mint a magyaroké velük szemben.

Ennyit akartam, ha akarjátok beteszitek, ha nem nem.

Üdv, további jó újságírást"




(A kép eredeti felbontásban ITT található - tessék inkább ezt nézni a fenti, átméretezett, olvashatatlan kép helyett.)

Kuruc.info: Aki az olaszliszkai lincselés után a Magyar Hírlapnak nyilatkozó cigányokat hallotta, vagy olvasta a Népszava cikkét, miszerint a lincselő rétinégereken nem látszott Szögi Tanár Úr meglincselésének semmiféle bűnbánata, és ma is ugyanúgy ordibálják az arra utazó nemcigányokra, hogy “Öljétek meg!”, esetleg nem hitt volna a putnoki-kurittyáni tudósításnak, az megint csak láthatja, milyenek a cigányok valójában.

A kettős mérce megvilágítására: Vajon ha egy “rasszernáci” magyar írta volna azt az iWiW-en vagy a MyVIP-en, hogy “Megyünk cigányt ölni?”, hány percen belül törték volna rá az ajtót? Azt meg látjuk, hogy a Barbika által is bíztatott Lakatos Zolika ügyében mi történik: a teljes fajvédő sajtó tisztára mosása. Ha mondjuk egy fehér vert volna meg egy zsidó tanárt, már az egész, a videofelvétel tanúsága szerint őt buzdító osztályt bevágták volna előzetesbe – ahogy az Szigetvárott is kiderült.
zsIndexfórumos idézet:
Mesélek Nektek az Erdélyi utcai gettóiskoláról,mivel van"szerencsém"esti gimnáziumba oda járni.
Eredetileg egy másik,normális suliba iratkoztam be,de azt áthelyezték erre a mocsoktanyára.Nem az épület tisztaságára,hanem a nappalira oda járó csőcselékre (tisztelet a kevés kivételnek,kinek nem inge....) értem.Botrány,ami ott megy!
Mikor kora délután megyünk,akkor özönlik ki a nappalos általános iskolások csürhe része.8-10 éves kölkek,az iskola előtt dohányoznak,senki nem szól rájuk.Kiszólásaikból könnyű következtetni etnikai hovatartozásukra:minden második szavuk a g...i,főleg "csicska g...i"(ha magyarok kerülnek szóba),meg egymás között "rák egyen meg,g...i"formában.Mi lesz ezekből?A tanárok elmennek mellettük,egy szót nem szólnak,ezek meg hangosan röhögnek rajtuk.
Az iskolában ,a WC-kben nincs zár a fülkeajtókon(eltűnt),nincs ülőke a vécécsészéken(szintén),de normális embernek nincs is gusztusa oda bemenni.
Iskolai hírek szerint egyébként a szóban forgó igazgatónő is roma....
Olvasó (márc. 25. 11:44): Tisztelt Szerkesztők!

A "Frissítve: Vascsővel ütötte-verte idős tanárát a 16 éves cigó, fajtársai bíztatták + új képek, Tomcat" továbbá a "Cionista és zsideszes értelmiségiek hazug levele: úgy tesznek mintha a magyarok is vernék a tanárokat" című cikkeikhez szeretnék hozzászólni.

Kezdeném az első cikkel. A fotókon látható parazitáktól nem kell hanyatt esni. Biztos sokat erősítettek hogy ennyire feszítenek, mint tanyasi kutya a betonplaccon, viszont a többségükről tudni kell, hogy csak fényezik magukat. Nézzük a "gyönyörű szép" ökölvívó beállásokat. Ilyet bárki tud csinálni, nem kell hozzá különösebb ökölvívó múlt, kiváltképp ha megnézzük, csak a felsőtest van fotózva. Nálunk a kezdő bunyósok is be tudnak állni ilyen pózba. Másrészt 8 éves sportolói pályafutásom alatt rengeteg, "iszonyatosan kemény" cigánnyal bunyóztam. Mondanom sem kell, a többségük a felét sem tudja produkálni annak, amit híresztelnek róluk.  Ami erősségük, az a csapatban  illetve késsel való támadás. Persze vannak kivételek, de  az elenyésző.

Szóval ezek a feszengős  figurák eléggé nevetségesek...:) A másik cikkhez csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy akik aláírták ezt a levelet, valószínűleg a közelében sem voltak cigófertőzött iskolának, szóval a helyükben én igencsak lapítanék.

