Minden híresztelés ellenére rendben zajlott az egyeztető tárgyalás a rendőrséggel az Erzsébet téri demonstrációval kapcsolatban. Hunyadi Gábor, a Jobbik Jogsegélyszolgálatának a vezetője járt el a rendezvény bejelentőjeként, és a rendőrség képviselői konstruktívan álltak a komoly szervezést igénylő megmozdulás lebonyolításához - áll a Jogsegélyszolgálat közleményében, alább a folytatás.
Az atrocitások elkerülése végett megkérjük a szimpatizánsainkat, hogy tartsák be a gyülekezésre vonatkozó jogszabályokat, így különösen ügyeljenek arra, hogy semmilyen fegyvert (kést, botot, gázsprayt) ne hozzanak magukkal, ne akadályozzák a helyi vendéglátóipari helyiségek működését, és mindig kövessék a rendezők utasításait. A rendbontókat, esetleges provokátorokat eltávolítjuk és átadjuk a rendőrségnek.
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy nyilvános rendezvényen nem hordható feloszlatott társadalmi szervezet formaruhája, vagy ahhoz hasonló öltözet, ezért ne jelenjünk meg a helyszínen ilyen ruházatban, mert a rendőrség eljárást fog kezdeményezni.
A demonstráción eskütételre is sor kerül, melyhez minden jelenlévő csatlakozhat. Ez természetesen nem ütközik semmilyen jogszabályba, ezért ezt az eseményt a hatóságok tűrni kötelesek.
Várunk minden érdeklődőt vasárnap az Erzsébet térre, ahol a jogászaink biztosítják, hogy ez az esemény a legnagyobb rendben zajlódjon le.
Jobbik Jogsegélyszolgálat
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: