Oknyomozásunk során egy újabb fejezethez érkeztünk a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara körüli visszásságok feltárásában. Ez a történet legalább annyira gyomorforgató lesz, mint az eddigiek, és talán túl sok újdonságot nem is fog tartalmazni a témában kicsit jártas olvasó számára. Ez ezúttal nem is célunk. Azt viszont szeretnénk elérni, hogy megfelelő magyarázatot adjunk különböző, egyébként nyilvánosan is ismert furcsa körülményekre, a Magyar Bírósági Kamara igazságszolgáltatás rendjébe történő durva beavatkozásaira, a vezetés és holdudvara által elkövetett, nem egyszer súlyos bűncselekmények kurtán-furcsán történő lezárására, az ügyek eltussolásának hátterére.
Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani segítőinknek, akik kisebb-nagyobb mozaikokkal segítették az összkép kialakítását, még ha konkrétan nem is voltak tudatában annak, hogy mekkora segítséget adtak nekünk...
Akkor nézzük. hogyan is gyűrte komoly baksisért maga alá egy korábbi időszakban a kamara az ügyészséget és szolgálta tovább az akkori politikai elitet - mit kerteljünk: az MSZP-t -, cserébe azért, hogy hagyjanak nekik annyi játszóteret, amiből megmarad nekik a zsíroskenyérre, disznóra, sőt egy egész kondára való... miután a végrehajtói kamara az ún. általános költségátalányért (kétmilliárd évente) kigolyózta az FKGP-t (korábbi írásuk itt) a politikai életből. A "gyilkos Császtiék" a saját korrupciós ügyeiket kellett hogy elsikálják, ezért kitalálták az ún. fegyelmi bíróságokat. Ez két végrehajtó tagból és egy hivatásos bíró tagból áll. A két (egyébként géplakatos végzettségű) végrehajtó tag simán leszavazta a hivatásos bírót, így nem csoda, hogy a legkisebb korrupciós ügyet is egyszerűen elsikálhatták. A "gyilkos" Császti a fegyelmi bíróság vezetőjének "gyilkosné" Császtiné Szunics Ildikót delegálta, így lett a helyesírással bajlódó, szótagolva olvasó Császtinéból a Magyar Köztársaság legfelsőbb bíróságának fegyelmi bírája. Ezután a "gyilkos" Császti bárkit akár öngyilkosságba is kergethetett, a "Kókai Borat", alias köztiszteletben álló cigány Radics erőszakolhatott meg bárkit, fegyelmileg őket nem lehetett felelősségre vonni. Ezután következet a végrehajtói maffia legkeményebb próbatétele, az ügyészség. A sünök semmiféle akadályt nem jelentettek, őket olcsón megkapták. A fegyelmiket megoldották, a politika Dávid Ibolyával, később az MSZP-vel volt kipipálva, de ha bárki bement az ügyészségre, az még okozott némi kellemetlenséget.
Éveken keresztül próbálták meg lefizetni az ügyészeket, több-kevesebb sikerrel. Főleg a Budapesti Nyomozó ügyészséghez kellett a forró drót, mert ehhez tartozott a végrehajtói kamara. Ekkor támadt gyilkos Császtinak az a gondolata, hogy vagy a szóvivőt fizessék le, vagy a portásokat. Bejött. A portások jó ideig felírták a ki-be mászkálók adatait, és leadták Császtinak. Akkor döbbent meg a "gyilkos", hogy milyen sokan járnak be panaszkodni az ügyészségre. Császti közvetítőkön keresztül küldött egy 20 millió forintos "nokiás" dobozt a Budapest Nyomozó Ügyészség vezetőjének, aki azt - postafordultával - visszaküldte. Császti ezután felajánlotta, hogy oktatás címen fizet neki havonta több milliót, csak hunyjon szemet a végrehajtói maffia felett. Erre már az ügyészek is berágtak, és több házkutatást is lefolytattak a végrehajtói kamaránál.