Az én nővérem, amikor lediplomázott, sajnos csak a közeli, szinte 100%-ig cigányok lakta faluban kapott tanítói munkát a helyi általános iskolában. Emlékszem, szinte minden nap kiborulva jött haza, a sírás kerülgette. Hogy miért? Az osztályába 1-2 magyar kisgyerektől eltekintve, csupa neveletlen, primitív cigány járt. Ezeket lehetetlen volt oktatni, a magatartásukról nem is beszélve.

Aztán hamarosan állást kapott a mi kis városunkban, ugyancsak pedagógusként. Érdekes módon azóta teljesen kiegyensúlyozott. Sajnos ebbe az iskolába is jár 1-2 tetű, de itt aránylag tudnak viselkedni. Tehát ennek a pár embernek felesleges okoskodni....magyar gyerekek nem támadnak neki a tanárnak, nem köpik le, stb...

Persze a mi időnkben is volt olyan hogy visszapofáztak a tanárnak, de hamar észhez tértek 1-2 takaros maflás után. Mégse mentek be a szülők hogy leverjék  a tanárt, mint ahogy a cigányok teszik. Sajnos csak Magyarországon tűrik el ezeket a férgeket.

Üdvözlettel:
Warrior
 
Nagyon ajánljuk Molnárgörény kapcsolódó cikkét is. Nyomás elolvasni!
(03 25 19:41):
Sittes cigány a túlkoros tanárverő purdé apja - derül ki a tanárverés-ügy legújabb fejleményeiből. Két cikket idézünk (és kommentálunk). Tuti, hogy Soros György helytartója, a nem mellesleg tornatanári végzettségű (és így pofázik arról, hogy a fizikus sértett alkalmatlan! Besz*rás!) igazgatónő cigánybűnöző-mentegetése mindenki zsebében kinyitja a bicskát.
Blikk:

“BUDAPEST – Megalázásairól beszélt a Blikknek dr. Hadnagy András (69), a fizikatanár, akit a saját diákja vert meg az óra alatt. A 15 éve pedagógusként dolgozó férfi elmondta: a tanárverős videó csak a jéghegy csúcsa, kapott már halálos fenyegetést is! Egy másik, korábbi támadás miatt pedig kis híján a szívinfarktus vitte el. Most mégis ő került utcára.

Míg L. Zoltán (16) egy színitáborban múlatja az idejét, addig Hadnagy András bácsi otthonában pihen, és megpróbálja feldolgozni a vele történteket.

„Hosszú hónapok óta tartott a terror. Előfordult, hogy Zolika felállt és azt mondta: Az apám tíz évet ült börtönben (Kuruc.info: tipikus cigánypedigré), bejön és kicsontoz!” – idézte fel a borzalmakat a fizikatanár, aki korábban több évtizeden keresztül a Caola egykori kozmetikai óriás cég elismert fizikusaként dolgozott.

Az idős férfi szeret tanítani, s nem érez haragot. Mint mondja, sok szeretetet kapott más tanítványaitól, védelmükbe vették, és ugyanennyien felháborodtak, amikor az igazgatónő nyomására elhagyta az intézményt.

„A legsúlyosabb eset a folyosón történt. Akkor odajött hozzám, elkezdett pofozni (Kuruc.info: ez is vajon színielőadás volt? Szereplési vágy?!), s be kellett menekülnöm egy másik osztály termébe. Olyan rosszul lettem, hogy azt hittem, a szívinfarktus visz el” – mesélte a pedagógus, aki jelenleg táppénzen van, de kilátástalannak látja helyzetét ennyi idősen, munka nélkül. Úgy érzi, amit egy pedagógus fegyelmezéssel elérhet, a nyolcadik kerületi iskola 9/B osztályában (Kuruc.info: számoljunk egy kicsit. Zolika nem évvesztes, hiszen 1992 augusztusi születésű, így pár nappal több, mint hat évesen, 1998 őszén kezdte ált. isk. pályafutását. Most kilencedikes. Bizonyám, egyszer bukott.) hatástalan volt. Reggelente rettegve lépett az osztályterembe, mert tudta, mi vár rá. Amikor elpanaszolta az igazgatónőnek, hogy krétával dobálják, amíg ő a táblára ír, azt a tanácsot kapta: ne fordítson hátat az osztálynak. (Kuruc.info: hihetetlen, pofátlan “tanács”. Feltalálták már a 180 fokos krétát? Mert láthatóan a suliban nincs digitális tábla. Akkor meg hogyan írjon a szerencsétlen úgy, hogy ne forduljon háttal?!)

