Alig pár napja kellett arról beszámolnunk, hogy a 2008-ban egy 76 éves férfit meggyilkoló hajdúhadházi cigányok nulla (14 év alatti), négy év 8 hónap, ill. öt év „büntetést” kaptak. Az alábbi hír arról számol be, hogy a „maradék” hadházi cigók egyik legutóbbi, januári áldozata (korabeli cikkünk ITT) a minap belehalt a sérüléseibe.

Igen, megint gyilkoltak az Orbán és Pintér, valamint a rajvédő sajtó által oly nagy elánnal védett helyi cigók. Ráadásul erről csak most, Vona látogatása kapcsán számol be a sajtó – még a település honlapján sem(!) találtunk erről semmiféle információt, hírt (tessék, ITT ellenőrizhető), hát még a megyei / országos médiumokban. Ki lehet találni, ellenkező irányú gyilkosság esetében milyen kegyetlen nagy lett volna a felhajtás – a rajvédők, cigók vinnyogása egészen Jew York-ig elhallatszott volna; az összevert áldozat minden egyes levegővételéről szalagcímekkel tudósított volna minden agyalágyult médium, hát még a halálhíréről. Itt ez csak „árukapcsolással” történt meg – egyáltalán nem szereztük volna tudomást az ügyről, ha Vona nem megy el a temetésre.

Mindeközben mit olvasunk a balliberális sajtóban? A szélsőségesen rajvédő zsIndex főoldalon, kiemeltben hozta tegnap a maga cigánysajnáltató anyagát („A Jobbik járőrei beintettek Pintérnek”; a szerző az a Földes András, aki már több, hasonlóan felháborító cigányos anyaggal is megörvendeztetett bennünket, lásd EZT és EZT). Benne a következő rész foglalkozik a Gárda jelenlétének valódi okával, azaz a (médium által agyonhallgatott) cigánybűnözéssel:

"Én fideszes vagyok, de nyugodtabban alszom, hogy itt vannak a gárdisták" - mondta az egyik kocsma üzletvezetőnője, amivel egyrészt rávilágított, hogy az emberek annak látják a polgárőröket, amik, gárdistáknak. Másrészt pedig kiderült, hogy a képlet bonyolultabb, mint látszik. A kocsmárosnő bűnügyek egész sorát idézve indokolta, hogy miért van szükség a masírozásra.
Amikor a saját tapasztalatairól kérdeztük, kiderült, hogy az eseteket csak hallotta, neki három rossz tapasztalata van. Egyszer egy cigánygyerek támadott rá a kocsmában, de nem vitt el semmit, a gyereket viszont az eset után intézetbe zárták. Másik alkalommal a fát a kerítésére döntötték a cigányok, és amikor ezt sérelmezte, megfenyegették. A legsúlyosabb eset az volt, amikor "ellopták a kasszából a bevételt, amikor kimentem gázért. Mondjuk az meg egy magyar volt."

Értsd: a helyi cigók nem csinálnak semmi igazán komolyat. Kettő(!) gyilkosság? Rapcsák Annamáriának az őrületbe kergetése? A település terrorizálása? Egy büdös szó nem esik ezekről, mintha meg sem történtek volna. De mit is várunk a balliberális sajtótól? Hozzáteendő, a fideszes sajtó is mentegeti a cigókat, ahogy csak tudja – lásd pl. a pár nappal ezelőtti Heti Válasz-anyagot, amely nem, hogy ezt a legújabb (pedig ekkor már a januárban összevert áldozat halálán túl voltunk...), de még a 2008-as gyilkosságot sem említette meg.

A rajvédő, a cigókat, Hell Istvánhoz hasonlóan, kifejezetten törvényszegésre - önkényes lakásfoglalásra - uszító (ne felejtsük el elolvasni EZT) TASZ is kitett magáért. A csak erős nyugtatók elfogyasztása után ajánlott, ITT található cikket, ill. videót olvassuk el, nézzük meg. Ebben még a látszatát is kerülték annak a „derék” TASZ-osok, hogy az ellenoldalt is megszólaltassák – csakis gonosznácikokról és bepisilő, rettegő cigókról olvasunk, hallunk. Gyilkosságokról, cigányterrorról nem. De mit is várunk ettől az LMP-s söpredéktől – Solymosi néni meggyilkolása kapcsán (a cigányokat dícsérő videójuk letiltása) már láttuk, milyenek...
Kapcsolódó cikk:
Cigányok a holnapi Jobbik-tüntetésről: "Nagy meccs lesz"
Több tucat gárdista és Vona Gábor jelenlétében kezdődött pénteken annak az idős nőnek a temetése, akit Hajdúhadházán vertek meg annyira, hogy belehalt a sérüléseibe – jelentette a Figyelőnet tudósítója a helyszínről.
Péntek kora délután elkezdődött Hajdúhadházán annak az idős asszonynak a temetése, aki még januárban lett egy rablás áldozata, de pár napja halt bele a sérüléseibe. Január 16-án késő este ugyanis ismeretlen tettesek támadtak hajdúhadházi otthonukban két idős emberre. A 81 éves asszonyt és 60 éves fiát brutálisan bántalmazták, mindkettőjüket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
A megalapozott gyanú szerint L.T (23 éves), L.Cs (23 éves) és 17 éves társuk azzal a szándékkal, hogy pénzt szerezzenek, a késő eseti órákban a kerítést megrongálva jutottak be a ház udvarára, ahol a kutyaugatásra kilépő 60 éves férfit és később édesanyját is bántalmazták. A földre került idős férfitól elvették pénztárcáját és iratait.
Hajdúhadházon a tudósító szerint igen feszült a hangulat. A temetésen több tucat gárdista jelent meg, és Vona Gábor, a Jobbik elnöke is a helyszínen tartozódik. Őt egyébként vasárnap is várják Hajdúhadházra a Jobbik demonstrációjára.
A tudósítónak a helyi cigánytelepen az ott élők elmondták, hogy a vasárnapi Jobbik-demonstrációra ők is elmennek: "Nagy meccs lesz" - mondta az egyik helybéli cigány.
(FN nyomán)