Annak ellenére, hogy az iratok fele meg sem volt, rendkívüli fertőt találtak. Császtira biztos bilincs és börtön várt, így halálfélelmében a régi MSZP-s haverokhoz fordult, akik ezért cserébe, tekintve, hogy a végrehajtás az MSZP házi játékszere lett, bemutatták neki Györgyi Kálmán volt párttitkárt, az akkori legfőbb ügyészt (a Hit Gyülekezete gyűléseiről lehet még ismerős, ha valaki nézi az ATV-n a Vidám Vasárnapot).

Györgyi Kálmán
Gyilkos Császti az adósok ellopott pénzéből ötven millió forintot ígért Györgyinek a szabadságért cserébe. Végül a legfőbb ügyésszel abban állapodtak meg, hogy amint jön a pénz, el lesznek az ügyek sikálva. Györgyi Kálmán a kapcsolatain keresztül kirúgatta (áthelyeztette) a házkutatást elrendelő Budapesti Nyomozó Ügyészség vezetőjét, szétszórta az országban a végrehajtók elleni feljelentéseket, nehogy összeálljon valakinek a kép. Császti hozta a pénzt. Ezzel együtt, szinte másnaptól a végrehajtói kamara legfőbb ügyvédje lett, kiemelt fizetésért, amiért egyébként még csak be sem kell járnia, Kardos Éva, Györgyi Kálmán zsíros hajú felesége, és Györgyi Dániel Kálmán, a legfőbb ügyész kicsi fia is a végrehajtói kamarának kezdett dolgozni mesés pénzekért.

Most már Császti és a végrehajtói maffia zsebében van a rendőrség a politika és az ügyészség. Mi kellhet még? Így már érthető olvasóink számára is, miért úsznak meg mindent ezek gazemberek, Radics még a kamerába is hazudhatja pofátlanul, hogy a jegyzőkönyvek hamisak…
Frissítés: Egy kis magyarázat:
A költségvetési iratokból végig lehet vezetni évekre visszamenőleg, hogy mennyit fizettek tiszteletdíj, illetve jogi képviselet gyanánt. Ezeket alapvetően az alább felsoroltak védelmében fizették ki, jellemző módon Györgyi Kálmán hozzátartozóinak. Az ügyészségi levelezést készítő Falvai Zsolt lett eltávolítva, mert nem tudták lefizetni (úgy tűnik, neki más a gyengéje, vagy Izraelből többet fizetnek - ő kergette ugyanis a halálba Képíró Sándort, de nagy szerepe volt a 2006-os pribékek mentegetésében is - a szerk.). A kerítéses irat azért került be, mert abból ment az 50 milló Györgyinek Falvai kimozdításáért. A belső levelezést egymásnak küldözgették a házkutatásról és lefoglalásokról.
A bűnöző végrehajtókat az alábbi ügyvédek képviselték / képviselik, nekik lett kifizetve a Kamara költségvetésében jogi képviselet, illetve tiszteletdíj néven szereplő tétel:
- "gyilkos" Császti Ferenc vádlott - zsíroshajú Kardos Éva
hivatali visszaélés, hamis vád, sikkasztás, hatóság félrevezetése
- "sötétlekű" Krejniker Miklós vádlott - zsíroshajú Kardos Éva
hivatali visszaélés, hamis vád, sikkasztás, hatóság félrevezetése, különleges személyi adattal visszaélés
- Tóth Dénes vádlott (B.25620/2011) - zsíroshajú Kardos Éva
kényszerítés
- Schadl György vádlott - zsíroshajú Kardos Éva
kényszerítés
- "Kókai Borat" Radics Csaba vádlott - zsíroshajú Kardos Éva + saját ügyvéd
zaklatás, becsületsértés, hivatali visszaélés, sikkasztás
- Makovics János elítélt (212.B.26502/2011.) - zsíroshajú Kardos Éva + 2 saját ügyvéd
hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamistás, hivatali viszaélés, jó hírnév megsértése
- Kiss Gábor elítélt (212.B.26502/2011.) - zsíroshajú Kardos Éva
hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamistás, hivatali viszaélés, sikkasztás
- "gyilkosné" Szunics Ildikó vádlott - Mihály Róbert
becsületsértés, jó hírnév megsértése
- Fodor Tamás vádlott - Györgyi Dániel (zsíroshajú fia)
különleges személyes adattal való visszaélés
csak hogy ne maradjon ki senki és pártatlanok maradjunk:
Andresin Konstantin elítélt - saját ügyvéd
hivatali visszaélés, sikkasztás
Tóth Ákos vádlott - saját ügyvéd
hivatali visszaélés, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás
És most következzenek a dokumentumok:



























2. frissítés: "Hol van azóta már Falvai, nem is érdekes" - hangfelvétel Krejniker vallomásáról
A tegnap esti Hírtévés híradókban helyreigazítás volt hallható, az ügyészség hamis jegyzőkönyveknek minősítette portálunk által bemutatott valódi jegyzőkönyveket. Azt közöltették, hogy Radics ellen nem folytattak szexuális bűncselekmények miatt nyomozást.