Az igazgatónő, Süveges Éva a hozzá eljuttatott videókat végignézve még csütörtökön, megbotránkozva, de gyerekes színészkedésnek minősítette a látottakat. Később már az idős pedagógus munkájával szemben támasztott komoly aggályokat. Szerinte Hadnagy András nemcsak a fegyelmezésben vallott kudarcot, de szakmailag sem beszélt róla elismeréssel. (Kuruc.info: ahogy már mondottam volt: hogy meri venni magának a bátorságot egy kis, valószínűleg kontraszelektált, Soros seggének nyalásán keresztül az igazgatói székbe került tornatanárnő ahhoz, hogy egy elismert, nála jóval idősebb és tapasztaltabb fizikust lefikázzon?!)

Oktatási szakemberek azonban pont az igazgatónőnek róják fel, hogy bár egy pénteki nyilatkozatában elismerte, nem ez az első ilyen jellegű videó, amit látott, mégsem tett semmit. (Kuruc.info: Előtte az ellenkezőjét mondta, azaz – akkor (is) – hazudott. Idézzük a zsOrigó első cikkét: „Az iskolában még nem történt hasonló eset  - nyilatkozta az igazgató.“) Ha olvasónk nem küldi be azt a bizonyos videót, talán sosem derül ki, hogy az idős pedagógust rendre (Kuruc.info: tessék figyelni a szót: rendre. Nem ez volt tehát az első eset, akármit is hazudozzon Süveges.) megalázza a 16 éves diákja. Igazságot azonban már nem az igazgatónő tesz majd. Az üggyel már az oktatási minisztérium és a rendőrség is foglalkozik.

Koós Szabolcs”

zsOrigo:

Szülei előtt felel a tanárát megrúgó diák

Tanárai és szülei előtt kell beszámolnia tettéről annak a diáknak, aki megrúgta tanárát egy budapesti iskolában. (Kuruc.info: és még csak véletlenül sem a rendőrség előtt. Á, ugyanmár – ahogy azt Molnárgörény is levezette a legújabb, kapcsolódó cikkében, “a magyar hatóságok jelenleg a cigányság kultúrájába tartozónak és alkotmányos védelem alatt állónak kezelik a gátlástalan erőszakot a tanintézményekben, akár a diáktársak, akár a tanár ellen, és önként lemondanak arról, hogy hivatalból üldözzék”. Bezzeg ha magyar tenne ilyet egy cigánnyal / zsidóval szemben – ugye, nem is kell folytatni...) Az igazgató szerint a gyerek nem durva, csak szerepelni akart, szerinte a fizikatanár a hibás abban, hogy nem tudott fegyelmet tartani az óráján.

Csütörtökön, az érintett osztályban tanító pedagógusok és saját szülei előtt kell beszámolnia tettéről annak a diáknak, aki a budapesti Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnáziumban megrúgta, majd egy csapteleppel megfenyegette fizikatanárát - mondta Süveges Éva, az iskola igazgatónője.

A VIII. kerületi iskola vezetője kiemelte, hogy ez lesz a tanuló első nyilvános szereplése az ügy kapcsán. Arról is beszélt, hogy az erőszakoskodó diák "nem egy agresszív, nem egy durva gyerek", hanem "szereplési mániával küzdő" fiatal, aki folyamatosan produkálja magát.  Emlékeztetett arra, hogy a tanár "az első számú felelős" azért, hogy az óráján mi történik (Kuruc.info: ezt a pofátlan hazudozást! Tipikus Soros György-helytartó, teljesen hülyének néz mindenkit. Amíg a tanár kezében az égvilágon semmi fegyelmező-, fenyítőeszköz nincs, addig képtelen bármit is csinálni), noha az is igaz, hogy "a gyereknek nincs joga átvenni a hatalmat, és a gyereknek a bűnét sem mentjük".

Az iskola vezetője arról is szólt, hogy az erőszakoskodó gyereknek asszisztáló diáktársak ellen is megindulhat a fegyelmi eljárás, ha csütörtökön a nevelőtestület úgy dönt.  (Kuruc.info: Ha... megeszem a cipőmet, ha elmarasztalnak akár egyetlen egy cigányt is. Soros György mintaiskolájában... Eltusolják az ügyet; nem engedik leszerepelni a deszegregációt. Kirakat- és mintasuliról van szó, nem bukhat meg az általuk olyannyira ajnározott roma-magyar összezárás. Ennek érdekében a legalattomosabb, legordenárébb hazugságoktól sem riadnak vissza.)

