Mint több lap és elektronikus orgánum is beszámolt róla, a szoclib rezsimhez hû Bencze József országos rendőrfőkapitány korlátozná a neki nem tetsző hazafias elemek alkotmányos gyülekezési jogát. Erre ugyan nem sok esélye van, de elárul mindent  mentalitásáról és a rendőri hivatás politikai szempontok alá rendeléséről. A szakmailag alkalmatlan, hazudós, a jogszabályokat is szívesen semmibe vevő, aktuálpolitikai nyilatkozatokat tevő Bencze nemrégiben az internet korlátozását is támogatásáról biztosította Buzerikusz mûsorában. Erre, mint tudjuk, Burmában és kínában van példa. Az ÁVH-s vezérürük egyébként olykor arra hivatkoznak, hogy ők jogalkalmazók és nem szólhatnak bele a politika döntéseibe, máskor viszont élen járnak a cionista propaganda terjesztésében.

De ne higyjük, hogy az úgynevezett jobboldalon, vagyis a szocionistákkal szavakban nem, a gyakorlatban együttmûködő Fideszben ne volnának követői a Bencze féléknek. Rogán Antal, a spicli és besúgó hajlamairól, valamint a fehérellenes rap iránti rajongásáról ismert szarházi (mellékesen V. kerületi polgármester) a Telaviv 2-nek adott interjújában szintén azt követelte, hogy az ismertebb radikálisok gyülekezési jogát korlátozzák. Mintha 1977-ben lennénk, egy szabályos diktatúrában, jóllehet papíron még a Kádár-rezsim is biztosította a jogot a demonstráláshoz.

A Fidesz természetesen nem határolódott el szélsőségesen aljas, a köztörvényes Juszttal és Schmuckkal haverkodó képviselőjétől, ahogy nem tiltakoztak a szabad véleménynyilvánítást faji alapon korlátozó minapi törvénymódosítás ellen sem (az úgynevezett gyûlőletbeszédről van szó). Vagyis megállapíthatjuk: az ígért jogvédelem helyett a mûellenzék is szabadságjogaink szûkítésén dolgozik, karöltve a köztörvényes Gyurcsány-rezsimmel.

Az alkotmányellenes, zsidórasszista faji törvény biztosan nem fog sokáig élni, hiszen nem mindenki, hanem csakis a rezsim által kedvelt csoportok (zsidók, cigányok, buzeránsok, drogosok stb.) bírálatát igyekszik korlátozni. Vagyis büdösmagyarozni, mélymagyarozni sokkal szabadabban lehet ezután, mint mondjuk mélyzsidózni. Az alkotmány és az Alkotmánybíróság próbáját e szégyenletes paragrafaushalmaz nem fogja kiállni, kérdés, meddig fektetik a beadványokat.

Akárhogyan is alakul, a Kuruc.info-n soha nemlesz tabu a cigány és zsidóbûnözés tényeinek feltárása, ahogy nem fogjuk vissza magunkat a rezsim szélsőségesen családellenes, az aberráltakat támogató politikájának leleplezése terén sem.

Jéney - Kuruc.info