Számtalan olyan (mind magyar, mind nemzetközi - példák ITT, ITT stb.) anyagot hoztunk már le, amely azt tárgyalja, hogy az iskolákban sem vegyíthető a tűz és a víz, azaz a fehér és a cigány (ill. egyéb, hasonló „kultúra”), mert annak valaki (jelen esetben a fehér) igen komoly kárát látja.

Ez nem zavarta-zavarja a Fideszt, ill. annak politikusait, hogy csakazértis erőltessék a témát és próbáljanak bennünket, a gyerekeinket összezárni tanulni nem akaró, deviáns, szó szerint tetves, fertőző betegségeket hordozó (pl. hepa), másokat terrorizáló, kifosztó patkányokkal.

Erről (is) szól az alább látható videó, amelyben többeket is meginterjúvolnak. Először a fideszes Járóka Líviát, aki elmondja, hogy szegínromákok azért sem tudnak beintegrálódni, mert se munkahelyük, se nem szegregált iskolájuk, ahol együtt lehetnének a magyarokkal, és így azokkal kapcsolatot tudnának létesíteni és beilleszkedni. Kívánatosnak nevezte, hogy, akárcsak a munkahelyeken, az iskolákban is legyenek együtt a magyarok és a cigók. Értsd: az integrált oktatást, minden normális, nyugodt körülmények között tanulni vágyó ember (a cigányok erre fogékony, sajnos igen kis részét ide értve) rémét és legádázabb ellenségét éltette, veretes angol nyelven.

Apropó, angol. Szegínkém kiejtése nagyon gyengus, és az alapszavak korrekt (pl. factory) kiejtését sem ismeri – bár még mindig nagyságrendekkel jobban beszélni a nyelvet, mint azt az öt évnyi EU-parlamenterség után még alapfokon sem(!) ismerő, a legeslegdurvább hibákat elkövető Mohácsi Viktória [ez utóbbi „káprázatos” angoltudásáról ITT és ITT van néznivaló].

Ezután Gurmai Zita MSZP-s politikus következik, aki a szokott panelekből építkező (többségi társadalom kirekesztése stb.), semmitmondó szónoklatot tartott.

Utána a stáb hazánkba látogatott; először a tízmilliós állami pénzeket lenyúló Rádió C-be. Az ottani cigányok nem elégedtek meg az adófizetői pénzek sikkasztásával, még konkrétan hazudoznak is. 4:40-nél például azt állítják, nincsenek jogaik (akkor lett volna igaza, ha ugyanezt a kötelességeikkel kapcsolatban nyilatkozza). A kurva ezután 5:20-nál a pécsi gránátos támadást is „nagylelkűen” beveszi a magyarok által elkövetett gyilkosságok sorába... Csodálkozunk? A cigányok mindig, minden megszólalásukban ezt csinálják [másik kedvenc vesszőparipájuk Fényeslitke], hogy még jobban „ekézhessék”, „eláztathassák” a magyarokat. Azt persze kikérik maguknak és egyenesen rendőrségi vizsgálatot indíttatnak, ha például a XI. kerületi helyi lapba egy bűnügyi hírbe oda merészeli írni valaki, hogy – micsoda csoda! - [szokás szerint] cigó volt az elkövető. Pedig az legalább igaz is, szemben a pécsi hazudozásaikkal.

Bár a videó másfél éves, de, ismerve, hogy a Fidesz álláspontja azóta se nagyon változott integrált oktatás-ügyben, ma is időszerű.