Gandhi Gimnázium – mi jut erről az Olvasó eszébe? Az egyik tarnabodi „unalmi gyilkos”? Az épp most bemutatott iWiW-es (tipikus) cigó, Tiszai János? Esetleg „csak” az, hogy a Gandhi után (fejenként számolva) az állam (az adófizetők) hatszor-hétszer több pénzt fizetnek, mint egy normális, nemcigány középiskola után, ahogy az például INNEN, a Roma Sajtóközpont anyagából is kiderül (tíz évvel ezelőtt, 2001-ben pl. 901 millió Ft-ot fordítottak a gimnáziumra – ez mai pénzben legalább háromszor ennyit jelent) – azaz hallgatónként kb. négymilliót (a Wikin ellenőrizhetően a tanulók száma 250), sokszorosát a nem célzottan cigányokra költött pénzeknek?  Ennyit kell elöljáróban tudni az alább látható riport kapcsán, amelyben 7:55-nél elhangzik, 95%-ban mi fizetjük az ottani oktatást – nem az EU, nem Soros, hanem, bizony, mi, adófizetők.

Milyen eredménnyel? Ennyi irdatlan pénz beleölésével biztosan valami egészen rendkívüli minőség kell hogy előálljon – gondolná az ember. Ami igaz is lenne, ha nem cigányokról lenne szó. De, sajnos, róluk. Idézzük a statisztikákat: INNEN az derül ki, hogy a végzős gandhis cigók érettségi átlaga kettes fölé(!). Idézzük ezzel kapcsolatban a pécsi Gandhi Gimnázium kuratóriumi elnökét, Várnai Mártont: „Az idén érettségizettek átlageredménye magyarból 2,3, matematikából 2,1, történelemből 3,2, idegen nyelvből 2,3 volt, de az előző évek statisztikáit nézve sem kedvező a kép. Ez azt jelzi, hogy „a jelenlegi pedagógiai program nem alkalmas roma értelmiség kinevelésére...” Nesze neked „elitképzés”, „kirobbanó siker” - és, még egyszer, mindezt maga a program vezetője(!) nyilatkozta, nem egy nevenincs „zsebnáci”. Persze, Balog Zoltán cigóügyi államtitkárt ezen tények nem zavarják: „Ezzel együtt, ezekkel a bajokkal együtt is, a Gandhi gimnázium szerintem egy olyan sikertörténet Magyarországon - sajnos nagyon kevés van belőlük, nagyon kell rá vigyázni, hiszen ez a – mondjuk így – a roma elit képzésében, nem kell feltétlen az elitre gondolni, akár a középosztálynak a képzésében is nagyon fontos szerepe van, és én büszke vagyok arra, hogy minden ellentétek ellenére az elmúlt kormányok közül mindegyik [felsorolás] szívügyének tekinti.” - mondja a bűnöző családból érkezett (cikksorozat ITT és ITT) Joka Daróczi Jánosnak az M1-en sugárzott Roma Magazin legújabb, 15-i adásában.

De nem ez volt Balog úr egyetlen aranyköpése! 13:13-nál a következő vérliberális szöveget nyomja le: „Van a mélyszegénységnek egy olyan szintje, ahol az a bűnözés, ami bizony jellemző ma BAZ, Szabolcs-Szatmár-Bereg és egyáltalán a mélyszegénységben élők rétegeire, az nem egy etnikai alapú bűnözés, hanem bizony abból a milliőből következik, amelyben megszűntek a normák, mert olyan animális szinten kiszolgáltatottan élnek emberek, hogy egyszerűen nem vesznek részt a társadalmi konszenzusban.”  Talán mondanunk sem kell, hogy ha igaz lenne, amit állít (hogy ti. a cigányokkal azonos szinten, mélyszegínségben élők ugyanúgy bűnöznek, mint a korcsok), akkor ma nem lenne Európa, sőt, semmilyen emberi kultúra nem létezne. Rég kihaltunk volna (legkésőbb a II. VH alatt és után, amikor szó szerint mindenki éhezett), mert csak felélni, rabolni tudtunk volna; termelni viszont nem. Arról nem is beszélve, hogy a cigók általában lényegesen több pénzt és támogatást kapnak, mint a magyarok (lásd a segílyeket, ill. a nem pénzbeli támogatásokat: lakások, közgyógyellátás (amit egészségi állapottól függetlenül gyakorlatilag minden cigónak megadnak, lásd pl. „kedvenc” költőnk, Csík Ferenc esetét), ingyenminden, szemhúnyás az önkényes lakásfoglalások, az áramlopás stb. felett) és csak és kizárólag magukat és a hallatlanul buta, beszűkült, átlag 70-es IQ-jú, azaz debil „tudatukat” okolhatják azért, hogy ott tartanak, ahol. Hadd utaljunk arra, hogy még arra is képtelenek, hogy pár órás munkával a putrijuk ajtaját pótolják, ahogy azt pl. a laki gyilkosoknál láthattuk.

