A néhány hete lemondott Pottyondi Edina és Kádár Barnabás helyére Dukán András Ferencet és Cseh Katalint válaszotta be a küldöttgyűlés szombaton a Momentum Mozgalom elnökségébe.
Dukán András Ferenc 4 éve dolgozik tanárként, matematikát és etikus vállalkozói ismereteket tanít. 2016 tavasza óta a Momentum közösségének tagja. Eddig a párt oktatási programján dolgozott, illetve a csepeli alapszervezetet vezette.
Zoom
Jobb szélen a két új elnökségi tag
Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens, emellett Hollandiában egészségügyi közgazdaságtan szakon végzett. A Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja. Az elmúlt fél évben a Momentum egészségügyi programján dolgozott, emellett a párt nemzetközi kapcsolatainak kiépítését segítette.
(HVG)
Frissítés: A se nem jobbos, se nem balos kamuszerepet ezekkel az alakokkal játssza tovább a gittegylet
A Facebook-oldaluk elárul egyet s mást az új elnökségi tagok irányultságáról. Két kép a velejéig ballib és zsidó rádió logójával (politikai témájú interjú készült Cseh Katalinnal, még 2014-ben, ebből az alkalomból született a kép), illetve a szociális médiás buzipropagandával többet mond minden szavuknál.
Zoom
Zoom