Elmondása szerint a szaktanár a saját maga védelmére kérte a gyerekektől, hogy vegyék fel mobiltelefonjaikra, hogy mi történik, de ezzel a kérésével szerinte személyiségi jogokat sértett. (Kuruc.info: a cigánybűnözőknek mindig vannak személyiségi jogai, míg a megtámadott fehéreknek soha.) Az igazgatónő hangsúlyozta: "a gyerekek részéről megrendezett jelenet" volt ez az erőszakoskodás is, ami beleillik abba a képbe, hogy a tanuló "a szereplési vágyát akarta kielégíteni".

Süveges Éva szerint a fizikatanár hibás abban is, hogy nem tudott fegyelmet tartani az osztályban. Ezt alátámasztandó kiemelte, hogy két másik osztály is írt neki, amelyben közölték, hogy nem voltak meg a tanuláshoz szükséges feltételek az órákon a különböző fegyelmezetlenségek miatt. (Kuruc.info:  igen, mindenben a tanár a hibás. Azok a galamblelkű, bukottszamár romák soha semmiben nem azok.) A tanár, miután "szembesült a problémákkal", beadta felmondását, amelyet elfogadtak - jelezte az igazgatónő. (Kuruc.info: na igen, a saját alkalmatlansága miatt mondott le a tanár, nem amiatt, mert a rétinégerek folyton terrorizálták.)

A tanár ott követett el mulasztást az igazgatónő szerint, hogy "módszertani hiányosságát" enyhítendő nem kért segítséget a fegyelmezésben az iskola vezetésétől. Hozzátette: amikor megtekintette kollégája tanóráját, nem volt fegyelmezési probléma, mivel az iskolavezetés előtt nem mertek úgy viselkedni a gyerekek, ahogy egyébként általában szoktak.

Az igazgatónő örül annak, hogy Szili Katalin házelnök felkérésére az országgyűlés oktatási bizottsága foglalkozik majd azzal, megfelelőek-e a diákok magatartását, erkölcsi nevelését meghatározó jogszabályok és hogy miként lehet az iskolai agressziót visszaszorítani.”

Fogaljuk össze:
1. Büntetés szinte biztos, hogy nem lesz, igazából a tanár a hibás, a gyereknek csak feltűnési viszketegsége van, és a személyiségi jogai sérültek a felvétellel…

2. A tanár valószínűleg nagyon fél a beígért "kicsontozástól", emiatt pl. a ma reggeli Mokkában sem mert úgy nyilatkozni, mint az elsőként idézett Blikk-interjúban.

3. az igazgatónőn látszik, hogy félti a pozícióját meg az integrációs projektet, és emiatt gátlástalanul hazudik - ha működik a projekt, ha nem (láthatóan nem).

4. A nonpluszultra: a reggeli Mokkában az igazgatónő öt év börtönnel fenyegette meg a fizikatanárt! Folyamatosan tudomása volt arról, hogy mi történik, de mivel ez rontotta volna az antiszegregációs propagandát, nem tett semmit.

Két kérdés: ki fogja végre rendbentenni ezt a libát (elérehetősége: 1194 Budapest Zalaegerszeg utca 179.; Tel: (1) 282-5941 – köszönet érte egyik olvasónknak)? Ki lesz aki ennek a Lakatos Zolikának megmutatja, mi-merre-meddig?
(03 26 16:41):
"Újabb, megdöbbentő részletek a józsefvárosi tanárverésről!

Mindenki felháborodott a józsefvárosi tanárverő diák ügyén, de talán kevesen tudják, hogy az érintett általános iskola és gimnázium korábban befogadott két másik tanulót, akiknek tanárverési ügy miatt kellett távoznia más iskolákból. L. Zoltán a nemrégiben napvilágra került felvételeken belerúg tanárába, rákiált, és egy fogassal is megfenyegeti. Ez a tanuló azonban közel sem a legveszélyesebb.

"A politikusoknak, a szülőknek, meg a különböző szervezeteknek fogalma sincs, hogy mik történhetnek egy osztályteremben. A veszély valós, de nem a kamaszoktól, a Zolika féléktől kell tartani" - fakadt ki a STOP munkatársának egy, az Erdélyi utcai általános iskolában dolgozó tanár, aki így folytatta panaszáradatát: "Volt olyan kolléga, akit tízfős család várt az iskola előtt tanítás végén, csak, mert felelősségre merte vonni az egyik diákját, aki egyetlen füzet vagy ceruza nélkül érkezett az iskolába".

