A Fidesz egykori pártigazgatójának felesége által tulajdonolt cég 17 milliós megbízást kapott Pécs önkormányzatától. Várhegyiéknek ez már a sokadik szerződésük a baranyai megyeszékhely önkormányzatával; azóta lett kapós a szolgáltatásuk, hogy a fideszes zsidó segítségével Páva Zsolt lett a városvezető.
Újabb nettó 17 millió forintos szerződést kapott Pécs városától a Prestige Média Kft., amelyet Várhegyi Attila, a Fidesz egykori pártigazgatója irányít, tulajdonosa pedig a felesége és a Terror Háza-igazgató Schmidt Mária lánya, Ungár Anna.
A Prestige Média kommunikálhatta például az Európai Kulturális Fővárosa program keretében megvalósult beruházásokkal kapcsolatos információkat, de különféle feladatokat kapott a város tulajdonában álló cégek közül például a Tettye Forrásháztól is.
Dombóváron is felívelt a Várhegyi-cégek csillaga, miután egy évig fideszes polgármester irányította a várost: ott a Myself Consulting Kft. adhatott tanácsokat, amelyet ugyancsak Várhegyi ügyvezet, s egyik tulajdonosa szintén Várhegyi felesége.
A Prestige Médiának a mostani megbízása szerint kommunikációs stratégiát kell készítenie, krízis kommunikációban is számítanak rájuk, de például "internetes levelezés" is szerepel a feladataik között. A Prestige Média amúgy számos vidéki önkormányzatnak is dolgozik, legutóbb a Lázár János vezette Hódmezővásárhelytől kaptak öt évre szóló, százmillió forintos keretösszegű szerződést, természetesen áfa nélkül.
(Stop nyomán)
Kapcsolódó: