Elfogták a rendőrök azt a két tizenéves "fiatalt", akik dögei otthonában rátörtek egy 65 éves asszonyra. Áldozatukat a támadók megverték, kirabolták, s majdnem megerőszakolták.
Hétfőn este tört be egy 65 éves asszony házába két "fiatal" a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dögén. A nőt ütni kezdték, a pénzét követelték.
A 13 éves támadó a lakásból különböző értékeket tulajdonított el, míg 19 éves társa az asszony ruházatát közösülési szándékkal letépte. A nő az erőszaknak ellenállt és segítségért kiabált. Kiáltásait éppen hazatérő fia meghallotta: a fiú anyja segítségére sietett, de a rablók rátámadtak. Sikerült a szomszédba menekülnie, onnan hívta ki a rendőröket.
A brutális rablók még a házban voltak, mikor a rendőrök megérkeztek. A két támadót elfogták, a 65 éves asszonyt sérülései miatt a mentők kórházba szállították. Az ügyben rablás, testi sértés, szexuális erőszak, valamint magánlaksértés miatt indult eljárás. A 19 éves gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. 13 éves társát szabadon engedték a rendőrök.
(HavariaPress nyomán)