Radicsra és szexuális bűncselekményeire hamarosan visszatérünk, de addig is egy kicsit közelebb hozzuk olvasóink fantáziáját a gengszterfilmekben látott, de még annál is brutálisabb magyar valósághoz. Amit most olvasóink hallani fognak, az nem valamilyen olasz vagy amerikai maffiafilmből kivágott részlet, hanem a hamisítatlan magyar valóság. Ez a hangfelvétel akkor készült, mikor a hazai igazságszolgáltatási gyakorlatnak megfelelően egy tárgyalás előtt összejön a bíró a vádlottakkal és a vádlottakat képviselő és az ügyészséget zsírozó védőügyvéddel, átbeszélik a történteket. Portálunk korábban beszámolt arról, hogyan mentette fel iskolatársa a bűnöző végrehajtókat. Tárgyalás előtt készült a felvétel.
2012. március Tóth Dénes – Schadl György vádlottak kényszerítés miatt indított büntetőügyének első tárgyalási napja, Krejniker Mikós vallomása (ügyvéd: Kardos Éva, bíró: Szobodka Helga).
Biztosan nem csak bennünk merült fel az a kérdés, hogy az elszámoltatást és rendet ígérő Orbán Viktor, a karhatalom minden eszközével és állományával rendelkező Pintér Sanya, a kilenc évre bebetonozott fideszes Polt Péter ügyészségi vezető, a szintén kilenc évre bebetonozott Handó Tündi fideszes bírósági vezető, mi a bánatos fenét csinálnak? Mit szólnak hozzá, hogy a fideszes (telj)hatalom alatt banánköztársasági szinten működik a magyar igazságszolgáltatás. Portálunk mindenesetre segítséget nyújt ahhoz, hogy a hangfelvételen halható dolog bekövetkezzen, Krejniker kijelentése miatt a vádlottak padjára kerüljön.
Olvasóink képzelőerejére bízzuk a történet folytatását. Vajon mit fog tenni dr. Falvai Zsolt ügyész úr, miután portálunktól egyértelmű bizonyítékokat kapott arra vonatkozóan, miért távolították el, miért esett folt a szakmai becsületén. Úgy gondoljuk, hogy szavazással egyértelműsítjük olvasóink "magyar igazságszolgáltatásba" vetett hitét. Lehet szavazni.
1. Falvai odaautózik a kamara kerítéséhez és leköpi a hatvanmillás művészi alkotást, majd bánatosan megy tovább a dolgát tenni, hazafiakkal leszámolni stb.
2. Falvai a korrupció ellen végzett harc élharcosává válik, feltáratja az ügyét, lecsukatja a maffiaszervezet tagjait és pártolóit.
3. Falvai Krejnikerék Pest megyei bíróság épületét felgyújtó tettestársukhoz hasonlóan megöngyilkoltatja magát.
4. Falvai dörzsöli a markát, mert tudja jól, hogy hallgatásáért cserébe, Györgyi Kálmánhoz hasonlóan neki is építeni fog a kamara egy kerítést.
5. Falvai örömtáncot jár, mert egy MBVK-s kerítés árán kívül még a szakmai előmenetelét is hosszútávra biztosította portálunk tényfeltáró munkája….
Jó szavazást!
(Kuruc.info)
A korábbi részek: