Ma már egy anyagot lehoztunk arról, hogy Mohácsi Erzsébet, a tűzzel-vassal kikényszerített deszegregáció által tanulni vágyó fehérek és nem fehérek (ide értve a normális romákat is) gyereket tízezrei jövőjének tönkretevője, mekkorát hazudott Kaposvárott.
Nézzük, szegedi helytartója (öndefiníciójában "koordinátora"), Czirok "LIFE" Péter mit mond kettejük kapcsolatáról ITT, a hozzászólások között (a sorszám alapján bárki megtalálja, akit az eredeti érdekel; közvetlenül nem tudjuk linkelni):

69.  hozzászólás  LIFE  romalap.eu  2008.10.10. 17:38
...
2. Nem a főnököm sem Mohácsi Erzsébet, sem más, ellentétben veled, aki arppy utasításait követve rohan mindenhova, ahol köpködni és fröcsögve lehet hazudozni.
...

Nem? Tényleg, Czirok? Nézzük az ITT található (tessék a linkre kattintani, ha valaki nem hiszi) SZDSZ.hu-topic vonatkozó két hozzászólását:



(teljes méretben ITT; ez egy második személy hozzászólását is tartalmazza )

Idézzük (helyesírási hibáit ["a szegeden", "a Mohácsi Erzsit"] nem javítva):

Ismerem a Mohácsi Erzsit.

Ő az elnöke a Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyrekekenek Alapítvány-nak.

http://romalap.extra.hu/page.php?26
Ez az ő programja, amiben koordinátorként veszek részt. Pontosabban, a szegeden vagyok a kkordinátor.:)

Czirok! Ez vajon mit jelent?! Igen, azt, hogy megint hazudtál.

Apropó, ha már úgyis linkeltük a Délmagyar cikkét (amely kapcsán Czirok mindig nyomja a hisztit, hogy "a gonosz IKV milyen sok pííízt elkér tőlünk, bezzeg a tetőt azt nem javítja ki!"), érdemes elolvasni például annak utolsó előtti mondatát:

"Soós Ferenc a számon kért karbantartási munkákról csak annyit mondott, több tucatszor kellett az ott található ingatlanokon beavatkozást végrehajtani, ezek között födém-helyreállítás, kéményfelújítás, kerítésjavítás, és zárcserék fordultak elő leggyakrabban az elmúlt egy évben a Cserepes sori telepen."

Tetszik érteni? Zárcsere. A Cserepes-soron gyakorlatilag kizárólag cigányok élnek. Mindenki kitalálhatja, miért van szükség ilyen gyakori zárcserékre (bár valszeg ide sorolhatnánk a kerítésjavítások döntő többségét is). Igen, azért, mert egymástól is lopnak, egymáshoz is betörnek.
Kuruc.info - A.S.
Frissítés (Okt. 26. 14.57): Czirok reakciója cikkünkre: "Arppy újabb elmebajos "cikkéhez"

A Szülői Érdekérvénysítő Pilot 2007 januártól 2007 december 31-ig tartott.

A szülői jogok és kötelezettségek témakörében volt a programnak jelentősége. Ez a program volt az első, ami a kötelességeket és a jogokat együtt kezelte. A program hatására a szülők iskolákkal ápolt kapcsolata javult, a szülői értekezleteken, fogadóórákon megjelentek. Tehát ennyit arppy-ról és az ostoba szövegeléséről.

Egy dologban biztos vagyok. Ha ennyit foglalkozik velem, akkor jó úton haladok. Mert ennek az elmebetegnek az fáj, hogy minden állításának ellentmondanak a szegedi tények és ez roppant mód piszkálja a csőrét Ez viszont legyen az ő problémája.

Arppy: Ez vajon mit jelent?! Igen, azt, hogy megint hazudtál.
"

Ugye, látja a Kedves Olvasó, hogy Czirok nem a kérdésre válaszol, hanem éppenséggel terel? Ugyanis azt az SZDSZ fórumában elismerte, hogy Mohácsi Erzsébet koordinátora (azaz: helyi kiskirálya). Na, mit is csinál a Mohácsi Erzsébet-féle Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány, amelyre Czirok, még egyszer, közvetlenül utal az SZDSZ.hu-s hozzászólásában? Mit? Mindenki tudja: sorra záratja be azokat az iskolákat, ahol nagyarányú a cigányok száma Most pl. épp Kaposvár van soron; ott uszít és hazudozik Mohácsi, amit még a város MSZP-s képviselője is elismer. Ahelyett, hogy inkább Mohácsi alapítványának tetteiről szövegelne Czirok, felhozott egy meglehetősen irreleváns témát, bizonyítandó, hogy már nem a főnöke Mohácsi. (A Szülői Érdekérvénysítő Pilot oldalának tanúsága szerint "csak" volt.) Ha ez igaz is: azt nem tette hozzá eredetileg (lásd fent) idézett hozzászólásban Czirok, hogy már nem a főnöke; csak azt, hogy most nem. Terelget, terelget. Ahogy szokott.

Cziroknak mellesleg nem ez az első hazugsága. A zsIndex cigánytopicjában pl. rendre azt hazudta, hogy az alapítványa egy forint állami támogatást (az adófizetők zsebéből) nem kap. Erre mit derítettek ki a topiclakók? (Lásd EZT, plusz infókért meg EZT, EZT, EZT, EZT és EZT) Azt, hogy bizony kap – súlyos milliókat. Csak tavaly például 5.2 milliót kaptak támogatásként (alapítótól, központi költségvetésből, helyi önkormányzattól, egyéb forrásból), ami ITT is ellenőrizhető (lent az "A szervezet bevételei az előző évben" szekcióban). Igen, anyagilag felettébb megéri a kormány Mohácsi Erzsikéjének csókosának, besúgójának lenni. Hiába, jól fizet manapság a cigányfajvédelem.

És akkor még nem is említettük azt, amit pedig tudni kell: azt, hogy Czirok és (minimum lelki) főnöke, Mohácsi Erzsébet lelkén legalább egy bezárt iskola és több elbocsájtott tanár szárad. Csak hogy felfrissítsük Kedves Olvasóink emlékezetét: Czirok volt az, aki a Délmagyart vagy közvetlenül (aktívan), vagy közvetetten (passzívan), de a mórás "orkozó" tanárok ellen uszította. Az eredmény? A Móra bezárása (amelyben Cziroknak vélhetően igen nagy szerepe volt) során egyszer már utcára került mórás tanárok újbóli meghurcolása és kirúgása. Ez azt jelenti, hogy ha papíron (de jure) esetleg ma nem is visz egyetlen egy Mohácsi-féle projectet sem Czirok, a gyakorlatban (de facto) azért adja mind neki, mind a fajvédő sajtónak a "drótot" és uszít a "szegregáló" iskolák ellen.