A magyargyűlölő erők, parlamenti pártok saját végnapjaikat érezve totális támadást intéztek az egész nemzeti oldal és annak politikai zászlóshajója, a Jobbik Magyarországért Mozgalom ellen. Az elmúlt napokban olyan eseményeknek lehettünk szem- és fültanúi, amelyek a legsötétebb, legdiktatórikusabb Kun Béla- és Rákosi-féle kirekesztő, szélsőséges diktatúrákat idézik.
Vidéken, de már a fővárosban is elszabadult a cigányterror, amely rettegésben tartja a tisztességesen, bérből, fizetésből élő magyar állampolgárokat. A cigányság szégyenszervezete, az Országos Cigány Önkormányzat betiltatná a Jobbikot, és ezzel az egész demokráciát (már amennyi maradt belőle). A többség által már csak ÁVH-nak nevezett rendőrség meg annak az Új Magyar Gárdának a főkapitányát hurcolja meg, amely szervezet soha egyetlen jogszabályt sem sértett meg. Bizonyítékhamisító Draskovics a cigánybűnözők cinkosává és a politikusbűnözők kiszolgálójává züllesztette a rendőrséget. Pár nap múlva a rendőrség a kormány utasítására és a műellenzék cinikus hallgatásán felbuzdulva a gárda egyenruháját büntetni fogja.
Eljött az idő, amikor már senki sincs biztonságban, aki vállalja magyarságát. Itt van az összefogás ideje. Az országot járva, az elmúlt közel száz lakossági fórumomon nem volt olyan összejövetel, ahol a jelenlévőkkel ne értettünk volna egyet az összefogás fontosságában. Itt az ideje egy országos méretű szolidaritási polgári engedetlenségnek. Eljött az idő, hogy egy emberként álljunk ki a cigánybűnözés ellen, az Új Magyar Gárda és a Jobbik mellett. A mai naptól mindenki fehér ingben és fekete mellényben vegye fel a munkát és a diákok, egyetemisták és főiskolások is fehér ingben és fekete mellényben menjenek az iskolába.
Az elmúlt hónapokban sok magyarázkodást és kifogást hallhattunk, hogy ki miért nem mer akár az utcára is kimenni a magyargyűlölők eltakarítása érdekében. Most csak egy fehér inget és egy fekete mellényt kérünk, amely az én korosztályom nagyapáinak ünnepi viselete, fehér inget és fekete mellényt, akár heteken át…
Ezért senkit sem büntethetnek meg, ezért senkit sem rúghatnak ki. Aki ettől a vállalástól is meghátrál, az menthetetlenül gyáva.
Az ellenség gyengül és esik szét, az MSZP támogatottsága a parlamenti küszöb alá süllyedt a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson Csornán. Ha most elég sokan kiállunk a cigányterror ellen, az Új Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért Mozgalom mellett, akkor összefogva képesek leszünk összeroppantani a magyargyűlölők bástyáit.
Mától Strasbourgba, Brüsszelbe és a lakossági fórumokra már a fehér ingemet és a fekete mellényemet veszem fel, de a Kiss Róberttől átvett gárdamellényemet is büszkén fogom viselni…
Szegedi Csanád
EP-képviselő (Jobbik)
(Kuruc.info)
Ajánló: Könyv a Gárdáról (x)