"Az érintett iskola igazgatónője, Süveges Éva nem ijed meg a saját árnyékától, mint mondja: bizony volt már jó néhány olyan tanuló a keze alatt, aki az igazgatónőt még szüleinél is jobban tisztelte". A nevelő szerint hiába táplálnak jót a kisebbségi tanulókba, ha otthon és az utcán "visszafertőződnek". (Kuruc.info: a legelső igazság, ami elhagyta Süveges száját. Igen, a családi háttér, a visszahúzás egyszerűen kikerülhetetlen, amelyet lelkes deszegregáló élharcosaink, Mohácsi Erzsikétől és annak talpnyalóitól, pl. LIFE / Czirok Pétertől kezdve a kormányig oly sokan nem hajlandóak elismerni. Még úgy sem, hogy különben balliberális sajtótermékek is megírták ezen tényt; lásd pl: a hírszerzős Papp László Tamás, a Népszabó, valamint az OKI cikkeit, tanulmányait.)

Vannak gengek a VIII. kerületben, melyek tagjai rendszeres fosztogatói az iskoláknak, autókat törnek fel, és céljaik közt nem szerepel munkahely, vagy diploma (Kuruc.info: aki megnézi a legújabb MyVIP-es olvasói képeket, láthat jópár ilyen cigányt). A legtávolabbi dolog, amelyről álmodnak egy autó, amelyben hangosan szólhat a zene. Ezeket a megdöbbentő tapasztalatokat a pályaválasztásra felkészítő osztályfőnöki óra alatt osztották meg a kamaszok riportalanyunkkal.

"A Hadnagy András tanár úrról meg csak annyit, hogy sajnos néha olyan dolgok csúsztak ki a száján, aminek nem lett volna szabad. Egy 60 százalékban roma osztályban valakit lecigányozni a legnagyobb butaság, ezt ennek ellenére megtette a tanár úr" - mesélte a pedagógus, és hozzátette, akkora gondolkodásmódbeli és generációs szakadék volt az idős nevelő és a diákok között, hogy esély sem volt arra, hogy megtalálja a közös hangot velük. (Kuruc.info: csúsztatás. Nem generációs szakadékról van itt szó, hanem civilizációsról. Egy fejlett, európai, emberi civilizáció egy Európán kívüli, ember előtti “civilizációval” szemben. Semmi értékrendbeli közös nincs, ahogy egy oroszlánt se lehet zebracsapatba integrálni.)
Természetesen megkérdeztük Hadnagy Andrást is a történtekről, de ő semmilyen cigányozásra sem emlékezett. (Kuruc.info: sejtettük, a Soros-talpnyaló Süveges, jó szokása szerint hazudott, mint a vízfolyás. Épeszű ember ezek között az állatok között nem cigányozik. Márpedig egy fizikus nem éppen buta.) Csupán egy dolgot ismételgetett, azt, hogy a videóra vett inzultálás egy jól szervezett akció része volt.

"Három ember áll az egész mögött! Nekik az volt a céljuk, hogy én ellehetetlenüljek. Hát sikerült!"- nyilatkozta az egyelőre állás nélkül lévő férfi, aki reméli, mihamarabb el tud majd helyezkedni egy másik iskolaközösségben.

Az, hogy L. Zoltánnal mi fog történni, még nem tudni, de annyi bizonyos, hogy itt már nem csak az ő ügyéről folynak a viták. Az ország összes L. Zoltánjának problémája azonnali megoldást kíván, hogy többé nem kelljen olyan képsorokat látnunk, melyen egy tanárt saját diákja bántalmaz."

(stop.hu)
Kuruc.info / Arppi S.: Várhatóan az lesz a vége a dolognak, hogy a tanár nem alkalmazott megfelelő pedagógiai módszereket, és a gyerekben nem tudatosult, hogy ilyesmit nem illendő tenni. Világos, hogy továbbképzesre (gyengébbek kedvéért: tolerancia-tréningre) kell a tanárnak mennie - miután elnézést kért.
Nyilvánvaló a provokáció - ha a tanár teljesen érthető módon bebasz néhány irtózatost a kölyöknek, a felvétel előzményét kivágják, és kész a rasszista cigányverés az iskolában. Csakis nem eurokonform megoldások jutnak eszembe.