Nos, ez a Balog-interjú is azt mutatja, hogy ebben a kormányban még a szándék sincs meg arra, hogy változtasson, hogy a cigányokat arra kényszerítse, tanuljon és ne bűnözzön. Pedig ott lenne a nyugat-európai példa: Sarkozy (tegnapi cikk ITT) és ezer másik állam... Balog löki a megszokott cigányvédő sódert, ahelyett, hogy odaállna a kamerák elé, mint pl. Sarkozy, és azt mondaná: „megszoksz, vagy megszöksz; mától fogva, ha iskolát kerülsz vagy bűnözöl, mész a dutyiba, súlyosabb (visszaeső) esetben meg elvesszük az állampolgárságodat és mehetsz oda, ahol megtűrnek”. Szegény Balog pl. azt állítja, hogy a Gandhi sikertörténet. Aha. Az valóban „sikertörténet”, ahol az érettségi átlag elégséges(!), ráadásul az is „rásegítve”, „rugdossuk át a szerencsétlent!”-alapon; a tarnabodi gyilkosról és más, onnan kikerült „hírességekről” nem is beszélve.

Jól befürödtünk a Fidesszel, na.
 
Olvasó: Tisztelt Kurucok!
 
A fegyverrel pózoló cigány rendőrrel pontosabban az iskolájával kapcsolatban írok nektek. Mint a facebook adatlapjából kitűnik a pécsi Gandhi Gimnáziumba járt a delikvens. Erről az iskoláról annyit kell tudni, hogy cigányok alapították kizárólag cigányoknak, hogy érettségihez juttassák őket (próbáljak meg én magyarként csak magyaroknak iskolát alapítani, illetve mi ez ha nem a Mohácsi által szitokszónak kikiáltott szegregáció...) Habár cigányok hozták létre, természetesen a magyar állam finanszírozza. A wikipedia oldalon van pár mesés adat az érettségizők és egyetemre felvételt nyertek arányáról. (Kuruc.info: a Wiki szerint hetet vettek fel a 18 érettségizőből, akik közül 16-an jelentkeztek egyetemre. Nos, valóban elég hihetetlen a dolog [hiszen az érettségi átlaguk alig van kettes felett], de ha körbenézünk „híres” „diplomás” cigányainkon [Balogh Artúr, Nótár Ilona stb.], akkor megállapíthatjuk, hogy ha egyetemre is kerültek, akkor valami kifejezetten „cigányos” kamuszakra [romológia, cociológia, miskolci politológia], és nem pl. orvosira vagy mérnökire, ahova azért kell az ész. Ezekre a kamuszakokra meg mindenkit felvesznek, aki cigány, és el is rugdossák őket a diplomáig – hadd utaljunk megint a mi áldott jó Balog Artúrunkra.) Nem ismerem az iskola oktatási teljesítményét és nem kívánom kétségbe vonni azt. Ugyanakkor volt "szerencsém" egy kollégiumi szobában egy évet együtt lakni, egy ott érettségizett diákkal. Az illető nem fürdött, büdös volt, ételt lopott a hűtőből. Hajnali kettőkor csak úgy bekapcsolta a laptopját és maximális hangerőn nézte azt mit számít, hogy alszanak a gádzsók. Ha úgy volt kedve rágyújtott a szobában, pedig én felhívtam rá a figyelmét, hogy nem dohányzom és nem tűröm, továbbá a kollégiumi szabályzat is tiltja. Miután a nevelőtanáromhoz fordultam, a cigánygyerek fajgyűlöletet kiáltott. Tipikusan antiszociális magatartású, együttélésre alkalmatlan cigány volt.
 
Összefoglalva: Cigány gimnázium és cigány tanárok ide vagy oda, ugyanúgy antiszociális egyedek kerülnek ki a Gandhiból, ahogy a fajtájukra jellemző. Az pedig csak hab a tortán, hogy egy gandhisból még rendőr válhat.
 
Ha érdekesnek találtátok, kérlek hozzátok le!
 
Üdv