A felvételen kiválóan látható, hogy a nem bejelentett, forgalmat akadályozó, komoly érdeksérelemmel járó rasszista héber tüntetést feloszlató rendőri szolgahad a tizenhatodik felszólítás után sem lő könnygázgránátokat a ficánkoló Dávidok és Sárikák közé, míg a kormányellenes tüntetéseken vagy más megemlékezéseken résztvevő magyarok közé sokszor felszólítás nélkül is. Az se semmi, amint egy fajtajelleges, gyarmatosító tudatának teljében lévőcionrasszista Tomcat kamerájába mondja: "kihaló faj vagytok".
És most tekintse meg a Bombagyár Televízió remek videóját. Mi sokat nevettünk. Bizony.
Frissítés (2013. 1. 17.): Az eredeti videót törölték, de a lényeg újra elérhető YouTube-on:
 
Arppi S. szakkommentár: a cionista zsidó, fideszes Szabó György ezerrel hazudik többek között az aradi vértanúkkal kapcsolatban. Köztük egyetlen egy zsidó nem volt. Épp ellenkezőleg, zömében sváb, vagy sváb származású magyarok voltak. (Gyengébbek kedvéért: a svábok, a németek szinte minden tekintetben – becsületesség, hazaszeretet, munkaszeretet, fegyelem stb. – a cionista zsidók ellentétei). Ezt még egy kisiskolás is tudja. Jellemző, hogy a zsidók ezeket a sváb (német) vértanúkat is ki akarják sajátítani maguknak, azt hívén, hogy a német(es) vagy magyarosított névvel átverhetik a magyarokat. Nem a pajeszosok az egyetlen kisebbségünk, akik ezt csinálják - például a cigányok ugyanezt teszik Gábor Áronnal. Talán nem véletlen, hogy Tomcat kérésére, hogy sorolja fel a zsidó származású vértanúkat, Szabó nem felelt.

Ugyanez vonatkozik a 48-as szabadságharcban vagy az I. világháborúban állítólag részt vett zsidókra. Messze nem voltak annyian és ott (a fronton), ahogy az antimagyarok állítják. 1848-ban még katonai büntetőakcióra is sor került több településen, miután a hébereknek nemigen akaródzott pénzt sem adni a honvédő harcra az osztrákok ellen, pláne nem katonáskodni.