Október 5-én jelenik meg a Hungarica várva várt harmadik albuma. Az új lemez címe „Nincs más föld, nincs más ég”. A limitált első széria egy bónusz DVD-t is tartalmaz, a 2009. februári budapesti „Koncert a Nemzeti Jogvédelemért” nagy sikerű rendezvény felvételével. Extrák a DVD-hez a választható 5.1-es hang plusz videoklipek!
A CD-n az új dalok mellett hallható lesz Petőfi Sándor Nemzeti dala is, amelyben vendégszerepel Varga Miklós és Kalapács József. Az eredetileg Tolcsvay László által megzenésített nóta korábban hosszú évekig lemezgyári és rádiós tiltólistán volt.
Az új albumon megtalálható „A SZABADSÁG betűi” c. dal, ami a rövid idő alatt a nemzeti oldal „himnusza” lett.
Az új album dalaiba a zenekar honlapján lehet belehallgatni.
A koncert DVD-n vendégszerepel Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás .
A Nincs más föld, nincs más ég c. új CD és DVD megrendelhető a Kuruc.infón!
Ára: 2990 Ft + postaköltség
A lemez és a DVD a hirdetes@kuruc.info címen rendelhető meg. A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a kívánt CD-k címét, és a rendelt mennyiséget.
Magyar produkció! Ne másold, vásárold!
A megjelenés napján (október 5-én) a zenekar délután 5-től dedikálja a friss CD-t + DVD-t! 
Helyszín: HAMMER ZENEBARLANG, 1114 Budapest, Fadrusz u. 2. (kb. 80m-re a Villányi út és a Fadrusz utca sarkától.)
További albumok:


Demokratúra (2008) 1990 Ft + postaköltség


Nem keresek új hazát (2007) 1990 Ft + postaköltség
A rendelésről: a Kuruc.info a rengeteg beérkezett levélre nem tud válaszolni, nem küld visszaigazolást, ám minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesítőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesítés helyének távolságától is. (Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a határon kívüli területekre a postaköltség jóval magasabb, akár a többszöröse, mint belföldre. Kérésre ezeknek az összegét megküldjük.)
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza. Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.