Frissítés legalul.
Kettő sajtburger 400 forintért... Nem is rossz!

Összefut a nyál a szánkban, hatalmas, a zsemléből kilógó hús, gazdag tartalom, hmmm...

Hát nosza, vegyünk a boltban egyet!

Aztán csomagoljuk ki...





A reklámon látható, ínycsiklandó szendvics köszönőviszonyban sincs azzal a tartalom nélküli gumiburgerrel, amit a valóságban adnak.
Hát így veri át az embereket a Burger King. De hol a fogyasztóvédelem?
Hollik Péter - Kuruc.info
Friss: A fenti képeket készítő férfi írt a Burger Kingnek. Alább a levélváltás:
Kedves Burgerking!
Az önök által árusított sajtburgernek köze nincs ahhoz, amit reklámoznak. Maguk egyszerűen becsaptak engem! Ha nem így gondolják, akkor kérem árulják el, melyik Budapesti üzletükben kapható a plakátokon szereplő sajtburger. 
Válaszukra várva: G. Géza
Pár nap múlva megérkezett a válasz:

Tisztelt Gömör Géza!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy észrevételét megosztotta velünk, és sajnálattal olvastuk tapasztalatát. Vezetőségünk elsősorban azon fáradozik, hogy az ehhez hasonló eseteket megelőzzük, hiszen számunkra vendégeink elégedettsége a legfontosabb! Észrevételét továbbítottuk az érintett étterem területi vezetője felé. Biztosíthatom, hogy nem célunk vendégeink megkárosítása.
Engedje meg, hogy elnézését kérjük a történtekért, és hálásak vagyunk, hogy panaszát közvetítette felénk, segítve ezzel a munkánkat.

Tisztelettel: Burger King ügyfélszolgálat
"Nekem az volt a furcsa, hogy nem is írtam meg nekik, hogy melyik éttermükben vettem a kifogásolt sajtburgert. Vagyis honnan tudják ezek után, hogy kinek kell szólni? Persze igaz ami igaz, ismerik ők a tényeket, hiszen minden étterműkben pontosan ugyanúgy néz ki a sajtburger..." - zárja írását a Burger King átveréséről leplet lerántó Gömör.
(Képek és levél: oldradio.tesla.hu)