A HírTV, ahogy oly sok más esetben is (lásd pl. a ráckevei Kézsmárkiné-sztorit), az általunk elsőként a köztudatba bedobott hétesi gyilkosságról (főcikk ITT, információk a 25-i temetésről ITT), utánunk kb. 3-4 héttel kitűnő riportfilmet forgatott. Mindez, kétfelé szeletelve, YouTube-verzióban legalul található. Ha valakinek WMV-képes számítógépe, mobiltelefonja van, az eredeti adást ITT találja (közvetlen WMV-hivatkozás ITT.)

A film, természetesen, többször is nevesíti azt, hogy a gyilkosok cigányok. Azt is megtudjuk belőle, hogy a 700 ezer lakosú Szabolcs-Szatmár-Bereg (azaz: súlyosan cigányfertőzött) megye több (!) bűnelkövetőt “ad” az országnak, mint a majdnem kétmilliós Budapest.

A fajvédő TASZ, amelynek cigányajnározó filmje ITT, alul található, letiltotta mocskának a hétesi nénit meginterjúvoló részének a bejátszását. Jellemző és tipikus – ilyenkor persze kussolnak, mint sz@r a fűben. Akárcsak, kivétel nélkül (!!), az összes balliberális médium. Ha jól tudjuk, egyetlen egy sem foglalkozott az esettel. Bezzeg ha a cigányok önmerényletet követnek el saját maguk ellen (mint most Hódmezővásárhelyt – lásd EZT), akkor címoldalon megy, heteken át, az ajvékolás, a rászístázás, a bocsánatkérés, az elhatárolódás, a Jobbik betiltásának követelése. Ma is simán belefért az RTL Klub műsorába egy jó kis ajvékolás a tatárszentgyörgyi cigányellenes támadás egyéves évfordulójára. A hétesi gyilkosság? Egy büdös szó nem esett róla.

Apropó, TASZ és kebelbarátjuk, Bódis. Idézzük a Néphazugság Alkotótábor az utcán című cikkét, amelyben ez utóbbi szenny létforma Solymosi nénin keresztül próbálja besározni, lenácizni a várost:

"- Az ÁNTSZ szerint ez egy fertőző góc - meséli Bódis Kriszta írónő, az alkotótábor létrehozója. - Itt hullanak az emberek, mint a legyek. Vagy fertőző betegség, mint a hepatitis, és az agyhártyagyulladás, vagy baleset következtében. Ide nem jön ki a mentő sem.
Akad ugyan egy szociális gondozó, aki rendszeresen kijár, de ő csak Solymosi néninek, az egyetlen magyar lakónak hoz ebédet. A város részéről ennyi a gondoskodás."

Finoman szólva: ez az éremnek csak az egyik oldala. A másikat a cigányfajvédő lap nem igazán igyekszik megmutatni (vö. „kiegyensúlyozott, pártatlan, korrekt tájékoztatás”). Mi megtesszük: idézzük az áldozat fiának az index cigánytopicjába írt hozzászólását. A témával annak az első része foglalkozik; a többi további információt ad a Bódis-féle szutyokról, az áram-, vízlopásáról stb. „A beidézett részlet még nekem is új. Mármint az, hogy a város csak Solymosi néniről gondoskodik. Ez nem igaz, a város nem gondoskodott Solymosi néniről, Ő egy szociális szolgáltatást vett igénybe. Havi közel 8.000 Ft-ért munkanapokon ebédet hordott neki a szoc. intézmény. Ennyi. A tábor egy hangos, randalírozó cigány csőcselék üvöltése volt, ahol napokon keresztül dübörgött a lakodalmas rock, a filmes csaj és a sleppje pedig átszellemült mosollyal fényképezte a pózoló purdékat. Bogrács az üstben, mezítlábas tánc a mocsokban. Az áramellátás lopott árammal történt. Mindezt telefonon szóvá tettem a polgármesteri hivatal műv. osztályán, ott semmiről nem tudta semmit. Pedig egy tábor működtetésére azért kell egy pár fajta engedély - legalábbis a hatályos jogszabályok szerint.
Levelet küldtem évekkel ezelőtt az ÉMÁSZ megyei igazgatójának az áramlopásokkal kapcsolatban, fényképekkel támogatva a leírtakat, meg sem zizzentek.
Máskor az ÉMÁSZ honlapján található (http://ugyfelkapu.emasz.hu/szerzodesszeges_bejelentese) oldalon tetem bejelentést: lesz@rtak.
Tavaly egy napkollektoros tábori zuhanyozó berendezést telepítettek le közel egy hétre a telep végébe, a vízellátás szintén lopott vízzel történt. Miután felhívtam az ózdi Vízművet az üggyel kapcsolatosan, utólagosan valamennyit pénzt be tudtak vasalni a rendezőktől a vízfogyasztás fejében. De amikor a vízmű szerelői megérkeztek a telepre, lincshangulat alakult ki.
Az a szar az egészben, hogy ezen rendezvényekhez a város vezetése szó nélkül asszisztált, sőt a helyi tévé örömódákat zengett a jeles rendezvényekről.
Januárban két idős elleni támadás volt Ózdon (//www.youtube.com/watch?v=NSd4PvUIvY0) a város vezetésének csak a támadás következményeként beállt halál érte el az ingerküszöbét. Amikor már késő.
Ez van ma Ózdon, Borsodban, Magyarországon.”